@EURA-on-Tour
Lid van Campercontact sinds 2018
Deze recentie bevat geen tekst.
Deze recentie bevat geen tekst.
De route van de bus gaat direct over de parkeerplaats! Wie houdt er niet opzij springt wordt doorgegeven ..... 's Nachts zijn er de "helden van de provincie" en hun auto te vieren op de parkeerplaats partijen ... Als de "pijnlijke voeten" te komen en de parkeerplaats is niet genoeg, de stacaravan ruimtes zijn overbevolkt .. . Nee, dat is niet een leuke plek hier !!
Onbeschaamdheid! Totaal zugeparkt van auto's, dus sommige campers weer moest vertrekken. Zolang dat niet wordt voorkomen, kan men niet positief te beoordelen deze plek!
Sitecode: 12055
Zeer mooie rustige plek met een fantastisch uitzicht op de rivier de Elbe en de oever van Lauenburg. Alles is er, wat de stacaravan driver nodig heeft. Alleen de verwijdering station is heel slecht om te gaan, vooral voor grotere en vooral hogere campers. Nummer machine goed werkt. EDEKA, bakker en apotheek loopafstand in 5 minuten. Haalbaar.
De CP aan de voorkant van de slagboom kost slechts 12, - Euro! De Sani faciliteiten zijn inbegrepen, maar niet zo sauna en zwembad op de CP. De plek biedt een prachtig uitzicht, een mooi en schoon sanitair, een kleine winkel met brood, restaurant op ongeveer 200 meter bergop met goed eten tegen redelijke prijzen. Wandelen, rechtstreeks fietsen vanuit de ruimte. Alle winkels in de stad.
Prachtige plek in een rustige locatie met een spectaculair panoramisch uitzicht! Zeer mooie receptie en mooie grote plaatsen op een vlakke ondergrond. Grote zwembad met dock in het water. Sanitair gebouw een beetje gedateerd, maar nog steeds erg schoon. Douche munten nodig :-( prijs-prestatie verhouding absoluut ok Oostenrijkse normen. Fietsen, wandelen, zwemmen ... allemaal direct van de site.
Prachtige plek boven het meer weg. Sanitaire voorzieningen zijn vrij nieuw meestal schoon. Het meer is nergens volledig en helaas bestaat niet in veel plaatsen. In de receptie is er een kleine winkel met brood. De parkeertarieven zijn veel te hoog, wat is de reden waarom ik punten aftrek.
Sitecode: 20210
Plaats is slecht beheerd beneden. Talrijke "Folienbauten" te zijn op het veld en er zijn vluchtelingen in vieren. De appartementen worden vooral gebruikt door Oost-Europeanen, wat leidt tot een passend niveau om wodka-time partijen. De ontvangst is vriendelijk. Sanitaire voorzieningen, zoals alles in het plein, oud en heeft nood aan renovatie, maar schoon. Maar 31 euro is te veel !!
CP in een prachtige locatie. Sanitair schoon, maar erg druk in het hoogseizoen. zwemmen gebied te bereiken in de voorkant van de plaats van een beveiligde met cijfercode doel. Fietsen, wandelen, zwemmen en te ontspannen. Bezienswaardig Immenstadt en Sonthofen, die wordt bereikt door een prachtig fietspad langs de rivier de Iller. Een punt aftrek voor de hoge prijs.
We komen vaak hier, maar dat is nu voorbij! Goed sanitair, mooi strand, mooi restaurant, nette omgeving, goede supermarkt. MAAR: helaas ligt de CP naast een kinderspeeltuin die nu tijdens de vakanties gegarandeerd "entertainment" biedt tot 23 uur. En meest recent worden er ook buiten disco's georganiseerd die tot 01.00 uur 's nachts duren. Het geluid staat dan zo hard dat je jezelf niet meer kan horen.
Mooie kleine plaats in een rustige locatie met een zeer aardig eigenaarspaar. Nieuwe sanitaire voorzieningen, schoon loosfaciliteiten en verswater, riolering en elektriciteit op de camperplaats. Prachtig gelegen in de nabijheid van het centrum, de haven en boten. Unieke landschap voor uitgebreide fiets-, wandel- en kajaktochten. Broodjes op 100 meter in het hotel. We komen hier terug!
Sitecode: 19319
Zeer mooie en rustige locatie, omgeven door prachtige natuur. 3 euro per persoon per nacht extra voor sanitair gebruik van de camperplaats is in orde. De camperplaatsen zijn afgebakend en mooi aangelegd. Het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. Er is een kleine winkel, een snackbar, strand en regelmatig zijn er evenementen. Echter, de muziek voor de May Day was echt te lang te hard.
