@ELu-B
- 2017
Camping dichtbij snelweg met enthousiaste gastvrije eigenaresse. Sanitair enigszins gedateerd maar schoon, zeker bij dames. Douche kost € 0,50. Veel vaste plekken met vriendelijke gasten op oude gedeelte, maar er is ook nieuw veld waar wel minder schaduw is. Kleine kampwinkel. Prima camping. Geluid snelweg is wel hoorbaar.
Prima camping aan de Bodensee met mooie fiets mogelijkheden. Sanitair voor dames is onlangs vernieuwd. Sanitair voor heren en afwasmogelijkheid is enigszins verouderd.
Wat is hier niet?! Mooie camping, gastvrij en als receptie nog niet open is heerlijk lunchen in restaurant op de camping. Supermarkt en centrum van prachtige stad Solothurn op loop afstand. Was fijn verblijf voor CHF 66,—, 2 pers. met elektra.
Vermelde prijs is niet actueel. Nu voor 2 personen is 1 nacht met elektra Chf 44,—. Uit principe hebben wij de douche voor Chf 4,— pp overgeslagen. Even zwemmen of met voetjes in de rivier heel dichtbij frist ook op. Minimale voorzieningen met slechts 2 toiletten en 1 douche, maar ondanks volle bezetting toch geen wachtrij. Prima voor 1 nacht Gastvrij is men zeker!
We hebben begrip voor de opstartfase maar volgens ons is deze camping te vroeg geopend Sluiten ons aan bij vorige review Afwasplek minimaal en zonder warm water. Terrein bij regen erg drassig en modderig. Prijs/kwaliteit niet in verhouding, ook omdat er bijdrage wordt gevraagd voor warm water, douchen, watertank vullen. We hopen dat de enthousiaste eigenaren snel van deze camping, op een mooie unieke plek dichtbij de stad, een succes kunnen maken
Idyllisch en heerlijk rustige camping met veel gastvrijheid. Met handen en voeten en begrip voor elkaar kom je overal. Zeer netjes en douches erg goed! En ook omgeving is de moeite waard dan alleen voor doorreis hier te verblijven.
Grote camping met veel mogelijkheden. Je mag na reserveren zelf plek uitzoeken. Let hierbij erop dat veld bij oprijden camping slechts deel van camping is. Verderop is vaak voldoende plek. Sanitair is top!
Prima camping met winkels in Mierlo op loopafstand. Prettige en gemoedelijke beheerder. Pin-betaling niet mogelijk. Legen chemisch toilet zeer goed geregeld.
Mooie camping met goed sanitair. Vriendelijke ontvangst, ruime plekken. Heerlijk stil in mooie omgeving. Winkels in Vorden met de fiets gemakkelijk te bereiken. Toeristische informatie is beschikbaar. Komen graag nog eens!
Voor 1 of 2 nachten redelijke plek. Sanitaire voorzieningen via behoorlijke trap te bereiken. Gedateerd en bijzonder dat handdoek/kleding etc. buiten douches opgehangen moeten worden. Voelt als camper plaats.
Prima camping en reviews eerder beschreven zijn herkenbaar. Sanitair ‘oud’ vinden wij meevallen. Ziet er keurig en schoon uit. Restaurant vooraan camping en kleine winkel met biertje en wat versnaperingen zijn handig. Dorp op loopafstand.
Waren al eens eerder op deze camping en wederom was het weet erg fijn om hier te zijn. Herkennen voorgaande reviews (gelukkig waren blaffende honden weg 😉). Wij hadden helaas onverwacht medische hulp nodig en eigenaren waren zeer behulpzaam, meelevend en flexibel zodat we langer konden blijven. Complimenten!
Camping prima te bereiken en ook broodjes service weer aanwezig. Erg vriendelijk personeel en prima eten in restaurant. Terrein verzorgd, mooie plaatsen, toilet voldoende. Op zo’n camping verwachten wij elektriciteit op alle plaatsen. Snelweg is op plaatsen achterop camping hinderlijk. Prachtige omgeving voor fietsen en wandelen. Valkenburg en Maastricht zijn op fiets goed en snel te bereiken.