@E-Oldenzeel
- 2015
Opzich prima camperplaats om Koper te bezoeken. Net sanitair en goede prijs € 20 all in. Automaat om kaart te halen is stuk. Beste kun je die halen bij het loket van het bus station. Het min puntje is dat in het weekend met motoren op de kartbaan geraced wordt. Dit geeft best wel wat geluids overlast. 's nachts hoor je wel de snelweg maar was voor ons acceptabel.
2 dagen op deze camping geweest. Vriendelijke ontvangst met walnoot likeur. Perfect sanitair echt schoon en een lekkere regendouche. Mogelijkheid om broodjes te bestellen en pizza. In september ACSI tarief. Een aanrader om te bezoeken
Wij hebben hier van 2 t/m 4 maart gestaan. Mooie camperplaats. schoon sanitair. De ontvangst was heel vriendelijk. Makkelijk in en uitchecken. In de omgeving kun je mooie wandeling en fietstochten maken. Zeker een aanrader om de deze Camperplaats te bezoeken. Wij komen zeker een keer terug. Eric en Astrid
Afgelopen 2 dagen hier geweest. Hele mooie camperplaats en super schoon sanitair. Makkelijk zelf inchecken en uitchecken. Mooie omgeving voor wandelingen en Fietstochten. Zeker een aanrader.
afgelopen 2 dagen hier gestaan. vriendelijke ontvangst. Mooie camperplaats, superschoon sanitair. In de omgeving kun je prima wandelen of fietsen. Zeker een aanrader. Wij komen zeker nog een keer langs
Helemaal achterin aan de rechterzijde met de uitzicht naar de bosjes. Ideaal stekje wij met 2 honden goeie uitlaat mogelijkheden. Vanaf de camperpaats tot de brug loop je langs rivier zo naar het park mogelijkheid in het park voor verkoeling voor de honden. Loop je rondje zo onder het viaduct door terug naar de camperplaats. toe. Erg mooi centrum wij gewandeld naar kan ook met openbaar vervoer. Stroom nr 3 was gratis was stuk bleef op €21

Hier eind juni 2 dagen gestaan. Vriendelijk personeel en een gezellige sfeer op de camping. Heel mooi zwembad. Camping gunstig geprijsd. En heb je geen zin om te koken kun je op de camping pizza of wat anders halen. Stadje zelf is op het chateau na niet zoveel. Maar er zijn hele mooie rondwandelingen vanuit het stadje. Deze camping is zeker het bezoeken waard
mooie omgeving. camping zelf wordt alleen Frans gesproken. Wij zijn een uur bezig geweest met aanmelden. Degene die daar werkte kon de plaats ook niet vinden waar we stonden. Camper geïnstalleerd en toen kwamen ze dat we niet rechts maar links van het paaltje moesten, dus de boel weer verplaatsen. We waren daar voor 1 nacht en de camping was voor de rest leeg. De prijs was belachelijk hoog camper, 2 pers en 2 honden €50,50.
Hele mooie camping en hele vriendelijke eigenaren. Via een app kun je broodjes bestellen en die zijn heel lekker. De omgeving is ideaal om te wandelen en te fietsen. Sanitair was dicht ivm Corona. Wij komen zeker nog een keer terug.
Heerlijk weekend gehad. Schoon sanitair, aardige eigenaren. Omgeving perfect voor wandelen en fietsen. Wij komen zeker terug.
goede ligging vlak bij het centrum. plaatsen zijn wel krap en het terrein doet wat rommelig aan. sanitair is netjes wel muntjes nodig om te douchen. wij betaalde €19 voor 2 volwassenen incl stroom