@EdGroen
- 2017
- Weinsberg Ducato Buscamper
- 2013
- Buscamper
Super mooie camping, vriendelijk ontvangst leuk personeel. Restaurant meer dan goed, zwembad top. Dikke aanrader. Ed Groen

Wat een heerlijke camping, super ontvangst niets meer dan lof, meer dan 30 jaar geleden in een andere samenstelling ( zonder kinderen ) nog steeds de zelfde gastvrije sfeer dank❤️

Ons favoriete camping in Frankrijk super gastvrij, mooi in eenvoud omgeving is prachtig net als de camping 👍
Wat een heerlijke ervaring, idyllisch camping gerund door enthousiaste zusjes. wil je ergens eten of iets bezichtigen of mooie fietsroute ze staan klaar met super tips😎
Wat een heerlijke ontvangst, meteen op je gemak. Prima plek om de stad te verkennen bus om de hoek. Zwembad super, sanitair meer dan prima, supermarkt op loop afstand. Ruime plekken beschut tegen de zon of niet. Dikke aanrader gewoon top.
Heerlijke camping geen zwembad, douche warm soms koud, maar wat het belangrijks is een prachtige camping heel divers in plekken, super mooi aangelegd strand om de hoek. Nerja als je daar niet verliefd op wordt je het nooit. Wij kijken door een roze bril onze kinderen en kleinkinderen zijn dol op Nerja komen hier sinds 2005. Wat op valt de laatste paar jaar een ware metamorfose in de omgeving, geen afvalbergen maar mooi aan gelegen parkjes.
Wij kunnen niets toevoegen aan de lof voor deze camping, voor ons een idyllisch plekje midden in de stad.
Sitecode: 101914
voor ons de eerste keer met enige hulp, prima ruime plekken en extreem makkelijk in inchecken.
Wat een prachtige en smaakvolle camping, laatje puberende kinderen lekker thuis bij Opa en Oma en pak een paar weken heerlijke rust, om opgeladen weer het jachtseizoen te beginnen.

Sitecode: 20303
Wat een prachtige camping, super aardige medewerkers zeer behulpzaam. Zwembad top. Sanitair spectaculair top Strand met de fiets top Fietsen in het algemeen top Komen hier zeker terug.

Wat een prachtige camping gastvrijheid alles klopt, dikke aanrader.
Voor ons eerste bezoek aan deze kust, reden we wonen aan de kust. Maar wat een verschil hoge golven alleen maar vrolijke mensen met een surfplank onder de arm soms op de fiets soms lopend. Camping meer dan voldoende je moet wel eerst je ogen dichtdoen en op de tast de camping zoeken ( veel plastieken huisjes )maar dan ook prima grote plekken gelukkig niet idioot afgebakend maar heerlijk ruim en vooral gezellig jong en oud 👍

Sitecode: 20207
Wat een heerlijke camping super ontvangst door twee dames/eigenaars. Mooie en grote plekken met water en stroom. Sanitair subliem extreem ruime cabines. Komen hier zeker terug.

Wat een heerlijke camping eerste bezoek 2006, de laatste jaren jaarlijks, ruimte en wat een uitzicht, super restaurant met echt heerlijk eten. dikke aanrader voor meer dan een paar dagen.

wat een heerlijke camping super aardige eigenaren zeer behulpzaam wat prettige mensen mede de oorzaak dat iedereen met een glimlach rondloopt, grote plekken in een bosrijke omgeving wat een rust.
Bij aankomst camping! morgen pas open gelukkig 20 meter verder een top camperplaats voor 6-8 campers in het vervolg onze eerste keuze.

beste camperaars deze camping gewoon voorbij rijden, natuurlijk niet een Pareltje waar je eigenlijk geen reclame voor moet maken. Vriendelijke eigenaars prachtige aangelegd natuurlijke plekken. Extreem groot duidelijk met liefde gemaakt. Op de terugreis voor 1 nacht gestaan maar opgeslagen voor de komende jaren dikke aanrader👍👍👍👍

top camping natuurlijke plaatsen, prima zwembad uitstekende restaurant. Douche gelegenheid prima, vaak geweest en hoop nog vaak te komen.
Sitecode: 102091
heerlijke camping, mooi klein zwembad. Op de camping mogelijkheid om onder begeleiding diverse outdoor activiteiten te beoefenen. Bar en terras gewoon top. Dikke aanrader

Wat een geweldig leuk door twee dames gerund camperplaats. Sfeervol ruim en een prachtige ligging vlak bij zee 1.2 km. Dikke aanrader douche prima water lozen professioneel stroom aanwezig .
Heerlijke camping midden in het bos weldadige orkest van diverse gevogeld muziekanten en wat een mooie plekjes meerder keren geweest, in vakantie periodes en buiten de vakanties altijd een verademing.

Heerlijke camperplaats zeer ruime plekken dorpje oké van af je camper op fietspaden mooie tochten maken.
Prima camping lekker zwembad eerste week augustus nog veel plekken vrij, ontvangst vriendelijk en super behulpzaam.3.5 km van Canal du Midi 5 km van Carcassonne.
Prachtige camping midden in het bos dikke aanrader
Prima plek bosrijk vriendelijke mensen aanrader
Geweldige camping om Amsterdam te bezoeken op de fiets, ruime plekken en midden in het bos.