Prachtige plek in een rustige omgeving. Toiletten worden dagelijks schoongemaakt, stroomaansluitingen zijn er te weinig en voor slechts 1500 watt te duur. Beheerder erg aardig. Sanistation helaas langs één kant te benaderen. Afvalwaterput te klein - moeilijk te lozen. Stad Wedel en de Elbe nodigen uit om te wandelen en fietsen.
Goede cp, wel soms wat modderig. De sani is zo scheef dat het afvalwater overal heen loopt. Verrassend grote en ruime sauna, prima prijs / prestatie-verhouding.
Sitecode: 11999
Uitstekende locatie maar helaas aan de verkeerde kant van de grote parkeerplaats: verkeerslawaai en herrie van het verwarmingssysteem van het H2O. Uitstekende sauna.
Zeer leuke plek met super vriendelijke en behulpzame eigenaars echtpaar. Goede toegang tot het openbaar vervoer naar Saarbrücken en Sarreguemines. Helaas kan je de hele nacht lang de gesprekken en het schreeuwen van de Therme bezoekers horen! Therme kost 20, - € voor 2 uur.! Dit is woekeren en mag niet worden ondersteund !!
We stonden op deze CP en hebben ons hier erg goed gevoeld! De prijs is incl. de prachtige spa en de sauna is nauwelijks hoger dan de camper parkeerplaats. Deze heeft aanzienlijk meer ruimte en uitstekende sanitaire voorzieningen. Hoewel de bovenleiding knettert, maar dat hoor je in de winter helemaal niet, omdat men toch nauwelijks buiten verblijft. Gas, supermarkt, bushalte, alles direct bij de camperplaats.
Plaats is ok. Camperservice is goed, maar het systeem overweldigt een aantal van de camper collega's !! De bus heeft een directe verbinding naar Regensburg wat deze plaats enorm opwaardeert. Helaas staat van tijd tot tijd de slagboom lang open, waardoor brutale automobilisten parkeren op de camperplaatsen en deze blokkeren! Dringende noodzaak om op te treden, dan kunnen meer sterren gegeven worden.
We waren er weer en deze keer was alles zoals beschreven. Een mooie, rustige plek voor een geweldige spa met een super sauna. De stad Bad Rodach is leuk om te bekijken, maar heeft niet echt veel te bieden, maar dat hoeft hier ook niet te worden beoordeeld.
Plaats is prachtig gelegen in de natuur en echt alles wat je nodig hebt is er. Helaas, de weg naar de bushalte is lang en steil. Wie het niet lukt hangt hier vast of moet met de camper doorrijden. Met betrekking tot € 11,50 in aanvulling op de douches, toiletten, water en elektriciteit munten de stad Winterberg voor de woestijn hier nog steeds bijna 2 € Toeristenbelasting / dag / persoon. eisen, de camperplaats is te duur!
Sitecode: 19130
Prachtig gelegen plek met zeer schoon sanitair. Voor 15 € stroom (10A) inbegrepen, dus de prijs is absoluut gerechtvaardigd. Het enige direct aan de heg staan en dan geen "terras" meer hebben, amuseert behoorlijk! Wie gaan kan, haalt meer uit het leven. Ik heb met mijn 12-meter lange camper achteruit naar een plek met een prachtig uitzicht gemanouvreerd!
Zeer mooie en goed onderhouden plek met alles wat de camperaar verlangt. Wie hier over te weinig toiletten klaagt, is op een camperplaats verkeerd en moet naar een camping gaan en ruilen van camper naar caravan!!!!
Erg smalle en kleine camperplaatsen. Nauwelijks ruimte om te draaien. Voor grote campers nauwelijks en voor campers met aanhanger niet geschikt. Nu in het hoogseizoen nu volledig vol en veel te duur! Bijna 24 uur continu geluid van surfer hotspot en de strandevenementen. Kan alleen maar beter zijn in het laagseizoen.
Zeer mooie camperplaats met elektriciteit en water op elke plaats. Lozen cassettetoilet in het centrale van sanitairgebouw op de camperplaats (ongeveer 400m). Sanistation enigszins smal. De Vierer See ligt op ongeveer 500 meter afstand. Douche/wc in het sanitairgebouw bij de receptie, direct ernaast.
De ruimte is gerenoveerd en heeft nieuwe eigenaren en en staat vol met personenauto's, ofschoon het nu alleen nog een plaats is speciaal voor campers. Let op: overal op de plaatsen hondenpoep. Sanistation aan de andere kant van de grote personenautoparking. Geen tv-ontvangst vanwege bomen! Maar het moet beter worden.
