@Dvdb
Fijne plek voor een overnachting om de omgeving te verkennen. Mooi dat de gemeente plannen heeft voor het uitbreiden van de voorzieningen. Hopelijk houdt de gemeente wel rekening met de mogelijkheid om weer te kunnen vertrekken want het kan er druk zijn met rondrijdende en geparkeerde SUV trekkers en overige luxe auto’s. Uitdraaien uit je parkeervak kan een uitdaging zijn.
Wij hebben al eens eerder hier tot tevredenheid gestaan. Aangezien wij een familiefeest in Sassenheim hadden, heb ik gevraagd of wij, ondanks de seizoenssluiting, hier toch een nachtje mochten blijven. Dat was geen probleem, alleen de douches waren buiten gebruik. Voor ons geen probleem dus. Fijne eigenaren waarmee wij leuke gesprekken hebben gehad. Hartelijk dank dat wij er toch mochten staan.
wij zijn zelfvoorzienend en hebben hier heel fijn en rustig overnacht. Een bezoek aan de Simonehoeve was erg leuk. Hartelijk dank voor deze fijne overnachtingsplek.
van 11 tot en met 14 juli 2025 is de centrale camperplek met vers water en de plek om je afvalwater te lozen vanwege festiviteiten niet toegankelijk. verderop in de straat kan je wel staan.
wij werden vriendelijk ontvangen. plekken zijn ruim met iets helling. Wel vlak naast een weg, maar s ‘ nachts is het niet druk. Het sanitair gebouw is verwarmd wat in het voor- en najaar erg prettig is. Douchen € 0,50 voor 8 minuten. wij betaalden € 26,70, (uitsluitend contant) incl stroom (16A). Er is een restaurant in het dorpje op loopafstand. Geen pin! Het centrum van Gersfeld is ongeveer 20 minuten lopen.
inderdaad een rustige omgeving. De € 5,- werd bij ons na 20:00 uur opgehaald. Verderop in de straat kan ook worden geparkeerd, maar volgens de gemeenteambtenaar moet daar ook gewoon voor worden betaald.
Vorig jaar hier geweest. Mooie locatie met zeer schoon sanitair. Zeer vriendelijke beheerders. Alles was bezet, maar wij mochten op de overlooplocatie staan. Met de fiets per pont naar Bremerhaven geweest , waar je de cruiseschepen van zeer dichtbij kon zien vertrekken. Ook langs de waddenkust naar het westen gefietst. Tip: ga de dijk over en loop of fiets naar het fort Langlütjen om een fantastisch uitzicht over de havens te hebben.
Sitecode: 11970
Rustig gelegen, super aardige en behulpzame beheerders. Het is nog in opbouw, maar het sanitair is dik in orde en schoon. Perfecte plek voor kinderen met speelgoed, zandbak en veel dieren. Nieuwste aanwinst zijn de dwergzwijntjes. Zelfs ooievaars op het nest. Bakker op 5 minuten lopen afstand. Wij hebben 13,- voor de overnachting betaald. 2 euro voor de stroom en douchen 1 euro per keer.
Prima plek vlakbij het water. Twee van de plekken waren bezet door caravans met duidelijk kampeeractiviteit.
Net overnacht. ‘s Avonds is het er heerlijk rustig. Overdag wordt er volop parachute gesprongen en is het op de weg duidelijk drukker. Heerlijk gegeten in het restaurant. Handig dat die tot 22:00 uur geopend is. (M.u.v. maandag en dinsdag). Voor 1 euro water getankt. Als de vaste bezoekers weg zijn dan is er meer ruimte voor veel meer campers. Het restaurant heeft om de hoek een eigen parkeerplek