@EPJM
mooie camping aan revier, maar eigenaar was onbeschoft en onaardig. We zaten met onze kleinkinderen een kaart spelletje te doen en daarbij werd gelachen. We werden gesommeerd om stil te zijn of te vertrekken. Het was acht in de avond!!! Wij waren met stomheid geslagen evenals de naburige kampeerders. Volgende dag zijn we vertrokken.
Camping gesloten zijn aan het verbouwen, besloten toch te gaan staan. Leuk kleine camping. Eigenaar kwam en was bijzonder aardig mochten blijven staan zonder kosten. In dorpje lekker gegeten. Zeker een plek om met niet al te grote camper te verblijven.
inderdaad geen plek voor Sjonnie en Anita. Wie van natuur houdt en rust is dit een plek om te bezoeken. Eco toilet en koude douche dus niet voor gelakte nageltjes. Voor avontuurlijke camperaars die niet van asfalt met afgebakende plekjes houden.
Hier moet je niet heengaan als je niet van oorverdovende natuur houdt, niet van echte hartelijkheid houdt, niet verrast wilt worden door kookkunsten. Ga ook niet als je van strakke waterpas asfalt plekken houdt. Ga ook niet als je bang bent in het donker of niet zelfvoorzienend bent. Bedankt familie Gnodde voor jullie gastvrijheid. Komen zeker terug.
Gelsoten!!!
Gesloten!!!! Ondanks dat in de app staat dat hij open zooi zijn. Kwamen laat in de middag voor dichte poort.
Prachtige plek jammer van die gestoorde oudere Belg die met een papegaai op zijn schouder rondjes liep om vervolgens een generator op te starten om tv te kunnen kijken. Dit soort camperaars verzieken elke plek hoe mooi dan ook. Nog nooit eerder meegemaakt. Zie je deze idioot doorrijden.
Een parel... niet verder vertellen... beter niet heengaan. Wij willen deze unieke plek graag voor ons zelf houden. Schitterende natuur.. stilte..en adembenemende sterrenhemel. En uiterst vriendelijke beheerders
Sitecode: 19408
Mooie camping.... vriendelijke beheerder...alles goed voor elkaar....gelegen in prachtige omgeving... een aanrader
vreselijk hutje mutje op kale vlakte mensen die dit als positief beoordelen onbegrijpelijk
Super aardige beheerder rustig schoon mooie plekken.
Mooie camping plek goede plaatsen oploop afstand van idyllisch plaatsje. Helaas moet je voor primaire levensbehoefte water betalen! Schande!