@ELENES
- 2011
Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
topplaats.! Alle voorzieningen, inclusief douche wc open op werkdagen van 8-2 uur wanneer uiterst vriendelijke gemeentebeheerder aanwezig is. Ook elektra werkt, welbknop boven stekker omgedraaid. Alcoutim en omgeving zeer de moeite waard. fietsen/wandelen. Musea in Alcoutim en Guerero do Rio (smokkelaarsgeschiedenis) erg leuk!
2023
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 3 jaar geleden

2022
Een locatie beoordeeld · bijna 4 jaar geleden
Rustige nieuwe gemeentelijke mixparking met gereserveerde camperplaatsen, noodzakelijke voorzieningen aanwezig. Gezellig dorp met wandelbezoekers. De overloop Parking is opgezet tbv de spectaculaire wandeling SL-TE 40 door en boven de Canyon de los Arcos op een 500 m afstand. Echt geweldig die goed aangegeven wandeling.
Een locatie beoordeeld · bijna 4 jaar geleden
Een rustige, mooi gelegen camperplaats met alle noodzakelijke voorzieningen bij zwembad en pickninickparkje. Op loopafstand van het mooie historische centrum. De Posto Turismo voorziet je allerhartelijkst van uitgebreide informatie. Er zijn meerdere terrassen en restaurantjes in de straat vlakbij. Vergeet niet een bezoek te brengen aan het wijncoöperatiewinkeltje om wat flessen van de uitstekende wijn aan te schaffen.
2 foto's toegevoegd · bijna 4 jaar geleden

8 foto's toegevoegd · bijna 4 jaar geleden

2021
Een prima verzorgde rustige CP op een weg van de snelwegroute. We werden ontvangen door gakkende ganzen. Vriendelijke buurtbewoners. Men bracht een tasje met toeristische informatie aan de camperdeur. Het is een historisch stadje met verschillende musea, de moeite waard te bezoeken.
2020
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 6 jaar geleden