@EdVisser
Sitecode: 92088
Wij zijn heel blij geweest met dit plekje. Wij wilden dicht bij familie zijn en we werden zo fijn ontvangen door de eigenaren. Wat een lieve mensen met een hart van Goud. Dank jullie voor de fijne dagen. We komen zeker terug.
Wat een mooi plekje. Keurig onderhouden. Schoon sanitair. Heet water om af te wassen. Vriendelijke eigenaar. Mooie omgeving. Je kan er heelijk fietsen. Wat wil je nog meer. Een aanrader.
Mooi veldje waar je heerlijk tot rust komt. Water tappen was voor ons voldoende. Bedankt voor de gastvrijheid. Je kan hier lekker wandelen en fietsen.
met street view op Google map zie je aan de zijkant nog niets, maar er is een hele mooie net service station gemaakt.
Prachtige plek. Je kan er wandelen, slot bekijken, prachtig onder houden tuin. Heerlijke plek om tot rust te komen. Nacht tarief met stroom is meer dan in de app staat. zie foto
Als je van rust houdt moet je hier zijn. Vis stekje. Verder niets te doen alleen mooi uitzicht en natuur. Kleine inhammen waar je kan staan. 6 plekjes is max.
Een heel mooi rustig plekje. Toilet aanwezig. Mooie fiets route om het meer. Het oude kerkje is echt een wandeling waard
Parkeerplaats zonder voorzieningen. Prima voor een overnachting. Museum bezoek de moeite waard. Mooie tour in 4 talen over de munitie fabriek in de 2e wereld oorlog
Grote camper parkeer plaats. niet heel bijzonder, maar wil je naar een mooi strand dan loop je het pad af en je bent er. Vlakbij een leuke taverne waar je kan snacken en drinken.
Mooie plek om te verblijven. Met een schaduwplek. Je wordt zeer vriendelijk ontvangen door de eigenaaresse. Als je wil kan je het zwembad gebruiken hier betaal je dan los 2 euro voor. Leuk om vanuit daar naar Lourdes te fietsen een elektrische fiets is dan fijn.
Nette plek om te staan. Mooie natuur om te wandelen en te fietsen. Er lopen koeien vrij rond met een bel om. Heeft wel wat.
Nette en rustige plek. Fiets crossbaan lijkt niet meer in gebruik. Mooie omgeving om te wandelen en te fietsen. Dekking telefoon signaal is minder goed.
Topplek wanneer je net voor het servicepunt en de formele plaatsen op de open plaatsen aan de linker kant gaat staan. Dan een geweldig uitzicht. in de avond en nacht rijd er bijna geen auto.
Fijn plekje voor een overnachting. Netjes en schoon en redelijk rustig. Geen voorzieningen. Aan de overkant kan je naar een winkel voor broodjes en ander lekkers.
Mooie camper plaats. Velden met grind. Ruime plek incl stroom. 200 sek in een envalop in de paal deponeren. Bordje met geen drinkwater, wij hebben het water gekookt en we zijn niet ziek van geworden.
Mooie nette camper plaats. Stonden nog 3 campers. Wel regelmatig auto's die komen parkeren om te wandelen. Wandeling over het landgoed is een aanrader.