@EHoonaard
wat een pareltje, goed sanitair, heerlijk rustig, vriendelijke ontvangst, op de fiets naar Nordhorn, wij komen zeker nog eens terug voor een langer verblijf!
Heerlijk plekje, prima sanitair, op loopafstand van centrum Enschede, we komen zeker nog eens terug
leuke plek aan de haven op loopafstand van het sfeervolle centrum. Leuk restaurant aan de haven. Wij komen in de zomer nog eens terug met de fietsen mee
vriendelijke eigenaar, geeft goede tips voor uitstapjes om de omgeving te ontdekken, je kan lopend naar Sorrento. Van daaruit kan je de bus of boot pakken naar Positano/Amalfi. Camping is steil dus je moet goed ter been zijn.
vriendelijke eigenaren, ideaal om Napels te bezoeken, ligt rustig en veilig. Sanitair en afwasplaats is wel beneden de maat maar dat nemen we op de koop toe
op de terugweg van onze vakantie 2 nachten gestaan maar wij komen zeker terug, waarschijnlijk in de winter. Goede toilet/douche/wasruimtes, leuk binnenbadje, broodjesservice en prachtige omgeving, ons zien ze weer eens terug
weekend geweest, Haarlem om de hoek en heerlijk gefietst door de duinen van Zuid Kennemerland. Prima uitvalbasis om de omgeving te verkennen. vriendelijke ontvangst
topcamping, super sanitair. een stijl weggetje naar de plekken boven en er lag sneeuw dus we kwamen er niet op met de camper. met behulp van een tractor met sneeuwkettingen naar boven getrokken. gratis bus naar Innsbruck. We waren er met oud en nieuw, er lag sneeuw, het was prachtig. Het ligt tegen bosgebied waar je mooi kan wandelen. Wij komen in de zomer nog een keer terug. supermarkt is op de fiets bereikbaar. dure camping maar de moeite waard
Wij waren er tussen kerst en oud en nieuw, sneeuw op de bergen, mist op het meer, echt prachtig. Je kan mooie wandelingen maken. schoon een verwarmd sanitair. Veel vaste plaatsen. Leuke restaurant, musterallpe buiten de camping. Reutte/hangbrug op kwartiertje rijden. Wij komen vast in de zomer nog eens terug.
wat een prachtige plek aan het meer! mooi en schoon sanitair. leuk en goed restaurant in het hotel op de camping. adembenemend mooi uitzicht over het meer omdat er sneeuw lag!
Sitecode: 72058
voor de 3e keer hier langs met de camper, dit keer een week gebleven. wat is er een mooi sanitair gebouw gekomen. en eigenaars zijn zo supervriendelijl, echt een plek om weer naar terug te keren! 5 sterren wat ons betreft
mooie ligging aan het meer, mooie grote plekken. nieuw management en geen badmutsen meer, vriendelijk personeel, lekker zwembad. sanitair mag wel vernieuwd worden. maar we hebben heerlijke dagen gehad. Het was trouwens lekker rustig op de camping in september.
prima camping aan zee, goede faciliteiten. sanitair een zesje. wat wij jammer vonden dat je voor het waterpark 22 euro de neus moesten betalen terwijl we er 2 nachten waren, bovenop de standplaats. nog niet eerder meegemaakt. op de fiets naar po delta om de flamingo's te spotten.
prima camping, we betaalden maar 18 euro voor camper en 2 personen. mooie uitvalbasis om de omgeving te verkennen. Je kan lopend naar het stadje Vallon Pont 'd Arc en we zijn op de fiets naar de pont d Arc geweest. Na een fietsmiddagje lekker relaxen aan het zwembadje op de camping. Wij vonden het een fijn plekje
Sitecode: 20298
vriendelijke ontvangst, mooie grote plekken, grote camping maar in deze tijd van het jaar heel relaxed. nieuw sanitair gebouw piekfijn in orde. aan zee, mooi zwembad, snap best dat mensen hier vaak terug komen, prima vakantie stek
vriendelijke mevrouw bij de receptie, prachtig gelegen aan zee. acsi kaart gebruikt. lopend naar port grimaud over het strand. wordt goed gepoetst in het sanitair gebouw. en nieuwe wasmachines. al met al een fijne plek, gefietst naar St Tropez en St Maxime, wij hebben genoten!
prima plek voor een overnachting. het houten huisje was onbemand toen we aankwamen en we zijn maar ergens gaan staan. heerlijk rustig. vanmorgen moesten we wel even pinnen in langres want je kan alleen cash betalen. 13,40 voor 1 nacht met electrisch) helemaal goed. sanitair oud maar schoon. voor ons prima voor een overnachting. vriendelijke mevrouw die ons nog bon voyage wenste.
