@E.Nooijen
grote gezinscamping aan een groot water met 2 glijbanen en een speeltuin. Dus veel jonge gezinnen. Ontvangst was vriendelijk. Sanitair wat ouder, maar netjes. Je moet betalen voor warm water, dat is wel apart. Wij stonden met de camper op een rijtje en keken tegen vaste staanplaatsen aan, dit was niet zo leuk. Bar, friettent en restaurant zijn oke. Goede uitvalsbasis voor Maasmechelen Village en Sauna Eliaza.
vriendelijk ontvangen bij de receptie door 2 Belgisch sprekende mannen. We kregen een verhard plekje (met gras ervoor) voor de camper, vlak bij het water, zo kunnen we mooi alle kanovaarders voorbij zien komen. Leuk winkeltje erbij en aan de andere kant een restaurant met kleine kaart. Dat was prima. Toiletgroep bij ons was niet zo luxe, onder het restaurant was nieuw. Als er 2 douches tegelijk aan gingen kwam er bijna geen water meer uit.
Grote camping, ideaal voor gezinnen. Stond vol met Nederlanders. Had twee zwembaden, restaurant/friettent en werd vanalles georganiseerd. Vanaf de camping ben je te voet zo in Echternacht. Prima voor 1 nacht, maar niet meer wat ons trekt.
leuke camping aan een beekje. Je kon bij het oneline boeken zelf een plaats zoeken. In de rij van plaats 306 sta je heel rustig en leuk. Er was een klein zwembadje op de camping. Restaurant was helaas gesloten door personeels te kort. Sanitair was oke. Belgisch sprekende eigenaresse dus dat was fijn. je mag er bbqen en een vuurtje (in een schaal maken). je hebt hier wel een koppelstuk nodig met een gewone stekker.
Prima camping aan de Moezel. Tussen de camping en het water lag wel een fietspad en een laag hekwerk. Bij aankomst mag je zelf een plaats uitzoeken en dan via een computer jezelf aanmelden. Je moet geld op een kaart zetten voor de douches, wat over is kun je via de computer weer terug storten op je rekening. Eigenaar restaurant was vriendelijk en behulpzaam. Eten was prima. Douches gedateerd maar netjes. goede uitvalsbasis voor Trier
Prima camping aan de Moezel met zicht op de burcht van Beilstein. Naast de camping lag een pondje waar je voor €2,50 de Moezel over kon steken naar Beilstein toe. Ook Cochem is vanuit hier goed te doen met de fiets. Eigenaar was tegen ons heel vriendelijk, maar ik heb hem ook "in actie" gezien en daar wordt je niet vrolijk van. Sanitair was niet zo netjes en douches vies. Je moet extra betalen voor stroom en muntjes kopen voor te douchen.
prima plek voor 1 nacht. Bij aankomst zet je de camper neer op de plek en boven bij de kassa van de grot reken je af en krijg je idd een sleutel voor stroom en water (als je dit wilt). Wij hebben eerst de grot bezocht en toen de stroom pas aangezet, zodat we niet twee keer hoefde te lopen. Bij de kassa is een nette openbaar toilet waar je s-morgens gebruik van kunt maken. Attendorn is een leuk plaatsje waar je lekker kunt eten.
Prima camping pal naast een activiteiten park waar kinderen en volwassenen zich uit kunnen leven. Er ligt een restaurant pal naast de camping. Het ligt eraan waar je komt te staan, maar wij hadden een lange kabel nodig voor stroom en die hadden we niet bij. Gelukkig konden we dat lenen van de eigenaar, deze was overigens heel vriendelijk. Sanitair wat verouderd, maar prima. Vanuit de camping zijn er mooie wandel en fietstochten te maken.