@Duuk90
- 2017
Juli 2026
6 foto's toegevoegd · 3 maanden geleden

Een hele fijne, kleine camperplek op het veldje naast de boerderij. Claus, Marion en oma zijn echt super aardig. Bij aankomst hartelijk ontvangen, en twee heerlijke biertjes uitgezocht. Wij hebben hier twee nachten gestaan, Claus kwam nog vragen of we iets nodig hadden, echt gastvrij!
Wat een leuke, en vooral mooie camperplek. Met zijn ruime plekken op een prachtig grasveld heerlijk om te staan. Bij Janine en Gerlof is het goed toeven, hele vriendelijke eigenaren, en in voor een praatje. In het leuke winkeltje van Janine twee schapenvachtjes gekocht. Het sanitair is prachtig en heel schoon, een aanrader.
Mooie camping, leuk zwembadje en een leuk terras waar je ook een hapje kunt eten. Het personeel allemaal zeer vriendelijk en gastvrij. Er worden activiteiten georganiseerd die op een memobord bij de ingang beschreven zijn. Wij hadden een kano gehuurd om lekker op de Dordogne te dobberen. Je gaat stroomafwaarts en je wordt op het eindpunt weer netjes terug gebracht. De plekken zijn ruim, wij konden met onze camper (7m) goed uit de voeten.
2 foto's toegevoegd · meer dan 2 jaar geleden

Top camping! hele vriendelijke mensen, alles is schoon en fijne plekken. Je kan een pizza bestellen en die op het terras opeten een lekker wijntje of lokaal biertje erbij, heerlijk! . Cahors is een leuke stad met leuke bezienswaardigheden en leuke terrasjes Ook in Cahors zijn de mensen vriendelijk en gastvrij. Het weggetje naar de camping is even doorrijden, waardoor je kan denken dat je fout zit, maar aan het einde van dit weggetje is de camping
Leuke gemoedelijke camping, zeer vriendelijke mensen. Op de camping aangekomen was er nog plek (zonder reservering) aan het water. Lekkere pizza gegeten die te verkrijgen was bij de foodtruck op het terrein, en een lekker biertje gedronken op het terras. Alles is bescheiden maar dat maakt de camping hee charmant. Tip; hang toiletpapier op, het is niet meer van deze tijd om met je wc rol onder je arm richting toilet te moeten.
De kleine camperplekken (2) waren helaas bezet door “geen” campers.. Aan de ander kant van het wegje was een geïmproviseerd parkeerterein op een klei-achtige bodem. Wij hebben nog geprobeerd om daar op te komen, maar we gleden erg, voelde niet goed en zijn er glibberend weer afgereden.. Helaas, deze werd het niet..
Fijn plekje, er was helaas geen plek meer op de aangewezen camperplekken. Wij hebben op de aangrenzende parkeerplaats gestaan. Wij waren laat aangekomen, en in het kroegje nog even een biertje genomen. In de ochtend was het kroegje al open, dus nog even een bakje koffie gehaald. Gemoedelijk en lekker rustig😊
2022
kan niet beoordelen hoe de camping is. op onze weg er naar toe konden wij niet verder omdat er een tunneltje in de route zat met een beperking tot 2,5 m hoog, aangezien wij 2,8 m zijn heb ik het risico niet genomen en ben doorgereden.