@Eddy-Michele
Lid van Campercontact sinds 2020
Mooie met hagen afgebakende plaatsen met verharding voor de camper en een stukje gras. Blokken zijn noodzakelijk. Sanitair en lozen gratis. Achter de camping ligt een school en ernaast een voetbalveld. Van geen van beiden last ondervonden. Alles is zeer verzorgd en netjes. Op loopafstand van het dorp met verschillende winkels, restaurant. Een aanrader, we komen zeker terug. De 2 andere camperplaatsen in Ducey (waarvan één in een industriepark) vallen hiermee vergeleken in het niets.
Mooie camperplek met zicht op zee, blokken noodzakelijk. Mooi wandelen langs de kust of op het makkelijk te bereiken strand. We hebben hier 4 dagen gestaan en geen enkele politiecontrole gezien. Hier komen we zeker terug.
4 Mooie, nette, vlakke afgebakende verharde plaatsen. Water en electra worden betalend, vandaag werkt nog niets. Rustig wandelen langs het water. Er staat geen enkele vermelding aangaande maximum verblijf.
Inderdaad mooi aangelegde camperplek. Tamelijk lawaai van de drukke naastgelegen weg. Spijtig dat er niet tegen "vaste bewoners" wordt opgetreden.
Mooie plek met prachtig uitzicht over de kust. Enkel vuilcontainers. Meer heeft een echte camperaar niet nodig. GR wandelpad langs de ganse kustlijn. Hier komen we zeker terug.
Wij waren hier 22 tm 24 mei 2018 samen met 2 bevriende campers. Super vriendelijke en warme ontvangst. Rustige mooie camperplaats in het groen. Sommige plaatsen met schaduw. Heel wat te bekijken/doen in de nabije omgeving. Cholet is verassend veelzijdig en groen. De frieten zijn zeer lekker zoals ze ook in België gemaakt worden. Een absolute aanrader, hier komen wij zeker terug!
Wij hebben op het grasplein naast de parking en het riviertje gestaan. Rustig, op kwakende maar niet storende kikkers na, mooie fascinerende omgeving. In het dorp op 4km. zijn alle voorzieningen aanwezig bij de supermarkten Leclerc en Super U. Bakkers en andere winkels zijn ruim aanwezig. De kleurrijke houten huisjes waarin de oesters bewerkt/verpakt worden geven een bijzonder cachet. Wij komen hier zeker terug!
Super warme en behulpzame ontvangst door de eigenares. Arrangement a 38€ p.p. genomen wat zijn geld meer dan waard is: ontvangst in de chateau met koffie en of thee en gebak met de uitleg over het ontstaan van de chateau en de omgeving. Bezoek met uitleg tussen de wijnranken, de bottelarij en de voorraad. Bezoek aan de citadel met een oude paardenkoets. Nadien uitgebreid middagmaal met 3 soorten wijn. Alle medewerkers zijn super vriendelijk, begaan en onderlegd. Een super aanrader! Hier komen wij zeker terug.
Een rustig en mooi gelegen mix parking die ook door auto's gebruikt wordt. Zicht op de citadel en de Gironde. Het dorpje en de citadel zijn het bezoeken waard. Carrefour op 500m. In het dorpje alle winkels en een gezellig marktje op zondag voormiddag. Er kunnen 10, max. 15 campers staan. Voorzieningen onderaan de citadel op de camping. Deze is voor grotere campers bijna onbereikbaar wegens smalle straatjes en kris-kras (verkeerd) geparkeerde auto's.
Hier in de regen en mist gestaan op 08 en 09 mei 2018. Tamelijk steile toegang met scherpe bocht naar rechts. Mooie en rustig gelegen camperplek met alle voorzieningen gratis. Picknicktafels, speeltuintje en BBQ achteraan naastliggend gebouw ter beschikking. Grote vuilcontainers en glasbak. Spijtig dat het loospunt te dicht tegen de bocht ligt voor grotere campers.
Hier gestaan op 06-07 en 08 mei 2018. Een heerlijk rustige camperplaats in een mooie omgeving. Wandelen kan langs de Tarn en rond de vijver. De oude bouwsels aan de Brug over de Tarn zijn net als de oude dorpskern het bezoeken waard. Verder is al het nodige op loopafstand voorhanden.
Hier gestaan op 02 en 03 mei 2018. Mooie, rustige camperplaats onderaan burcht met prachtig uitzicht. Burcht is een bezoek waard. Om de hoek een typische epicerie waar je brood kan bestellen. Picknickbanken ter beschikking. Mooie wandelingen in de buurt. Wel steil bergop en -af. Toen wij er waren zeer modderig.
Hier gestaan op 1 en 2 mei 2018. Zeer rustige en mooi gelegen camperplaats op een voormalige camping aan een meertje. Code voor toiletten en douche verkrijgbaar in de marie. Er is een winter tappunt waar je het ganse jaar door gratis water kan tanken. Het tappunt staat nogal verdoken aan de linkerkant bij het oprijden van het terrein. Tamelijk schuine plaatsen tussen de bomen.
Zeer rustig en mooi gelegen hellende camperplaats aan een rivier en bos. Behalve een half open groot tuinhuis met banken en een BBQ zijn de openbare toiletten en lavabo ter beschikking. Mooie wandelroutes in de natuur zijn nabij.
Zeer rustige plaats voor 3 kleinere campers aan het Camp Celtique de Bierre dat door scholieren en vrijwilligers gerestaureerd wordt. Niets spectaculairs maar toch een bezoek waard. Opgelet: de toegang tot de parking is redelijk smal door een uitstekende constructie aan de boerderij.
Hier gestaan op 27 en 28/04/18. Rustig en mooie omgeving. Zeer schuin aflopende plaatsen op gras. Bij regen? Dorpje is de moeite van een bezoek zeer waard.
Prima, zeer rustige camperplaats aan een binnenarm van het Canal St. Quentin met enkele picknick banken en een oude mini-golf. Service op 500m sitecode 23454.
Mooie rustige plaats die door de gemeentediensten ook als opslagplaats gebruikt wordt. Spijtig dat om onverklaarbare reden een paaltje in het midden van de ingang geplaatst werd wat het in en uitrijden moeilijk maakt.
Hier op 30/10/15. Overdag tamelijk luide muziek uit open deur sporthal. Auto's parkeren op motorhome plaatsen hoewel er meer dan voldoende parking is. Plaatsen slechts 8m lang. Spijtig dat men motorhomes "wegstopt" in een hoek achter de sporthal.
Goede plaats, bakker, restaurants en winkel op loopafstand. Relatief weinig last van omliggende wegen. Mooie wandelingen en ieder weekend rommelmarkt op iets hogerop gelegen parking.
Goede, rustige plaats in het groen aan de Semois, centrum op loopafstand. Spijtig van de bij warm weer nogal luidruchtige ventilator in de electrische kabine op de parking.