@Dutch-Nomad
- 2010
Augustus 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Al wat later in de avond aangekomen na een uit de hand gelopen wandeling op de Lüneburger Heide. Toch een vriendelijke ontvangst. Een mooie staplaats gekregen. Incl elektra voor slechts € 19,-- Heerlijk stil daar. Mooie groene camping. De sanitair ruimte is wat krap (kleine hokjes) maar de zelf regelbare douche ( dus veel en goed warm water) maakte het direct weer goed. Toegevoegd aan mijn favorieten lijst.
Juli 2026
Alles wat geschreven is klopt. Met name de lounche met kinderhoek, perfect sanitair en een keuken. En dat voor slechts € 18,-- Ik kwam er echter voor een reparatie van een gebroken kraan aansluiting. Van een mede campinggast op een andere camping kreeg ik het adres. Zonder afspraak werd ik direct geholpen. De kraan hebben ze vervangen, en de aansluiting vernieuwd. Het is nu zelfs beter en degelijker dan het ooit nieuw geweest is. Top bedrijf.
Online geboekt. Vrij - ma. 3 uur later een mail: we zitten vol. Vanaf zaterdag kan wel. Direct akkoord gegeven. Geen bevestiging of antwoord terug. Telefonisch zijn ze totaal onbereikbaar. Vrijdagavond bericht: deze plek is oók vol. ?????? Had dat eerder gemeld, dan had ik de hele middag kunnen zoeken naar een andere plek. Ik kon nog wel in een hoekje van de parkeerplaats staan, maar dan zonder stroom. Arrogantie maximaal. Communicatie nul.
Alles klopt hier. Vriendelijke ontvangst. Goede beveiliging met slagboom. Ruime staanplaatsen met gras betonblokken. En naast je camper een ruime normale grasmat. Goed en schoon sanitair. Warme douches. Een gezellig restaurant/bar met speciale bieren op de tap. Mooi terras. Mooie omgeving. Tip voor de eigenaar: rol uw concept uit over België, er is een markt voor.
1 ster is al teveel. Een staplaats in de modder deels verhard met te grove puin keien. Op slippers al een uitdaging. Links strak op het pad, rechts 1,5 meter om te zitten, daarnaast een afgrond van 3 meter diep. Met je bumper op terras buren. Douche :5 minuten water beperking: Dus eerst natmaken, dan tijdens het inzepen niet drukken... helaas de tijd loopt hier gewoon door. Na 5 minuten stopt alles. En daar betaal je dan € 52,20 voor ( 1 pers)
Vorig weekend. -6 buiten, maar een lekker verwarmd sanitair gebouw met goede douches. Muntjes krijg je bij het inchecken, met ASCI, all-in voor € 21,-- Verharde staplaats. Vaste staplaatsen, klopt, maar zorgen er wel voor, dat we in de winter met de camper terecht kunnen. Dat is schaars, vooral in België. De man bij de receptie praat wat onduidelijk? Hallo, hij is 80+, vriendelijk en legt alles goed uit. Hopelijk zit hij er nog jaren.
Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
Duur, maar dat weet je vooraf. Echter: de kwaliteit die je dan verwacht was er niet. Koude douche. Dit gemeld, maar volgende dag weer. Je boekt op lengte, maar de breedte is veel te krap. Als je buurman iets uit het midden staat, kun je de fiets niet meer uit de garage halen. En wat denk je van brandgevaar? Niet alleen overslaand van je buurman, Je staat op houtsnippers, één peuk is genoeg om de hele rij te ontbranden.
Leuke camping. Schaduw of zonnige plek, mag je zelf kiezen. Je staat op een parkachtig terrein. De beheerder komt rond 20 uur voor inschrijving. Oud maar compleet sanitair gebouw. Was- en afwas bakken met heet water. Goede warme en ruime douche. Veilig: de poort gaat in de nacht dicht, met een code kun je in en uit. Alles inclusief. Met stroom € 11,-- zonder stroom € 9,-- Speelplaats en grote visvijver om de hoek.
Stortplaats voor het chemisch toilet: op 2,5 mtr afstand sta je tanden te poetsen, terwijl een ander zijn cassette staat te legen. De wc's doen het meest denken aan stads toiletten. Zó krap en zó stinkend. Het sanitair werd met een tuinslang afgespoten, maar schoonmaken zoals het hoort, was er niet bij. Een sloot met veel riet. Het krioelt er van de diverse insecten. Tot laat buiten zitten kan daardoor niet. En dat voor € 36,-- per nacht!!!
Heel vriendelijke ontvangst. De eigenaar deed alle moeite om zijn Frans te vertalen naar NL. Voor legitimatie gebruik ik altijd de ANWB kaart. O.b.v. deze kaart gaf hij 15% korting.... dat heb ik nog nergens anders gehad. € 17,30 all-in Mooie gezellig ingedeelde camping. Sanitair nog mooier dan thuis. Oók hier weer gezellig ingericht, tot in de doucheruimte aan toe. Zelfs een plankje voor mijn bril. Goede warme douche.