@DustyBinky
In een rustiek Frans dorpje gelegen simpele boerencamping. Vrije plaats keuze op ruim grasveld. Stroomaansluiting aanwezig. Sanitair is verouderd, maar werkt èn hoort gewoon bij deze prachtige plek. Aanrader als je van rust houdt
niet te bereiken
zeer fijne dagen gehad mooie camper plaats met en gezellig bar aan het water,fijne bediening spreken Engels, ook kan je heerlijk in de rivier zwemmen water is niet koud rond de 23 graden echt een aanrader
We werden zeer gastvrij ontvangen door de familie Sudar. Kregen alle hulp bij het vinden van een mooi plekje in de schaduw voor onze camper (>7 m). Nette en schone toiletten en douches in een houten huisje. Hier staat óók wasmachine die je kunt gebruiken. Paarden, ezels, geiten, schapen, zwijntjes lopen achter een hek. Na het installeren van de camper werden we uitgenodigd voor een Kroatisch welkomstdrankje. We hebben genoten. Aanrader!
Zeer fijne rustige camping met de bus ben je snel voor 2 euro in het centrum van Maribor. De busstop is op 300 meter, met de fiets is het ongeveer een 30 minuten fietsen naar het centrum
zeer gezellige camper stop met ren vriendelijkeeigenaar,in de avond rond het kamp vuur gezeten met een glaasje en marshmallows
fijne eenvoudige camping om te overnachten als je chesky krumlov wil bezoeken bv met de fiets ( 2.5 km) vriendelijke bediening en ja je kan er heerlijk een hapje eten op de camping ( wc en douche zijn zeer eenvoudig)
Zeer fijne camping, alles netjes, ook de beheerders zijn erg vriendelijk, de camping is een mooie uitvalsbasis om naar Brno te gaan ( oa met de boot) dorpje is op loopafstand en supermarkt en een paar restaurants om lekker te eten
Zeer fijne camping, toilet en doucheruimte zeer schoon, Miranda de eigenaresse zeer aardig en behulpzaam, echt een aanrader 😀