@ERSFRL

Sitecode: 196500
Parkeerticket voor camper, één overnachting, op een rustige aparte parkeerplaats in het park, prachtig paleis, mooie wandelroutes. Gedurende openingstijden paleis toiletgebouw geopend en een imbiss met drank en kleine gerechten. De moeite meer dan waard.
Camperplek met alle faciliteiten aanwezig (gratis). Heel schoon toilet en douche gebouw. Authentiek Italiaans dorpje waar de tijd heeft stilgestaan, met twee kleine bars, uitstekende restaurants, een supermarkt. Tonio komt zodra er iemand staat met zijn auto en laat je indien gewenst met trots het dorp zien. Aardige bewoners, klaar voor een praatje, zien graag toeristen. Mooi dorp, mooie omgeving.
Voor mensen met hoogtevrees, is deze (betaalde) plek ideaal. Via 3 liften(of met de trappen) naar boven. Na de eerste lift (dek 9) zijn er nette toiletten. De andere camperplek is gratis (ook met toilet), maar dan wel met een (hoogte) kabelbaan voor €5 ticket. Service zijn alleen bij de plek bij de kabelbaan.
Een oase van rust, tussen de dennenbomen, heel basic. Een perfecte camping met heel lieve en interessante beheerders (spreken ook Engels), een aanrader. Alles goed bereikbaar met de fiets. In het dorpje Frigole op 1 km., prima restaurants, kruidenierswinkeltje. De prijs is €5 (alles inclusief), de eigenaren zeggen erbij, je mag meer geven om ons idee te steunen.

alleen grijs water. 4 km verderop ook voor toilet.
prima plek, kort parkeren €2/uur en €7,50/24 uur. Vlakbij bij VVV kantoor is een (schoon) openbaar toilet. Wij stonden er de nacht alleen, overdag bezoekers voor Rode Kruisgebouw. Er is voldoende plek. Geen service diensten.