@Echten
- 2020
We handen deze camping voor doorreis naar Italië we zouden 1a2 nachten blijven er werden er 5 omgeving en Heidelberg zijn super ook met de fiets goed te doen sanitair was wat verouderd maar supper schoon en vrijelijk personen daarom 5 sterren
We zijn hier voor de 4de keer het is en blijft uitzonderlijk wat deze mensen zamen doen weer. een onvergetelijke wijn proeverij gehad echt geweldig . we komen zeker weer francisca en je team bedankt Willem en Jeanet
Sitecode: 20247
we zijn hier twee nachten geweest leuke pc plaats freiburg op loopafstand en met de fiets sanitair perfect we komen hier zeker terug op doorreis
weer vijf sterren. dit was de derde keer dat we hier waren .het was weer super goed zeer lekkere wijn sanitair is super ontvangst. super zo kan ik nog wel even door gaan Barga is heel mooi komen zeker nog een keer terug
vandaag aangekomen vriendelijk ontvangen .omdat het de komende dagen slecht weer word staan we er maar een nacht mooie camping sanitair goed en schoon als het beter weer was handen we hier zeker een paar nachten gestaan 22.50 per nacht met Assi Dan is douche gratis
wat een geweldige plek is dit twee nachten gestaan een avond wijnproeverij met alles wat er bij kwam aan lokale aperitiefje 's bedank Francesca en fam als we in de buurt zitten komen we zeker weer lang wijn halen Willem en jeanet
hele mooie camping mooie omgeven om te fietsen en wandelen zeer goed onderhouden sanitair drie nachten gestaan komen zeker nog eens terug
we hebben hier 3 nachten gestaan alles was aanwezig en schoon mooie omgeving mooie dagen gehad
heel mooie cp plaats zeer goed ontvangen door de eigenaar en direct een uitnodiging voor haar wijn te proeven wat geweldig was met alles er op en er aan bedankt
heerlijke plaatsen 2 stuks als je even uit de drukte wilt,als je van rust houdt is dit ideale plaats zelf twee nachten geweest bij gastvrije mensen ,en lekkere wijn Willem en jeanet