@Ebusika
Prachtige plek. Geweldig om te wandelen. Slechts één overnachting is toegestaan. Er zijn controles en je wordt weggestuurd als je je niet aan de regels houdt! Kamperen, caravans en tenten zijn niet toegestaan. Kosten: CHF 20, te betalen aan de automaat met 4 munten van CHF 5.
Mooie, rustige parkeerplaats. Eenvoudig, schoon sanitair. Aan- en afvoervoorziening. Goed uitgangspunt voor wandelen, fietsen en openbaar vervoer. We komen graag terug.
Geweldige plek met een prachtig uitzicht op de bergen. Toilet en stroom aanwezig. Helaas geen vers water of afvalwater. Betalen met app (Twint of Parkingpay. zie website Sörenberg, parkeerplaats)
Wij stonden op 30 mei 2023 voor de gesloten poort! Volgens tel.nr. ze gaan pas in juni open. Coördinaten kloppen niet. Blijf op de weg voor ongeveer 1 km.
Geweldige toonhoogte. Geweldig thermaal bad. Op 10 minuten loopafstand: Rest.Hölzle König2 een echte aanrader!!! Nadeel: elektriciteit en internet laten veel te wensen over.
Rustige camping, mooi zwembad, kleine winkel, restaurant pas eind augustus open!!! Sanitair schoon, maar te weinig douches en toiletten. Strand te voet 20 min. Erg leuk! Bonifacio kan 30 minuten op de fiets.
Deze parkeerplaats bestaat niet meer. Verboden blijven!
Ik vind dit geen camping om een ster te geven. Om Catania te bezoeken oké. Als je vooraan kunt staan (voor 6 Womo), oké. Dat is alles! Veel katten die overal markeren, dat ruik je. Sanitair = Siciliaans = vuil. Waarom zou je de plaats onderhouden, de toeristen komen toch ...
De plaatsen erg leuk. Verschillende planten, bijna als een botanische tuin. Fijn, mooi zandstrand. Maar: toegang erg smal, geen alternatief. De sanitaire voorzieningen zijn vernieuwd, maar sindsdien is er niets meer onderhouden. Niet schoongemaakt in oktober (vies). Douches alleen koud. Restaurant gesloten in oktober. Ook verder geen restaurants, in de buurt of inkoop mogelijkheden
Super veld met prachtig uitzicht. Ook voor grote campers (na het restaurant op het plein rijden.) Deze plaats is groter. Fijn restaurant met een mooi uitzicht. Zeer vriendelijk personeel.
Deze CP is verschrikkelijk. Zeer luid: straat, honden, drummer in de buurt. Er is GEEN ZWEMBAD! De foto's zijn verdoezeld! De stoelen zijn niet uitnodigend. Sanitair schoon en ok. Strand ok. Mooie archeologische opgraving.
Sitecode: 20252
Leuke locatie. Ook plaatsen voor grote campers. Geen plaatsen met uitzicht op zee. Wel leuk zwembad en restaurantterras. Heel mooi aan zee. Toch moeilijk voor in het water. Voetgangersbrug werd half oktober opgeruimd. San Vito mooi en mooi zandstrand.
Kleinere, verouderde CP. Geen mooi uitzicht. Sanitair heel eenvoudig. Ondanks de straat erg rustig. Ga voor 1 nacht om archeologische tempels te bezoeken. Strand (3 minuten fietsen) leuk om te zwemmen. Vele restaurants.