Het park is mooi, ook mooi gelegen, maar het is meer een chaletpark. Prima verharde plekken. Maar het sanitair voor de kampeerders is echt een dikke min, verouderd en niet schoon. Als het sanitair vernieuwd zou worden zou ik het anderen aanraden want het is een mooie plek om de omgeving te verkennen. Je kan hier maar hartelust fietsen en wandelen
nacht geweest om lekker uit te waaien aan zee. verzorgde camping, net sanitair, vriendelijke ontvangst. We zijn lopend naar de duinen/zee geweest, heerlijk! we komen vast nog eens terug om hier te fietsen
Sitecode: 20334
drie nachten gestaan om Brugge te ontdekken. Prima sanitair, schoon en netjes. Verharde camperplek. Verwarmde afwasruimte. Wij vonden het goed te lopen naar Brugge. Supermarkten dichtbij. Wij hebben genoten van Brugge!
een prima plek om Verona te ontdekken. sanitair is top. op fietsafstand van Verona. Bus stopt voor de camping. en met de acsi kaart betaalden we 28 euro, incl tb. Niks mis mee
een prima camping om Rome te bezoeken, bus stopt vlakbij de camping. half oktober en het zwembad is nog open. prima campingwinkel. omgeving camping is troosteloos en veel zwerfafval. je moet echt komen om Rome te bezoeken, anders is het geen trekpleister. met acsi kaart maar 27 euro betaald.
2 nachten gestaan om Florence te bezoeken. sanitair is top! alles is aanwezig; restaurant, loungebar, winkeltje, wasmachines en drogers. zwembad was nog geopend. op fietsafstand van Florence. Je kan ook de bus pakken. nog druk in oktober
30 euro voor een camping waar alles aftands is. We hebben 2 dagen Como bezocht dus dat was orima te fietsen maar de camping is drie keer niks en een konijnenwahala
mooie camping, goed sanitair, ruim opgezet, prachtige omgeving. een plek om nog eens weer terug te komen
sanitair was prima, stadje kan je lopend heen, sfeervol en gezellig. we hadden voor onze camper 1 nacht een plekje, onoogelijk en klein plaatsje, dus 1 nacht was ook genoeg. het was ook wat lawaaierig maar we stonden pal naast het wc hok. daar stonk het trouwens constant naar wierook. niet onze camping
wij zijn hier 2 nachten geweest. verouderd sanitair, de hele camping is niet zo goed onderhouden. onkruid tussen de tegels bij zwembad, tegels die los liggen. Wij zijn naar Monte Isola geweest met de boot, dat was mooi. verder zijn het wat slaperige verwaarloosde stadjes in de omgeving. Iseo was prima, heerlijk gegeten! Maar er zijn vast betere campings in de omgeving. Ook geen omgeving om lang te bivakkeren!
Sitecode: 72058
in de herfst ook een paar nachtjes geweest en nu weer 5 nachten. Heerlijk relaxed, mooie omgeving om te fietsen, goed sanitair, vriendelijke eigenaren, lekker zwembadje, supermarkt op loopafstand, voor ons een plekje om vaker weer terug te komen. wij vinden het hier fijn
we hadden geen plek op de camping was vol, dus hutje mutje op een stuk voor de camping. waar je de 1e nacht 30 euro betaald en de volgende nachten 60 (camper en 2 pers). sanitair is top! En wat is het er prachtig. Gefietst rond het meer. met de karwendelbahn naar boven en daar gewandeld! echt de moeite waard
Sitecode: 19276
prima camping om innsbruck te bezoeken. ideaal om er op de fiets heen te gaan. voorzieningen op de camping zijn er, geen luxe maar voor ons prima voor 1 nacht om innsbruck te bezoeken.
Heerlijk plekje hoor, prima sanitair, vriendelijke eigenaar. Lopend naar Nunspeet. We komen vast eens terug in het voorjaar of zomer met de fietsen mee.
Prima camperplek, verharde plaatsen. ook het sanitair is goed. Lopend naar Weert gegaan op zaterdag, leuke weekmarkt en verrassend gezellig stadje! Wij komen vast nog eens terug in het voorjaar om de omgeving met de fiets te ontdekken.
wat een leuk plekje, je wandelt naar Helden voor een koffie of supermarkt. Ook Panningen wandel je zo naar toe. We staan hier nu voor 1 nacht en staan hier helemaal alleen, wat een rust, fijn hoor. We komen vast weer eens terug in het voorjaar om de omgeving met de fiets te verkennen.
