@Durieux
- 1997
Een must als je geinteresseerd bent in wijn in het algemeen en Barollo in het bijzonder. Agricamping direct aan de wijngaarden en de hazelnootbomen. Moeder en zoon allervriendelijkst en als liefhebber met de neus in de boter vanwege de eerste dag was van de 2026 oogst. De plekken prima, sanitair houdt niet over maar wel heel schoon. Prima uitvalsbasis om op de fiets Barollo te bezoeken. Hoogtepunt: wijnproeverij van de Ballarin wijnen.
Goede camping met goede faciliteiten. Direct gelegen aan het strand en aan een lagune met bijbehorende flamingo's. Verder nog een zwembad dus compleet. Plaatsen en het toewijzen er van beetje onhandig en dus niet super. Stonden bij de BBQ plaats en dat is niet ideaal. Sanitair goed en schoon. Route naar de camping vanaf de hoofdweg is wel even hobbelen maar als je er bent heb je ook wat. Vriendelijke ontvangst. Houd rekening met pauze.
Gezien de hitte en behoefte aan enig schaduw hebben we gekozen voor het gedeelte van de camping tussen de bomen en niet voor het gedeelt dicht bij het strand. Plek was OK die je met het personeel zelf kunt kiezen. Sanitair was bij ons prima en schoon. Even lopen met twee verschillende strandjes als optie om te zwemmen en snorkelen in het hele heldere water. Rit er naartoe was prachtig langs de kust daarna prima aansluiting richting Cagliari
Goede camping op een heuvel boven Levanto. Zowel lopend als fietsend een goede inspanning Personeel heel vriendelijk en behulpzaam, uitstekend en schoonsanitair. Plaatsen voor de camper prima. Perfect voor beziek cinque terre, 20 minuten lopen naar het station. Vergeet ook de unieke fiets of wandeltocht door de tunnels langs de kust naar Bonassola en Framura niet, ondrukwekkend prachtig.
Geweldige ervaring. Vriendelijk ontvangst en vriendelijkheid en aandacht van het personeel was er altijd en in alles. Gezelige bar met perfecte bediening. Sanitair scopn, eenvoudig maar OK. Goede ruime plaats voor de camper. Prima verbinding met een korte wandeling naar het geweldige strand om te zwemmen en te snorkelen. Kortom in alles een aanrader
4 nachten gestaan om Berlijn te bezoeken. Unieke en rustige plek aan het water. Dicht bij Spandau en zeker niet ver van de stad. 2 dagen met openbaar vervoer naar de stad geweest. Prima combinatie van bus en U Bahn. De laatste dag per fiets. Perfecte verbinding langs water direct de stad in. Berlijn op de fiets; een aanrader. Sanitair prima en de plaatsen ook. Internet signaal zwak.