@ET
wij betaalde 28,00 euro voor 1 nacht, 2 personen en stroom. En dat is echt teveel. Douche is een hokje, de wc is wel netjes. Van het zwembad mag je geen gebruik maken. En de A2 herrie krijg je erbij
alleen te bereiken met een mountainbike over een onverharde modder pad. wij zijn met de camper tot 2km voor de camping gekomen daarna omgedraaid en met veel moeite weer op de verharde weg gekomen. wat een afgang.
mooie kleine camping en een hele behulpzame beheerder. als je een beetje kunt fileparkeren met een camper van 7.50 meter zijn er mooie plekken langs de jachthaven. wij waren hier op 1 Augustus (nationale feestdag) in het dorp muziek en avonds spectaculair vuurwerk op het water recht voor de camping.
de prijs in het overzicht klopt niet. Wij betaalde 41,00. camper, 2 pers. incl elektra. verder is de camping mooi met zwembad.
veel herrie vd haven. De prijs is 1,50 euro per vierkante meter inclusief.stroom
campingplaatsen zien er niet uit, of je moet helemaal vooraan staan. Foto's kloppen niet. Grote camping. Wij betaalde 35,00 € per dag inkl 2 pers
vreemd dat een beetje negatieve review niet geplaats is.
jammer dat in zomervakantie vd scholen de senioren 3 a 4 weken aaneen de plaatsen bezet houden ad Rijn