@Duschka
- 2021
- Weinsberg Imperiale Anders
- 2007
- Renault
mooie camping, schoon ruim sanitair, via camping makkelijk naar dorp lopen, broodjesservice en campingwinkeltje, ruime plekken met schaduw
Campers niet gewenst voor kortere periode. Kan op deze camping alleen maar half jaar of jaarplaats boeken
Fijne CP plek met alle voorzieningen. Super schone toiletten. makkelijk betalen via zuil of bij receptie bij vriendelijke gastvrouw. 1,5 km van centrum

prachtige plekken met allemaal uitzicht op het meer, waar je kan zwemmen en watersporten. sanitair is prima. Perfekt betaalsysteem.
Perfekte camperplaats, net de snelweg af, voor overnachting maar ook om uitgebreid te winkelen. Vriendelijke en behulpzame Engelssprekende eigenaresse. Stroom, water en lozen allemaal bij inbegrepen voor €15. Betalen via app en creditcard. Volgend jaar komt er uitbreiding met toiletten en douches.
Prachtige camping met diverse plateaus die goed bereikbaar zijn, ook voor campers! Ligt aan rivier waar je bij kan. Schoon sanitair. Een zwembadje en op andere plek een nw overdekt zwembad. Winkel(tje) met juiste benodigde artikelen aanwezig. Vriendelijk en Engels sprekend personeel. Heerlijk restaurant met terras aanwezig. Mooie rustplek en uitvalbasis om omgeving te verkennen. Klein dorpje op loopafstand.
Gezellige camping gelegen aan riviertje waar je (hond ook) in kan met ligweide erbij. Knus en goed restaurant. Perfekt zwembadje. Schoon sanitair. gezellige dorp Potes op 2 km afstand. Goed te lopen. Kortom een aanrader. PS kunnen ook grote campers terecht