@Duuk90
- 2017
Mooie camping, leuk zwembadje en een leuk terras waar je ook een hapje kunt eten. Het personeel allemaal zeer vriendelijk en gastvrij. Er worden activiteiten georganiseerd die op een memobord bij de ingang beschreven zijn. Wij hadden een kano gehuurd om lekker op de Dordogne te dobberen. Je gaat stroomafwaarts en je wordt op het eindpunt weer netjes terug gebracht. De plekken zijn ruim, wij konden met onze camper (7m) goed uit de voeten.
Top camping! hele vriendelijke mensen, alles is schoon en fijne plekken. Je kan een pizza bestellen en die op het terras opeten een lekker wijntje of lokaal biertje erbij, heerlijk! . Cahors is een leuke stad met leuke bezienswaardigheden en leuke terrasjes Ook in Cahors zijn de mensen vriendelijk en gastvrij. Het weggetje naar de camping is even doorrijden, waardoor je kan denken dat je fout zit, maar aan het einde van dit weggetje is de camping
Leuke gemoedelijke camping, zeer vriendelijke mensen. Op de camping aangekomen was er nog plek (zonder reservering) aan het water. Lekkere pizza gegeten die te verkrijgen was bij de foodtruck op het terrein, en een lekker biertje gedronken op het terras. Alles is bescheiden maar dat maakt de camping hee charmant. Tip; hang toiletpapier op, het is niet meer van deze tijd om met je wc rol onder je arm richting toilet te moeten.
De kleine camperplekken (2) waren helaas bezet door “geen” campers.. Aan de ander kant van het wegje was een geïmproviseerd parkeerterein op een klei-achtige bodem. Wij hebben nog geprobeerd om daar op te komen, maar we gleden erg, voelde niet goed en zijn er glibberend weer afgereden.. Helaas, deze werd het niet..
Fijn plekje, er was helaas geen plek meer op de aangewezen camperplekken. Wij hebben op de aangrenzende parkeerplaats gestaan. Wij waren laat aangekomen, en in het kroegje nog even een biertje genomen. In de ochtend was het kroegje al open, dus nog even een bakje koffie gehaald. Gemoedelijk en lekker rustig😊
kan niet beoordelen hoe de camping is. op onze weg er naar toe konden wij niet verder omdat er een tunneltje in de route zat met een beperking tot 2,5 m hoog, aangezien wij 2,8 m zijn heb ik het risico niet genomen en ben doorgereden.
fijne plek voor een nachtje. Gebruik van toilet met klein wastafeltje en je kan er een bakje koffie tappen. Hele vriendelijke mensen, zeer gemoedelijk. wij stonden eerst aan de hoofdweg, maar de plek is achter het huis op een landje. Eigenaresse kwam naar ons toe met kindje op de arm en wees ons vriendelijk de weg. Kosten; 12,- euro, geen elektra
Camping zal best de moeite waard zijn, maar met onze 7+ echt niet te doen. Je moet in het tunneltje de afslag naar de camping pakken, maar die is zeer krap dat ik me afvraag of ik dit in een keer had gehaald, of twee keer had moeten steken.. Echt onverantwoord, want je moet dus in het tunneltje, met een hele sliert auto’s achter je op de rem om de camping op te draaien, er is geen uitvoegstrook in de (zeer smalle) tunnel..
Prima camperplek, ruim en makkelijk parkeren voor onze 7+. Goedkope plek; kosten; 5 euro in de parkeerautomaat. Elektra aan de paal, contant met munten. Heb wel mijn extra stroomkabel moeten gebruiken, want er is maar een elektrapaal en de camperplek is groot. gaf een veilig gevoel.
Wij hebben een nachtje gestaan op de camping, was gezellig en hele vriendelijke mensen. Het weggetje naar de camping toe doet anders vermoeden, maar op de camping is het prima toeven. lekker een hapje en drankje gedaan op het terras. Toiletgebouwtje is prima in orde, op de plek is een elektra en een tappunt voor water, en zelfs een loospunt voor het chemisch toilet. Het is kleinschalig, maar dat maakt het voor ons juist leuk.
Prima plekje, strak en netjes. Heel fijn dat het niet uit maakt hoe laat je binnen rijdt, omdat alles volledig geautomatiseerd gaat konden wij zonder problemen om 23;50 naar binnen (nog ongeveer 6 plekken vrij).
Prima plekje voor een overnachting, veilig met een goed sanitair gebouwtje. Voor water innemen en douchen apart afrekenen. Is niet de goedkoopste, maar wel prima verzorgd met een eerlijk betaalsysteem. Stadje is op loopafstand.
Gemoedelijk plekje met een fantastisch uitzicht,kost bijna niks, maar je hebt ook bijna niks:-) Toilet en sanitair eigenlijk niet meer bruikbaar, zeer oud en vies, maar functionerend. Vriendelijke boer die om 09:00 zijn 5 euries komt ophalen