@EdKors

2013

Een locatie beoordeeld1 dag geleden

Fijne camperplaats op camping met schoon sanitair. automatisch inchecken ging snel, alleen kregen we geen code voor het toiletgebouw. Gelukkig stond er al een camper die ons de code kon geven. Mooie pittige wandeling gedaan van 12,5 km.

Zeer tevreden!! Goede wifi, schoon sanitair, grote plek. Maar bovenal hartelijk en behulpzaam. Wij hadden met enige spoed een arts nodig en de eigenaresse reed ons direct naar de plaatselijke huisarts en haalde ook nog de medicatie voor ons op. Dagelijks kwamen ze informeren hoe het ging. echt fijn! Toppers!! Bovendien in vergelijking met andere campings op Rügen was deze "goedkoop" 18, euro 2 personen met camper. Stroom kost €3,50 pd

vriendelijke ontvangst, zelf plekje zoeken en daarna inschrijven.. Sanitair prima schoon en voldoende. Bij slecht weer is het misschien wat donker,, maar bij 30° vonden we een plekje onder de bomen geweldig.

Mooie ligging zo aan het water, al zijn de plaatsen aan de krappe kant. gelukkig voor ons waren er veel plekken vrij. De kleinkinderen hadden plezier met kano's en skelters., het sanitair is eenvoudig en bij volledige bezetting veel te krap. Een groot minpunt is de drukke weg pal achter de camper.

+Wat een vriendelijke mensen! +Prachtig sanitair, + mooie ligging +fietsafstand naar York -damesdouche was veel te heet en niet zelf te regelen. -achter de camping is een spoorbaan, waar 2x per uur een trein over raast. niet 'snachts. wij betalen 2 personen camper met electra £ 22,-

Een locatie beoordeeldongeveer 2 jaar geleden

wat een mooi plekje!! Aardig ontvangen door de vriendelijke eigenaar, die adviseert waar nodig. sanitair is ouder maar schoon. douches zijn lekker warm. We hebben een prachtige wandeling vanuit de camping gemaakt. de voorgenomen 1 nacht, werden er 3.

Een locatie beoordeeldongeveer 2 jaar geleden

De plek verdient geen schoonheidsprijs zo achter een grote fabriekshal, silo en pompstation, en toch vonden we het een prima plek op doorreis. schoon sanitair. Vriendelijke gastheer tevens kok en ober. € 23 voor 2 personen.

Gemoedelijke plek, vriendelijke eigenaar. Dat was het positieve. Het sanitair is echt wel heel matig te noemen . 2 toiletten (zonder licht, vol spinnen) voor de hele camping. 2 afwasplaatsen waar geen warm water was. Nu maar hopen dat de douche morgen wel warm is. oké € 17 euro is ook niet de hoofdprijs.

16 juni en bomvol, dan blijkt het, overigens prachtige sanitair, niet toereikend te zijn. De stank komt je tegemoet. De omgeving is prachtig, goed te fietsen en te wandelen. Tip naar de hangbrug! rondwandeling. 3 nachten 2 volw. buscamper 120 euro. handig online broodjes bestellen, 4 bolletjes € 2,85 🙄

vriendelijke ontvangst, zeer schoon sanitairgebouw. douches heerlijk, (minpuntje beetje klein) maar de ligging is prachtig. De pizza heerlijk, wel reserveren want bomvol met "niet campinggasten)

vriendelijke ontvangst, schoon sanitair, goede wifi (meestal). Met Acsi kaart € 20, 00 netjes! mooie wandeling gemaakt

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

Op zich is er niks mis met deze camping, ligt aan het meer, héérlijk restaurant, beiden goede prijs/kwaliteit maar wij waren er met feestdag/Pinksteren en dan is het wel érg vol. Maar ondanks dat prima verblijf!

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

Een heerlijk plekje, goede wifi en aan de toiletuitbreiding wordt gewerkt. 26 euro, 2 personen, met stroom.

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

Vriendelijke ontvangst. laatste "nood" plekje vlak voor de receptie gekregen. € 28 en €2 voor de douche is niet echt goedkoop in voorseizoen. Maar de markt is ernaar dus logisch.

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

Prima plaats. oké je hoort de weg, maar dat vonden we niet zo erg. gratis plek met stroom en water/loosplaats

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

Let op: alleen toegang met pass etap, dus voor niks heen gereden

nette camping, vriendelijke mensen. 10 plaatsen klopt niet, het zijn er 48, daarnaast is er ook nog een weiland zonder voorzieningen. bij volle bezetting is het sanitair wel krap.

Op een half uurtje van de haven gelegen kleine camping. Vriendelijk ontvangen, net sanitair. In oktober 21€ voor 2 personen, geen elektra, is niet goedkoop. Maar als je de enige bent die geopend is, kun je vragen.

Grasveld tussen de wijnranken. Vriendelijke ontvangst, wijnproeverij met wijnaankoop gelegenheid. Sanitair redelijk maar bij 9 campers 1 toilet/1douche wel krap. Prijs was niet zoals op de app en hun eigen website €20, maar € 25,- per 2 personen. (Ondanks wijnaankoop van €90, ):-(

We wilden 1 nachtje maar zijn er 3 gebleven, zo relaxed voelde deze plek. Waarbij wel vermeld moet worden dat het nog voorseizoen is, dus rustig. Terrassencamping dus alles is wel stijl. Schoon sanitair, goede WiFi. 'avonds live muziek bij restaurant, waar telkens naast de reguliere kaart een special is (bijv. Mosselen, speenvarken etc). Enthousiaste en vriendelijke mensen.