Ruime plek, ook geschikt voor grotere campers. Sani helaas heel ver van de cp.
Prachtige locatie, zeer rustige plek met veel langkampeerders. Super vriendelijke beheerder, liet ons na sluitingstijd nog binnen. Keurig sanitair en een goede sani. Het is een beetje krap maar voor 10, - incl Sani en 2 kWh elektriciteit ok.
Dat was schandalig, hoe we werden afgewimpeld met onze trailer wegens vermeende gebrek aan ruimte! Daarbij overal persoonlijke reserveringsborden van de "stamgasten"! En honden!! Honden overal! Meer een camping/club dan een camperplaats.
PERFECT!!! Zo moet een camperplaats zijn.
Sanistation goed, prijs in orde, maar anders alsof men direct aan de snelweg woont.....
Sitecode: 19764
Schone, rustige plek met sanistation, grenzend aan een groot parkeerterrein. Het strand en diverse restaurants liggen op loopafstand, kleine EDEKA supermarkt op ongeveer 1,2 km aan de andere kant van Hohwacht. Prima uitgangspunt om te fietsen.
Zeer mooie, goed onderhouden plek. Door een weg gescheiden van het meer en plaatsen zonder uitzicht op het meer. Helaas wordt de (verwante?) ligweide bij het meer niet onderhouden en door de lokale bevolking en de gasten als de hondentoilet gebruikt! Let op: De oprit van de weg stijgt steil, zodat lange campers aan de achterzijde de grond kunnen raken!
Terecht in vele forums genoemd als top plaats. Grote plaatsen, waarop je je volledig vrij voelt. Zeer goed rustiek restaurant. Nadelen: 1. € 2,80 moet je per persoon voor gebruik van het sanitair extra betalen, maar er is alleen maar een douche. Toiletten en wastafels zijn uitbesteed en een deel van het restaurant. 2. Reserveringen worden niet gecontroleerd (lege plaatsen vanwege verkeerde reserveringen).
Nou ja. Waarom deze plek zo wordt geprezen is me een raadsel. De plaatsen zijn zo smal dat er soms niet eens een tafel en stoelen passen naast de camper. Lawaai van weg- en luchtverkeer van het aangrenzende vliegveld is duidelijk te horen. Restaurant rustiek en goed.
Geweldige plek "over" de plaats. Elektriciteit was in mei nog niet geactiveerd, maar er is vers gletsjer water uit de kraan! De Cervino bleef helaas verborgen in wolken tijdens ons verblijf.
Deze plaats is niet gratis !! Zelfs als niemand in het poortgebouw zit, moet worden betaald bij een automaat, zelfs als je in het restaurant gaat eten !! Over dag komt altijd een ambtenaar en gedistribueerd verkoopt knollen voor 28,70 Euro !! Verwijderings-station bestaat niet meer, was gewoon gesloopt. Een schande voor deze plek !!
Onverzorgd, ongelijke mini-plaatsen, douche / wc ok en relatief schoon, ruimte laden / lossen te klein. Mogelijkheid om Plein van de Wonderen en de supermarkt te bereiken kon nauwelijks beter, maar de prijs is afzetterij !! Bovendien, rond de klok straat- en vliegtuiglawaai.
APARTE honden plaats in de buurt !!! Maar voor mij 10 punten! Privéstrand met bar is verboden voor de hond! De eerste en enige plek in onze vakantie waar we niet werden gestoord door keffende honden en moesten we niet slalom lopen vanwege de hondenpoep. Dus het moet overal !! Anders: levering / verwijdering ok, maar alleen op bepaalde tijden geopend. Douche / toilet op het strand.
Oh mijn god !! 24u continu geluid met muziek, geschreeuw en motorgeluid! De oude stad van Rimini is mooi en gemakkelijk te bereiken vanaf hier, maar wat geeft dat als je 's nachts geen slaap krijgt?! De "nieuwe" Rimini is een mooie real-time Museum, met de glans van de jaren '70.
Maasholm is altijd een bezoek waard! Wij waren hier voor de zoveelste keer, vroeger als zeilers, nu als camperaars. Helaas neemt ook hier als elders een probleem angstaanjagende proporties: honden !!!! We zijn nu al zo ver, we kiezen voor de plaatsen die door hondenbezitters slecht worden gevonden.
