@Dyk
Sitecode: 20207
Wij hebben 3 nachten op deze camping gestaan. Vriendelijke ontvangst. Mooi zwembad. Geen gebruik van gemaakt, i.v.m temperatuur van het water. Mooi en schoon toiletgebouw met warme douches. Uitstekend restaurant. Mooi wandel en fietsgebied. Wij komen zeker terug.
Houdt je van rust ruimte en wandelen dan ben je bij Finca el fin del mundo aan het juiste adres. Gies en John zijn lieve, gastvrije mensen die je het ten alle tijde naar de zin willen maken. Ze hebben een schitterende plek gecreëerd en het wordt alleen maar mooier. Wij hebben er 4 hele fijne dagen gehad en komen zeker terug.
Wat hadden wij weer4 geweldige dagen bij Wim en Marijke. Nadat we in mei een week op deze fantastische plek hadden door gebracht wilden we nu in september absoluut weer eventjes terug. Het voelde als thuis komen. Het is het totaalplaatje. Wim en Marijke zijn ontzettend lieve en gastvrije mensen. De plek op zich is prachtig. Goede sanitaire voorzieningen, een heerlijk zwembad en twee keer in de week een heerlijke maaltijd.
Wij hebben een super middag en avond gehad bij Bodega 2024 met eigenaar Randel. We waren de enige gasten maar dat maakte niets uit. De wijnproeverij en tapas waren fantastisch. Heerlijke gerechtjes met zorg bereid. Randel is een aardige gastheer en een super kok. Toilet en douche keurig. Niets op aan te merken. Wij komen heel graag terug!! op onze reis door Spanje.
Wij hadden een fantastische week bij Wim en Marijke!! Wat een prachtige plek en alles uitstekend voor elkaar. Wim en Marijke doen er alles aan om het hun gasten naar de zin te maken. In de avond een drankje in de gezellige bar en we zijn zowaar aan het darten geslagen. 2 keer genoten van de warme maaltijd, door Marijke bereid. Wij komen volgend jaar zeker terug!!