@E-Meeuw

Reizen door West Europa Noordkaap tot zuiden van Griekenland
En alles wat daar tussen ligt. Nooit in groepsverband, soms met vrienden. Alleen leg je gemakkelijk contact. Veelal 4 -6 maanden onderweg

Partners
2000

Vriendelijke ontvangst op deze Camping met aandacht voor het milieu. Fijn zwembad om verkoeling te zoeken, warm water en heel schoon. Schoon sanitair Aantal avonden pizza’s te verkrijgen, drinken en ijs op n gezellig terras. Wanneer je van vissen houdt, vijver naast de deur. Wij wilde een nacht blijven werden er vier. Wij betaalden voor de camper incl.2 personen € 30,00 per nacht Komen hier graag nog eens terug.

Bij de slagboom staat n incheck/ betaalautomaat. Kies je pakket (b.v 1dag)betaal met de creditcard, dan ontvang je n code waarmee je de slagboom kunt openen. Service,elektriciteit aanwezig. Wij betaalde € 12,80 per dag Kan evt.met boot taxi naar Vichy gevaren worden.Stad is zeker de moeite waard

Mooie Camperplaats. om verkoeling te zoeken, gemeente zwembad 25 meter lopen.

Wij stonden hier 3 nachten. 7-9 juli 2024 Betaalde € 17,50 ACSI-Card incl. elektriciteit & toeristen belasting Nette,verzorgde,eenvoudige camping. Zoek zelf n plekje, lekker onder de bomen of in de zon. Sanitair is schoon, geen mengkranen maar wel lekker warm water. 300 meter winkels en meerdere restaurants.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Je staat hier prima zon en schaduw. Rustig en veilig. Zomers kun hier ook nog zwemmen.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Zeer nette camperplaats. Alles is aanwezig en ziet er zeer verzorgd uit. Citroenen in de boomgaard. Ook geschikt voor grote campers. Leuk om het stadje Vera te bezoeken. De eigenaar Pedro verteld (Engels) je alle in en outs over de stad.

Aardige stadscamping, op loopafstand van het centum. Vrij nieuw en schoon sanitair, zon en schaduwplaatsen. Prima voor een overnachting.

Leuke, kleine camping voor 1 of 2 dagen. Netjes en schoon. Voor de kleintjes ‘n eenvoudig speeltuintje. Jammer dat het plaatsje zelf niet veel te bieden heeft. Je kunt wel prima wandelen en fietsen langs de Marne. En.....prijs /kwaliteit, klopt helemaal.

Eenvoudige camping, ideaal als doorreis camping. Ook in het hoogseizoen goede prijs/kwaliteit verhouding. Sanitair eenvoudig maar schoon. Mooi fietspad langs het water.

Camping gelegen in meren gebied. Klein zwembad maar prima. Keurig sanitair. Restaurant en bar. Je zet de camper op n verharde ondergrond en je meubilair op gras. Veel schaduw plaatsen. Goed verzorgde camping. Geschikt voor gezinnen met jonge kinderen. Tot slot -goede fiets mogelijkheden.

Sitecode: 2063

Kleine camping met redelijk veel schaduw plaatsen. Klein zwembad, heerlijk om af te koelen. Vrij nieuw sanitair, wordt niet met regelmaat schoongemaakt. Kleine bar/ restaurant en haventje voor pleziervaartuigen.

Lang gestrekt terrein langs de rivier. Behoorlijk gedateerd en matig onderhouden. Zicht op de rivier wordt je ontnomen door brandnetels. Het is rustig en merendeel schaduw plaatsen. Op zich mooie locatie waar je niet vrolijk bij wordt.

Wij betaalden hier € 25,60 incl. Nette grote camping. Er zijn ook camperplaatsen op de camping, zelfde prijs - daar sta je op asfalt / gravel. Redelijk veel schaduwplaatsen.

Fijne rustige camping, gelegen aan een snel stromend riviertje. Prima om in te zwemmen of even af te koelen met je stoeltje in het water. Kano verhuur op de camping. Net sanitair. Mocht je op de camping staan en ze gaan pizza’s bakken (2x per week) - nemen, krijg je geen spijt van. Sinds vandaag prima WiFi ontvangst over gehele camping. O ja, leuke gezellige eigenaren idem dito ontvangst.

Kleine overzichtelijke camping. Alle faciliteiten aanwezig. Loopt zo het centrum in. Overlast door het verkeer zijn 2 momenten van de dag. Met name tussen 17.00 - 18.00 uur. Is gewoon een prima camping. Rustig rijden in verband met de ooievaar :-)

Dit servicepunt buiten de camping werkt niet meer. Afvoer chemische toilet dicht gemaakt. De camping is wel geopend. De camping beoordeel ik niet op servicepunt in de app.

Rustige camping, met alle faciliteiten. Klein restaurant en broodservice. Zwemmen in het meer - even een rustig weg oversteken. Fietsen om het meer via fietspaden.

Sitecode: 19161

Prima overnachtingsplaats. Geen voorzieningen, is ook niet belangrijk op zo een bijzondere locatie. Mooi wandelgebied. Prachtige vergezichten. ‘s nachts rustig, overdag veel motorrijders.

Deze nieuwe camping is een maand geleden geopend. Vriendelijke ontvangst, keurig en schoon sanitair. Plaatsen zijn nog kaal- steriel en ongezellig. De coördinaten kloppen niet, je komt dan uit op een doodlopende weg. Volg in het dorp de borden camping. Wat ik echt jammer vind is het uitzicht -een kerncentrale.

Prima Camperplaats! Alles aanwezig wat je met een camper nodig hebt. Iedere morgen zelfs n vers eitje. Mooie fietsroutes. De camperplaats is de prijs zeker waard.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Prima locatie om de mooie stad te bezoeken. Vroeg in de ochtend word je gewekt door zwaar vrachtverkeer en bussen wanneer ze over de ophaalbrug rijden. Water, elektrisch naast je camper. Gewoon gaan staan - ‘s nachts rustig.

Prachtige camperplaats. Mooi strand . Wandelend naar het dorp 2km. voldoende gelegenheden voor eten en drinken. Links af leuke strandtent 2km -via strand 1km

Prima overnachtingsplaats. Ruime plaatsen met stroom. Hier is alles aanwezig en heel schoon. Professionele wasmachines. Er zijn campings in Spanje die deze faciliteiten niet hebben. Hoeft voor ons niet - maar je kunt hier ook nog gebruik maken van strijkplank en strijkijzer. Maaltijd laten bezorgen. Strand en stad lopend of met fiets te bereiken. Tot slot, vriendelijk ontvangst.