@Duuc2021
- 2021
- Fiat Ducato Anders
- 2006
- Alkoof
Wat een heerlijke en goed verzorgde Camperplaats. En een prima uitgangspunt om het schitterende bos in te wandelen. We komen hier zeker terug. 👍🏼😃
Wat een pareltje om te kunnen staan met onze camper. Super aardige eigenaren en een overweldigend uitzicht. Wel even een flinke klim naar boven over een best wel smalle weg. Maar gelukkig voldoende uitwijkplekken. Verstandig om wel even te bellen of er plek is voordat je aan de klim begint. 😊
aardige camping, mooi gelegen, camper + 2 personen €12 (€16 langs Neckar) plus €17 tax €4 afval bijdrage. stroom is Niet gratis zoals bij voorzieningen staat maar 0.8€ per Kwh. is veruit goedkoper dan 3-4 € per dag bij meeste andere camping. totaal 33€ per nacht exclusief stroom. Jammer dat je niet makkelijk even een duik in de rivier kunt nemen maar je best lastig over spiegelgladde rotsen in en uit het moet klauteren.
Gisteren langs geweest, prijs 45,80 2 pers +camper (43% stijging tov vorig jaar) en € 0,65 per kwh. net als overal een prijsexplosie
Sanitair duidelijk geüpdate, nog niet helemaal af maar er wordt nog iedere dag aan gewerkt. prijs is wel geëxplodeerd van 154 Hrk vorig jaar naar 234 Hrk nu in hoogseizoen voor camper, 2 pers plus elektra. prijsstijging 51%
Twee keer eerder geweest en op zich goed bevallen. De prijs van deze camping is echter in een maand flink gestegen. ze vragen nu maar liefst 47 euro per nacht voor een plek. We zijn hier dan ook niet gaan staan!