Sitecode: 101912
we stonden hier dit weekend alleen. Wat een mooi sanitair gebouw. En we hebben vanaf de camperplek een heerlijke wandeling gemaakt en een koffietje gedronken bij tante Stoof. Wij hebben genoten!
alles verouderd, we hebben alleen overnacht op weg naar huis maar voor ons een no go
Sitecode: 72058
wat een prachtig plekje. lopend of fietsend naar Riva maar nog zoveel mooie fietsmogelijkheden. De eigenaresse is enthousiast en geeft goede tips, wij zijn langs de Dro gefietst en naar het lago di Cavedine. De herfstkleuren aan de bomen, prachtig! We hebben een lekker flesje Chardonay van de eigenaars gekocht. Sanitair is top en een wasmachine voor 3,50. wij komen vast nog eens terug om nog meer te fietsen in de omgeving
Prima camping om Venetie te bezoeken. De bus stopt om de hoek. Een liddl dichtbij. Goed sanitair en in het naseizoen echt niet duur.
prima stadscamping, 5 km fietsen en je bent in hartje Verona. Keurig sanitair en in naseizoen hebben we 32 euro betaald voor 1 nacht voor 2 personen en een camper.
net 3 nachtjes geweest, op de fiets naar Salo en Denzensano. prima prijs in naseizoen, wij zijn vandaag vertrokken maar morgen sluiten ze. Prima sanitair. Lekker gegeten in het restaurant op de camping. mooi gelegen aan het Gardameer. alles was top!
Hier 6 nachten verbleven, voelt kleinschalig aan, lekker rustig, op loopafstand van supermarkt en restaurants. Zelfs Sirnione kan je lopend doen (40 min). Mooi nieuw en schoon sanitair. Leuk zwembad met uitzicht op het meer waar het niet te druk was. We vonden het een fijne plek aan het Gardameer en hebben er lekker gefietst.
eenvoudige camping met prima sanitair en vriendelijke eigenaar. 3 heerlijke dagen gehad op weg naar Toscane. Lopend naar het meer en op de fiets naar Malcesine.
een prima overnachtingsplaats onderweg naar het zuiden, ligt mooi dicht aan de snelweg, het sanitair is schoon en netjes.
Rustige camping in prachtig fietsgebied. 1 en al vogelgezang, heerlijk! Mooi en schoon sanitair. Wat een vriendelijke eigenaar. Wij komen zeker nog eens terug.
We kwamen ‘s avonds aan nadat de receptie al gesloten was op de terugweg vanuit buitenland naar huis. Maar we zijn zo gastvrij en vriendelijk onthaald. Fijn plekje, mooi en schoon sanitair, veel vogeltjes….wij komen zeker een weekend terug met de camper om lekker in de omgeving te fietsen!
We hebben hier 2 nachten gestaan, supermooi sanitair, gemoedelijke sfeer, mooi gelegen aan het meer. Naast de camping zit de Aldi. We hebben hier prachtig gefietst! Wel me e bike anders is het afzien met flinke klimmetjes.
ideale plek om Cinque Terre te bezoeken, 35 minuten lopen naar het station. wij zijn ook met de trein en bus naar Portofino geweest, supermooi. Eigenaar is vriendelijk en geeft je graag info. Camping ligt naast de tolweg, volg de borden anders kom je door tunneltjes die niet voor iedereen geschikt zijn. wel een verouderde camping en dito sanitair maar voor een bezoek aan Cinque Terre is het een prima plek! Supermarkt in de buurt!
de lokatie aan het meer is mooi maar daar is alles mee gezegd. verwaarloosd sanitair, beetje zonderling gezelschap, wij voelden ons er niet op ons gemak en zijn een half uurtje verder gereden naar Noville waar we een prachtige camping vonden aan het meer van Geneve.
misschien niet de meest luxe camping qua sanitair, wel schoon, maar we hadden een plekje aan het meer, prachtig uitzicht over het lago Maggiore en de omliggende bergen. Heerlijk rustig in mei, kleine camping, prima wasmachine voor 5 euro. Je kan prachtig fietsen en je kan lopend vanaf de camping de boot pakken naar de eilandjes, supermarkten op fietsafstand, wij hebben genoten!
Sitecode: 92052
onwijs mooie camperplaats! het sanitair is top! mooie omgeving, mooie wandeling gemaakt die naast de camperplaats start (van Routiq). aan alles is gedacht, wij komen vast eens terug. dikke pluim!
wat een mooie camperplek, gastvrij onthaald met lekkere verse eitjes, alles spik en span voor elkaar. Je wandelt zo het bos in, mooie wandel- en fietsomgeving, leuke dorpjes op fietsafstand. Wij hebben genoten en komen zeker nog eens terug!
deze camping bestaat niet meer, er wordt een chaletpark van gemaakt, landgoed de Baars