@Dutchtravellingcouple
- Dethleffs Trend ST
September 2026
Een locatie beoordeeld · 13 dagen geleden
Meer als een simpele parkeerplaats op gras is het niet. Erg smalle plaatsen. Toilet, douche en grijs/zwart water lozen. Wij stonden op middelste gedeelte. Erg ongelijk met geulen. Bij aankomst kaartje uit automaat, bij vertrek betalen. Wij hadden vantevoren mail gestuurd met vraag of er plaats was, nooit antwoord op gekregen.
Een locatie beoordeeld · 25 dagen geleden
Dit is echt een honden camping. Wat als gevolg heeft dat 90% van de honden heel de dag blaffen. Zowel als iemand langs loopt als ook als er een andere hond langs komt. Niet echt rustig. Het inchecken verliep matig, niet bijzonder vriendelijk. Toiletten zonder bril en wcpapier. Plaatsen onder bomen echt veel te duur! Campingwinkel 1e week september bijna leeg! Veel vaste plaatsen compleet omgebouwde huizen.
Augustus 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Wat een geweldige camping! Heerlijk in de schaduw van bomen een plekje op de camping. Toiletten en douches zijn eenvoudig maar functioneel! Wasmachines en drogers, afwasmogelijkheid! Gratis 16A stroom, en gratis waterpunten. Zwembad erbij en supermarktje met klein restaurant. Alles TOP!! Bus naar Venetië stopt voor de deur. Kaartjes kopen bij receptie. Dames bij de receptie zijn heel vriendelijk en attent! Dit is hoe een camping hoort te zijn.
camperpark ziet er goed uit. Eigenaren zijn uiterst vriendelijk en denken met de mensen mee. Sanitair was schoon. Als alle plaatsen bezet zijn lijkt het me krap qua douches. 1 minpunt: electra moet via 'electra-paal' betaald worden. 0.65 ct per kw. Je moet steeds naar buiten om meter bij te vullen en te checken. Met ons elektrische kacheltje ging het heel hard met nachtvorst! We komen graag nog eens terug, maar dan in de zomer zonder electra!!
Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
De plaatsen zijn mooi in het bos gelegen. Het toiletgebouw is sterk verouderd. Herentoiletten stonken naar urine! kinderanimatie is leuk, maar dat kwam ook door de herfstvakantie. speeltuinen buiten zijn ook verouderd. Alle contact gaat via app. In en uitchecken. Onze plaats stond niet aangegeven met bordjes. Heel lastig.
2 foto's toegevoegd · bijna 2 jaar geleden

Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
Deze camping in oktober bezocht. Herfst, dus veel regen. Dat kan deze camping dus niet aan. Vreselijk wat een modder en bagger! Grote plassen die niet weg zakken en opletten dat je niet vast komt te zitten. Deze camping zou moeten sluiten in naseizoen. 30 euro per nacht en dan zulke bagger plaatsen kan echt niet!!
Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
Zeer vriendelijke ontvangst. Prima plaatsen, wel wat modder met regen. Toilet/douche gebouw is keurig verwarmd. Heerlijke douche, schone toiletten. Broodjes service. Op fiets naar de stad is goed te doen! Prijs blijft voor naseizoen wel hoog. 36.50 voor 1 nacht/ 2 personen/ electra
Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
vriendelijke ontvangst. Zelf plekje uitzoeken. Info zouden we later krijgen, maar er was niemand meer bij de receptie. Volgende dag 11 uur vertelde de blonde vrouw uit restaurant opnieuw dat receptie gesloten was! En zij kon/wilde ons niet vertellen waar grijs/zwart water lozen was! Heel vreemd. Zeker ook niet naar restaurant gegaan voor dinner!
Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
Hier 10 oktober aangekomen. Camping is GESLOTEN! Werd verteld dat het op internet staat. Maar op alle camper-app's staat dat camping tot 1 november open is. (ook hier op CamperContact) Ga er niet heen! Camping gesloten!!