@Eddieb333
Juni 2026
We verbleven hier op 7 juni twee nachten. De receptie ging pas om 13:45 open, maar het personeel was erg vriendelijk. De staanplaats was groot en vlak. Het sanitair was een beetje gedateerd, maar wel schoon en netjes. De wasdroger was kapot, maar de wasmachine werkte prima. Er is een mooie, met bomen omzoomde wandeling naar het stadje en een grote Auchan-supermarkt op 10 minuten loopafstand.
Hier op 5 juni - een uitstekende tussenstop vlak bij de snelweg. Erg rustig en vredig - gebruikelijke prijs voor een camperplaats met elektriciteit en water. Het sanitairgebouw van de oude camping was gesloten, hoewel andere recensies vermelden dat het in het hoogseizoen open is. Een mooie wandeling naar het oude dorp - probeer het roze fruitbier bij de PMU. Een geweldige plek voor een overnachting.
Hier op 4 juni - een fijne camping met vriendelijke ontvangst. Een enorm kampeerterrein, hoewel een beetje oneffen. De sanitaire voorzieningen zijn wat verouderd, maar wel toereikend. 30 minuten lopen naar het stadje.
Hier, 4 juni - Hoewel er veel plaatsen zichtbaar waren, gaf de toegangsautomaat aan dat er geen plek was en liet ons niet binnen, dus zijn we naar de naastgelegen camping gegaan.
Hier op 3 juni. De gebruikelijke omstandigheden voor een camperplaats: goede elektriciteits- en wateraansluiting. Er is een openbaar toilet om de hoek, maar dat hebben we niet gebruikt. De helft van de kampeerplek ligt in de schaduw van bomen. Heel dicht bij het strand. Aan de overkant van de weg ligt een grote SuperU-supermarkt en het stadje is op slechts 15 minuten lopen. Perfect voor 1 of 2 nachten.
We verblijven hier van 3 tot en met 31 mei, voor 3 nachten. Het is erg druk, omdat het midden in de Zuid-Duitse schoolvakantie is. De sanitaire voorzieningen zijn voldoende, maar wel schoon en netjes. Het personeel bij de receptie is erg vriendelijk en behulpzaam. Als je langer bent dan 7,5 meter, kan het op sommige plekken wat krap zijn en onze staanplaats had een steile helling. Er is een goede busverbinding naar de watertaxi naar Toulon.
We verblijven hier van 29 mei tot en met twee nachten. We werden zeer vriendelijk ontvangen en de camping is mooi, met een fijn zwembad en een bar. De sanitaire voorzieningen zijn voldoende en schoon, douchen kost 50 cent extra. Er is een busverbinding naar de stad, maar je kunt er ook met de fiets naartoe.
We verbleven hier op 26 mei twee nachten en betaalden 35 euro per nacht. Het is een beetje krap voor voertuigen langer dan 7,5 meter, maar er is genoeg schaduw. De sanitaire voorzieningen zijn wat gedateerd, maar wel oké. Het zwembad en de bar zijn erg goed en liggen vlak bij het strand. Ga niet naar Tharros als het erg warm is, want er is geen schaduw, het is er stoffig en het is gewoon een kuil in de grond. In plaats daarvan zijn we naar het reuzenmuseum in Cabras gegaan, wat spectaculair was.
We verbleven hier van 24 mei tot en met 24 mei, twee nachten lang. We waren het laatste voertuig dat van de veerboot uit Sicilië kwam, dus we arriveerden pas rond 22:00 uur, in het donker. Het personeel was erg vriendelijk en gaf ons een tijdelijke plek met elektriciteit voor de nacht. De volgende ochtend konden we naar een normale plek verhuizen. We betaalden 33 euro per nacht. De sanitaire voorzieningen waren voldoende en schoon. De locatie is erg gunstig, dicht bij het stadje en met veel winkels en supermarkten in de buurt.
We verbleven hier van 21 mei tot en met 3 nachten voor €25 per nacht. De manager was erg vriendelijk en het hotel is 's nachts afgesloten met een bewakingspost. De sanitaire voorzieningen waren voldoende en het hotel was schoon. De locatie is erg gunstig ten opzichte van het centrum en de bushalte naar Montreal is vlakbij. Het enige minpuntje was dat we vrij vroeg vertrokken en hoewel de manager overdag aangaf dat we met de kaart konden betalen, accepteerde de manager 's nachts alleen contant geld.