@ELENES

2011

topplaats.! Alle voorzieningen, inclusief douche wc open op werkdagen van 8-2 uur wanneer uiterst vriendelijke gemeentebeheerder aanwezig is. Ook elektra werkt, welbknop boven stekker omgedraaid. Alcoutim en omgeving zeer de moeite waard. fietsen/wandelen. Musea in Alcoutim en Guerero do Rio (smokkelaarsgeschiedenis) erg leuk!

Rustige nieuwe gemeentelijke mixparking met gereserveerde camperplaatsen, noodzakelijke voorzieningen aanwezig. Gezellig dorp met wandelbezoekers. De overloop Parking is opgezet tbv de spectaculaire wandeling SL-TE 40 door en boven de Canyon de los Arcos op een 500 m afstand. Echt geweldig die goed aangegeven wandeling.

Een rustige, mooi gelegen camperplaats met alle noodzakelijke voorzieningen bij zwembad en pickninickparkje. Op loopafstand van het mooie historische centrum. De Posto Turismo voorziet je allerhartelijkst van uitgebreide informatie. Er zijn meerdere terrassen en restaurantjes in de straat vlakbij. Vergeet niet een bezoek te brengen aan het wijncoöperatiewinkeltje om wat flessen van de uitstekende wijn aan te schaffen.

Een prima verzorgde rustige CP op een weg van de snelwegroute. We werden ontvangen door gakkende ganzen. Vriendelijke buurtbewoners. Men bracht een tasje met toeristische informatie aan de camperdeur. Het is een historisch stadje met verschillende musea, de moeite waard te bezoeken.

Sitecode: 19997

Mooie Marokkaanse camping, niet übernett, sanitair simpel en schoon. alles functioneert naar behoren. vriendelijk personeel. achter de camping geweldig wandelen door Palmeraie, kashba en dorp. Niet toeristisch, zeer vriendelijke bevolking. Zwembad net gevuld en heerlijk van temperatuur. Voor ons toplocatie!

Sitecode: 19002

Sanitair simpel, maar prima. De verbouwing is klaar. Alles ziet er tiptop uit, inclusief subtropische beplanting. Vriendelijke hulpvaardige beheerder. Op verzoek doet een dame de was a 30 Dirham. Heerlijk rustig om een paar dagen te relaxen.

Een locatie beoordeeldongeveer 6 jaar geleden

Prima, onverwacht leuke stopover in totaal niet toeristisch gebied. De gastvrijheid van de broers is groot. Youssef is de vloeiend Spaans sprekende eigenaar/kok. Broer spreekt wat Frans en bedient op het terras aan de straatzijde of naar wens in de olijvengaard achter, terwijl de ezel, kalfjes en schaap met lam rondom grazen. In de avond paspoortregistratie.

Drukbezochte (veel terugkerende of vertrekkende huurcampers), gunstig gelegen stadscamping met uitgebreide faciliteiten. o.a winkel, overdekt zwembad en camperwasplaats. Op loopafstand van de skytrain naar Downtown Vancouver. Zie www.elenes.nl

klein provincial park bij historic farm. Plaatsen direct aan het Fraser Lake. Top!

Heerlijk in de natuur om te relaxen na bezoeken aan Lytton, Goldrushtown, en Hell's Gate, de ruige canyons in de Fraser River. Zie www.elenes.nl

Aan de Nicola River en tussen 2 spoorlijnen (Pacific Railway). Treinen passeren frequent. Voor liefhebbers interessant. s Nachts rustig. Toen wij er waren was het terrein slecht onderhouden, maar wij waren er dik tevreden mee, na een lange etappe met o.a. bezoek aan Merrit, de BC countryhoofdstad met overal levensgrote muurschilderingen, zie onze reiswebsite www.elenes.nl

Aan de rivier. Eekhoorns rennen en klimmen in de bomen aan de overkant. Natuurlijk met een vuurplaats en picknickbank. Bij een historische watermolen en tuinen. Een theetuin en winkeltje met hebbedingetjes erbij.

Deze provincial park campground is native property met een voor ons moeilijke naam. Prachtig gelegen aan de rivier. Hartelijk beheerdersechtpaar geeft info en haalt de fee op.

Leuke kleine beschutte camping van gezellig babbelstel. Kipjes scharrelen rond. Een winkeltje/koffiezaakje aan de weg bij het benzinestation.

De omweg waard tussen Cache Creek en Kamloops is het dorp Ashcroft met interessante pioniersgeschiedenis uitgebeeld in mozaïeken. Zie onze reiswebsite www.elenes.nl

Ruime RV plaatsen bij 'levend' pioniers en native openluchtmuseum.

In bos en aan rivier gelegen campground. Zelfregistratie en cash geld in de box. De plaatsen liggen zo verspreid dat het lijkt of je alleen staat.

Nieuwe campground, gemaakt en beheerd door vrijwilligers in sociaal project. Opbrengst komt ten goede aan nieuwe projecten. Grote gastvrijheid, alle info, fietsverhuur en mooie plaatsen. Zie voor meer info onze reiswebsite www.elenes.nl

Het voelt als vrij staan op dit uitgebreide 'Native property' in een rivierlus van de San Juanriver. We reden 3 km terug naar de receptie, nadat we begrepen hadden dat het echt een camping is.

