@EddeHoogd
- 2018
We zijn zes weken op reis geweest maar dit was de lekkerste warme douche en zeker proper. Heerlijk gegeten voor een aangename prijs. Kortom een prima verblijf.
Op de verharde weg blijven staan ivm veel plassen. Beide sanitaire gebouwen gesloten. op zich kan het hier mooi zijn maar nu troosteloze boel.
makkelijk te bereiken pracht locatie. keurig sanitair en vriendelijke ontvangst. Aanrader.
Deze camping is makkelijk te bereiken. We kregen een plekje waar geen zon stond en ook zachte ondergrond. Navragen voor een ander stekje, geen probleem. Vliegtuigen, tja dat weet je. Ik vind het leuk, spotten waar ze heen gaan.
centraal gelegen plek. keurig onderhouden. zelfs op zondag kwam meneer de boel op orde zetten.
de plek is uitstekend. we waren hier al eerder. vriendelijke ontvangst. sanitair is gedateerd, jammer.
op deze camperplaats is het goed toeven. vriendelijke ontvangst, mooie plaatsen met ieder een stuk kunstgras. alleen jammer dat het sanitair zeer slordig is. waarom niet een wc- bril die vast zit douche deurtje vernieuwen enzovoorts geen echt grote uitgaven. Es bueno quedarse en este camping. Bienvenida amable, lugares agradables cada uno con un trozo de césped artificial. Es una pena que las instalaciones sanitarias sean tan descuidadas. ¿Po
Zijn net aangekomen en nu al vijf sterren. wat ‘n ontvangst.
mooie gelegenheid om nachtje te staan. Denk dat in de zomer het een super locatie is.
zou niet weten voor cp wat er mis mee is. super.