@E.deBlank
- 2002
Een CP zoals elke CP zou moeten zijn. Waarom moet nu deze ook verdwijnen? Is er dan niemand die het stokje overnemen kan? Vandaag verblijven we er voor het laatst. Albert en zijn lieve vrouw bedankt!
Het was zo'n leuke vrije cp tot een stel bedacht dat er wat te verdienen viel. De toegang geregeld met een automaat die overbodige vragen steld en voor de vermoeide oververhitte reiziger erg lastig te bedienen is. Ik heb geen lief ontvangst comité gezien. Natuurlijk is de prijs Hollands hoog.
Geweldige plek. Heerlijk rustig. Geen toeters en bellen wel fijne wandelmogelijkheden.
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 1 jaar geleden

Gewoon top cp. Mensen die zeuren over het toilet kunnen beter elders overnachten. Deze super cp is voor echte camperaars die genieten van eigen voorzieningen. Het uitzicht is fabel tastisch
Perfecte cp. De zeilschool is redelijk actief maar 's nachts is het er doodstil. De recycling waar je langs moet is geen probleem. Volg het bordje Segling en je komt op hun parkeerplaats.
Uitzonderlijke ruime cp. Vlakbij het strand en fietspaden. Wij stonden alleen en hadden geen last van de auto hangjongeren. Wel erg duur, het is nu 18€ per 24 uur.
Prima rustige beschutte cp tussen het struikgewas. Officieel alleen plaats voor leden van de tegenhanger van France Pasion. Ter plekke wordt info verstekt. Het lawaai van de snelweg moet je wel ff negeren.
Perfecte cp. Precies zoals een cp moet zijn. Geen overbodige toeters en bellen. Gratis en lekker wandelen of fietsen.
Sitecode: 92095
Dat de eigenaar aardig is, is mooi meegenomen. Sanitair heb ik zelf in de camper. Dat de plekken ruim en een donders wijd uitzicht hebben, in een mooie omgeving liggen, waar je lekker kan wandelen, dat vind ik belangrijk. Dat is hier in Beltrum allemaal aanwezig.