@EPJM
Gisteren
Een locatie beoordeeld · ongeveer 21 uur geleden
Een voorbeeld voor velen. Complimenten aan dit plaatsje.
Oktober 2026
Een locatie beoordeeld · 2 dagen geleden
Sitecode: 196271
Niet verder vertellen een oase. En een hartelijk onthaal. We komen hier zeker terug!!!
Augustus 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Sitecode: 72070
Prachtig in natuur gelegen camping!! Helaas vies sanitair vieze douches en vieze toilets zonder wcpapier,douches op zijn hun best lauw en de afwas kan je met koud water doen. Als je elektra wilt neem dan haspel mee van 100 meter. Voor brood betaal je de hoofdprijs en eenvoudig flesje wijn kost €14,50. Camping de uitmelkerij. Kortom natuur 9, camping 3. Dat alles voor de hoofdprijs.
mooie camping aan revier, maar eigenaar was onbeschoft en onaardig. We zaten met onze kleinkinderen een kaart spelletje te doen en daarbij werd gelachen. We werden gesommeerd om stil te zijn of te vertrekken. Het was acht in de avond!!! Wij waren met stomheid geslagen evenals de naburige kampeerders. Volgende dag zijn we vertrokken.
3 foto's toegevoegd · meer dan 2 jaar geleden

Camping gesloten zijn aan het verbouwen, besloten toch te gaan staan. Leuk kleine camping. Eigenaar kwam en was bijzonder aardig mochten blijven staan zonder kosten. In dorpje lekker gegeten. Zeker een plek om met niet al te grote camper te verblijven.
2023
Een locatie beoordeeld · bijna 3 jaar geleden
inderdaad geen plek voor Sjonnie en Anita. Wie van natuur houdt en rust is dit een plek om te bezoeken. Eco toilet en koude douche dus niet voor gelakte nageltjes. Voor avontuurlijke camperaars die niet van asfalt met afgebakende plekjes houden.
2022
3 foto's toegevoegd · bijna 4 jaar geleden

Een locatie beoordeeld · bijna 4 jaar geleden
Hier moet je niet heengaan als je niet van oorverdovende natuur houdt, niet van echte hartelijkheid houdt, niet verrast wilt worden door kookkunsten. Ga ook niet als je van strakke waterpas asfalt plekken houdt. Ga ook niet als je bang bent in het donker of niet zelfvoorzienend bent. Bedankt familie Gnodde voor jullie gastvrijheid. Komen zeker terug.
Een locatie beoordeeld · bijna 4 jaar geleden
Gelsoten!!!