@Eddimello
Geweldige gratis plek. 5 campers met gratis stroom en de mogelijkheid om alles te lozen. Perfect en niets aan te merken.
Op weg naar de camperbeurs in Dusseldorf hebben wij 1 nachtje op Camping De Brembroeken gestaan en dat was heel leuk. We hadden zo begin september 2024 heel mooi weer en dat helpt natuurlijk ook. De camping bestaat uit een zeer groot veld achter de boerderij waar iedereen zeer goed kan staan. Zeer opvallend zijn het schone sanitairgebouw met heerlijk warm water voor douchen en de afwas. De bonus is het feit dat je heerlijk kan eten op de camping.

Dit is echt zo’n camperplaats waar wij altijd op zoek naar zijn! Een mooi terrein in een klein dorpje met binnen de muren 3 camperplaatsen. het geheel in een schitterende groene tuin waar de eenden en andere dieren vrij rondlopen. De ontvangst door de gastvrouw en haar dochter zijn erg hartelijk en zij leggen uit dat je gratis van de faciliteiten gebruik kan maken. Er is 1 douche en 1 toilet en een overdekte keuken ter beschikking. Schattig