@EdV
Sitecode: 20924
26/10/24 redelijke camping met veel huisjes. goed voor een nacht als je Zaragoza wilt bezoeken. alleen internet bij het kantoor. redelijk sanitair waar je bij de schuifdeur moet opletten anders zitten je vingers ertussen. weinig groen. we betaalden 27 Euro waarin 6,25 elektriciteit.
Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
19/10/24 Camping vol met weekendhuisjes, achteraan is camping veld, waar slecht onderhouden sanitair huisjes: douche kapot, deurkruk gebroken, wc papier wordt niet aangevuld. Alleen internet bij het kantoor, waar je dan op de stoeprand moet zitten. Leuke bar voor koffie. Toen wij er waren werd er tot savonds 8 uur met vreselijk veel lawaai gewerkt, bovendien hadden we last van veel vliegen. We betaalden 28,20 waarvan 6,- elektriciteit.
Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
16/10/24 gemiddelde camping aan de GR 11, zeker te duur voor wat ze bieden. Restaurant was gesloten, geen winkel. Camping staat vol met vaste camping bewoners en het was moeilijk een plaats te vinden. Beperkt internet. Wel fijn dat ze open waren natuurlijk. We betaalden 29,60 waarin 6,60 voor elektriciteit.
Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
30/10/24 Goede camping op weg naar de Monte Segur, met warmwater en internet. Zonder lastige drukknop voor het water. Aardige eigenaar en goede koffie.
Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
30/10/24 geen 4 sterren camping wat ons betreft: irritant kleine douches met warm water, maar wasbakken met alleen koud water, geen zeep, geen handdroger. Irritant ook is dat je maar 30 minuten per 24 uur internetverbinding krijgt: kleinzielig dus. Deel sanitair was afgesloten. slap brood van de broodjesservice. Pont du Gard op loopafstand.
Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
22/10/24 Goede camping, hoewel we niet van dat vakjes gedoe houden. Leuke koffietent erbij met goede sfeer. Stadje op loopafstand is de moeite waard. we betaalden 28 Euro voor 2, electro 5,-
Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
28/10/24 fijn dat deze camping open was: de enige rond Torla en Botro, terwijl het een erg druk gebied is. De meeste mensen overnachten op een parkeerplaats. De camping is erg modderig en we hebben op het pad gestaan met de camper. Sanitair enz is ok maar ergerlijk dat je wc papier eerst moet pakken voordat je de wc ingaat....We betaalden 24 Euro voor 2 personen, waarvan 5,45 elektriciteit, wifi beschikbaar
2023
Een locatie beoordeeld · bijna 3 jaar geleden
camping was vol op 28 oktober 23! we konden op n pad naast vaste standplaatsen staan voor n nacht zonder electriciteit en betaalden 31 euro ipv 51….in 20 minuten loop je naar de stad en er is ook gratis bus . prachtig sanitair en snachts is er beveiliging op t terrein.
Een locatie beoordeeld · bijna 3 jaar geleden
mooie camping aan het meer van Genève met uitzicht op montreux en het kasteel van chillon . wel duur en redelijk sanitair, geen wifi
Een locatie beoordeeld · bijna 3 jaar geleden
afgescheiden parkeerplaats voor campers , zonder faciliteiten. in automaat betalen met munten: 1 euro per uur, van 8 uur sochtends tot 8 uur savonds, dus overnachten van 8 tot 8 is eigenlijk gratis . oude stad Aosta is op loopafstand, snachts veel verkeer langs de parkeerplaats, en er is veel verlichting