@Eddy-en-Els
Camperplaats in wording. naast de camping met bistro tot 20:00 Aan de störmthalersee. Geen voorzieningen. 10 euro per nacht betalen in de parkeerautomaat. Het geld wordt gebruikt om de Camperplaats in wording te voorzien van voorzieningen.
Mooie camping direct aan de Mare. Goed onderhouden sanitair. Ruime plaatsen met electra. Ook zeer toegankelijk voor mensen met een rolstoel.

Zeer fraai gelegen camping met schitterende uitzicht op de kliffen en zee. restaurant was wat minder. zeer goede sanitair en een campwinkeltje. Mooie beschutte plaatsen met veel bomen. Naar het strand kan via een pad langs de kliffen. ca 1/2 uur lopen. Wij waren er met de camper van 5 september t/m 7 September 2016.
Sitecode: 19254
Mooie camperplaats onder de bomen, 100 meter van de rivier de Loire. Mooie wandelmogelijkheden. Zwembad/douches/ toilet/serviceplaats. Wij waren hier van 3-4 september 2016. Ca. 3 km van de A10.
Mooi aangelegd bij een sportveld. Bomen, gras en gravel. Er kunnen wel 30 campers staan. Water en chemisch toilet kunnen gelost worden. Mooi rustig plekkie.
Heel mooie en nette camperplaats. Bij het oprijden een kaartje om de slagboom te openen. Bij vertrek kaartje in automaat en betalen. Net als een parkeer garage. Ruime plaatsen je kunt je luifel gebruiken. Spoorbaan maakt wat herrie maar snachts geen last.
Voor een gratis plek uitstekend. Met verlichting. 200 meter van het dorp. Mooi uitzicht. Goed aangelegd. Met zicht op het verlichte klooster. Op de camperplekken staan een paar lantaarns. Wij stonden hier als enige op 1 september 2015.