Zeer vriendelijk personeel. Geweldige locatie. Fantastische plaatsen aan het kanaal en het meer. EUR 15 camper inclusief 2 volwassenen. Zonder elektriciteit op de camperplaats = Goede prijs-kwaliteitsverhouding.
Een uitzonderlijk mooie plek met het nadeel dat het ook de doorgaande weg naar de vakantiehuisjes is en dus niet alleen met de "voorgeschreven" 5 km per uur wordt gereden; zelfs niet door het eigen personeel! 1 Toilet en 1 douche is te weinig en niet schoon te houden. Uiteindelijk heb je alles bij in je eigen camper!
13 maart 2016: Geen havenmeester, geen elektriciteit, geen water, geen sleutel voor de douches, vuilnisbakken afgesloten, vies toilet en het sanistation niet schoongemaakt. Locatie is mooi en het restaurant ter plaatse is zeer goed, vooral de aardbeientaart! Voorzichtig met grote campers: het loospunt voor het afvalwater is te klein!
Is wat onverzorgd. Direct grenzend aan een nieuwbouwgebied, daardoor staat de sanizuil bijna in de tuin van de buren en is het voor grote campers heel slecht te benaderen. Kosten € 6 voor 24 uur, lozen chemisch toilet € 1, waterinname € 1.
In de winter €13 incl elektriciteit. Grijs water kan alleen worden geloosd wanneer de receptie open is (9-12 uur, behalve op zondag). Chemisch toilet loospunt ligt op ongeveer 300 meter. Dichtstbijzijnde winkel op ongeveer 10 Km. Erg leuk voor wandelingen langs de Oostzee. In de zomer snel vol.
Mooie nieuwe cp met alles wat je nodig hebt. Helaas laat in de winter het schoonmaken van de sani te wensen over. De stad zelf is mooi en biedt een verrassende hoeveelheid cultuur.
Topplaats in topomgeving met topsanitairgebouw! En daarbij de nabijheid van de stad.
Sani is te ver weg van de cp en hygiënisch onaanvaardbaar! Vrij toegankelijk en onbewaakt. Betaling bij de automaat niet erg duidelijk. Dichtbij het centrum.
Sitecode: 19722
Super plek in een prachtige omgeving. € 3 voor de douche is teveel, de netheid laat ook te wensen over. Sanistation voldoende en schoon. Water 50 ct 9 min. Gasservice.
We wilden midden januari hier parkeren, maar het was vol auto's.
Prachtig aan de Elbe. Helaas niet bewaakt in de winter, dus voor iedereen toegankelijk; we hadden een onrustige zaterdagavond.
Weggestopt ergens achteraan in het donker, zo ziet het er hier in de winter uit.
Dit gaat helemaal niet! De parkeerplaats voor personenauto's is schoongemaakt, maar de campers staan in de sneeuw. Het sanistation en de toegangsweg waren niet goed te vinden vanwege 40cm sneeuw. De spa is niets voor liefhebbers van rust. Overvol en vele kinderen. In de middag werden er ook nog personenauto's op de camperplaatsen geparkeerd. Toen zijn we weg gegaan.
Sanitaire voorzieningen zijn top. Uitzicht op het platteland. Camperservice en werkplaats zijn op de camperplaats. Het openbaar vervoer stopt op 50 meter afstand - wat wil je nog meer?!
Parkeerplaats met camperservice en elektriciteitszuilen - alles wat je nodig hebt! Rechts van de plaats, is de toegang naar het openbaar vervoer, evenals naar de thermale baden, waaraan het bezoek een must is! Voor de "stad van Wagner' moet je meer dan een dag de tijd nemen.
Zeer mooie camperplaats. Een echte aanrader is de Spa met een uitstekende sauna. Het sanitairgebouw was begin januari al klaar, maar werd niet vrijgegeven om onbekende reden. Daarom 2 sterren aftrek. Liever geen sani dan zeggen dat het klaar is en het niet kunnen gebruiken...
Zeer mooie camperplaats op een geweldige locatie met uitstekende sanitaire voorzieningen! We bevelen ook het "Café im See" zeer aan. We komen graag terug.
Perfect! Links de stad, rechts het recreatiegebied. Schoon sanitair en vriendelijke beheerders.
Dat was een teleurstelling! 2 toiletten per geslachte het gehele weekend niet schoongemaakt werden. Onvriendelijke ontvangst: "niet rijden op het grasveld, anders de schade betalen. Niet te veel water innemen. Geen vuil water lozen bij de sani, anders moet u meteen van de plaats af." De Griek was de eerste avond goed. De tweede avond volledig vol. We moesten 3 kwartier op de bediening wachten. Damp? Nooit meer.