's Nachts zeer rustige 24 uurs parking bij de ferry naar Quadra Island. Het was voor ons een prima overnachtingsplaats, na een ochtendrit en lange middag wildlifetour, die vlakbij vertrok.

Gezellige informele boscamping aan de Englishmanriver. Vriendelijk Chinees beheerdersechtpaar

Prima verzorgde CP in opbouw. Het sanitairblok staat er inmiddels en wordt eind juli aangesloten. Zo midden in het Groene Hart een perfecte plek voor wandelen en fietsen, direct aan knooppunten. Leiden en Gouda op fietsafstand. Een dikke plus voor de vriendelijke ontvangst. Top!

Dit is een mooie natuurCP onder de dam van het stuwmeer. Prachtig gebied om te wandelen. Wel wat afgelegen voor wie dat vervelend vindt. Wij stonden er alleen.

Na grote rondreis Baltische Staten en Scandinavië kwamen we in Groningen weer op Hollandse bodem. De CP en vooral de eigenaren boden ons een warm welkom en prachtig uitgangspunt voor een fietstocht door mooi Westerwolde en Ruiten A Stroomdal. Topplaats!!

Een locatie beoordeeldbijna 9 jaar geleden

Rustige openbare parkeerplaats voor restaurant O Kõrts. Strand op 100m. Vriendelijke uitbater in restaurant. Goed en niet duur eten. Voet//fietspad langs strand. Eind april erg rustig. Er wordt gewerkt aan herinrichting strand plus parkeerplaatsen. In de zomer schijnt de bevolking te verdubbelen.

Een locatie beoordeeldbijna 9 jaar geleden

Op zich rustige P . Wat bromgeluiden van de haven vlakbij. Oude stadscentrum van deze voormalige Hanzestad de moeite waard.

Een locatie beoordeeldbijna 9 jaar geleden

Op de coördinaten kom je uit op de busparking. Tegenover is een huis met bordje camping, waarvan de bewoners ons (april 2017) dus naar de P verwezen. In het seizoen kost de parking10 -20 zloty (€2,50/€5) afhankelijk van de grootte van de camper. Er is een waterkraan aan de straat. Rustig en verder prima. Vriendelijke bewoners in huizen tegenover. Naast het kerkhof.

Een locatie beoordeeldbijna 9 jaar geleden

Stonden inderdaad voor gesloten hek. Staan nu op parkeerplaats direct tegenover Aquapark Sopot 50 Zloty/24 uur. Geen voorzieningen.

Keurige verzorgde camping, alle voorzieningen. Zeer vriendelijke behulpzame beheerder. Prachtige omgeving. Komend vanaf Lindoso is het misschien beter via Ponte da Barca te rijden. Wij gingen binnendoor via Vila Châ en Azias. Een spectaculaire rit was onze beloning. Door authentiek Portugal en landschap met bizarre rotsformaties. De weg smal, kasseien en steile hellinkjes. Voor de durfal!

Ook in het hoogseizoen alle rust. Zeer ruime verharde plaats voor de camper. Een grasveld met picknickset voor de deur en uitzicht op wuivend graan. Daarbovenop de Zeeuws Vlaamse gastvrijheid. Topplaats!

Een locatie beoordeeldbijna 10 jaar geleden

Gastvrij, zeer rustig, alle voorzieningen. Vlakbij strand en Nationaal Park Paklenica. Ook winkels en restaurants op loopafstand. Wandelen en fietsen, zie kaart in het dorp bij bureau NP.

Een locatie beoordeeldbijna 10 jaar geleden

camping in opbouw. Vriendelijk personeel. vanwege de vele regen parkeerden we op de grindstrook en niet op het gras. Prima plek.

Een locatie beoordeeldbijna 10 jaar geleden

ook in 2016 wordt hard gewerkt om de camping nog meer te verfraaien. Tel daarbij op de overstelpende gastvrijheid van de hele familie. Topper!

Een locatie beoordeeldbijna 10 jaar geleden

Verblijf april 2016. Heerlijk groen campinkje met zowel zon als schaduw. Vriendelijke eigenaar. Prima uitgangspunt om de Byzantijnse ruïnestad Mystras te verkennen. Op fietsafstand 4 km, evenals de stad Sparti,2km.

28 september, kwamen wij hier terecht door in het dorp een camperbordje te volgen. Op een rustig Parkeerplein met vriendelijke bewoners 2 gereserveerde plaatsen. Voldoende ruimte voor overloop. Historisch interessant stadje met kasteel en kaasmuseum.

30 september stonden wij op de oude plaats voor de citadel. Een gemeenteambtenaar wees vriendelijk deze nieuw aangelegde plaats met alle GRATIS voorzieningen. Nee, elektra is (nog) niet aangesloten. Dat is een dure voorziening, het lijkt ons dan ook redelijk dat daar in de toekomst voor betaald wordt. Prima CP op loopafstand van Vauban vestingstadje.