@E.-van-Engelen
Prima camping. Ruime plaatsen, zowel zon als schaduw. Net sanitair. Broodjesservice. Niet ver van centrum en supermarkten. Alles binnen fietsafstand. Uitzicht op de Pyreneeën en op de Pic de Jer. Is de moeite waard om met kabeltreintje omhoog te gaan. Zeer enthousiaste eigenaresse/beheerster. Ze doet alle moeite om het de gasten naar de zin te maken. Ze is bereid om je met een busje naar de lichtjesprocessie (21.00 uur) te brengen en op te halen.
Prima camping. Eind mei nog voldoende plaatsen beschikbaar. Ruime plaatsen, zowel zon als schaduw. Schoon sanitair. Vriendelijk personeel. Prima broodjesservice. Restaurantje heeft beperkte kaart maar voldoende keuze. Halte van toeristentreintje bij ingang camping. Kasteel en supermarkt op 10 min loopafstand. Ruim voldoende restaurants en terrasjes in Amboise. Op vrijdag en zondag is er een grote markt in Amboise.
Prima camping. Ruime plaatsen, met en zonder schaduw. Op dit moment nog lang niet vol. Prima sanitair.
Leuke plek maar deels ouwe meuk. Zompig terrein. WiFi vliegt er telkens uit. Temperatuur douchewater is prima maar douches zijn verouderd.
Redelijk nette camping maar het tarief dat in deze app staat klopt niet. Op 15 september heb ik € 25 betaald. Plus €4 extra voor stroom (vast tarief). Al met al vrij veel voor een camping met camperplaatsen waar geen receptie is en een kantine die gesloten is. Je kunt vuil water lozen. Als je teminste de put weet te vinden (bij grootste toiletgebouw). Loospunt staat niet aangegeven.
Bij aankomst heb je een pas à €5 nodig om in te kunnen checken. Maar hoe je aan zo'n pas kunt komen, is volkomen onduidelijk. Na bellen met het aangegeven nummer en het via de telefoon met een creditcard betalen van 5 € plus 14,60 € (dagprijs) kregen we een code om de slagboom te openen. Camping is praktisch leeg. Maar er zijn 2 toiletgebouwen open met warm water. Stroomaansluitingen doen het ook. Snackbar is gesloten. Beloofde WiFi is er niet.