@EddyAdolfsen
- 2015
Mooie camperplek in de Jachthaven. Met de fiets naar Dordrecht. En met de waterbus naar Rotterdam. Zeer goed sanitairgebouw. En vooral vriendelijk personeel.
Prima stadscamping, vooral de busverbinding met Dresden.
Prima parkeerplek maar wel duurder dan gemeld. Wij betaalden vanaf 15.00 uur tot de volgende ochtend 10.30 uur 30 euro
Prachtige kleine camping. Aangelegd met veel zorg en aandacht. Sanitair klein maar schoon. Prima campingkeuken.
Grote parkeerplaats, goed verlicht. Prima voor bezoek Tallinn. Kost 15 euro per 24 uur.
Prima camping vooral wat betreft de bereikbaarheid naar Gdanks met gratis bus. We zouden op Stogi 118 staan maar kwamen dus aan de overzijde terecht. Leuk ingericht, sanitair schoon maar beperkte capaciteit.
Leuke kleine camping met veel vaste gasten. Prima sanitair en vooral zeer vriendelijke ontvangst
Prima camping, goed sanitair met pasje, geen gemiep met munten, superschoon. Leuke fietstochten te maken in de typisch Noord-Duitse kust.
Goed, goede voorzieningen en vooral goede bus en bootverbindingen voor het Comomeer. Twee goede supermarkten op loopafstand. Geweldig restaurantje op de camping, gezellig.
Prima camping, goede voorzieningen, leuk terras en goede fietsverbinding naar Lecco.
Plus, stadscamping met prima ov-verbinding naar centrum Milaan; 5 euro retour pp , reistijd 45 minuten. Camping was ooit mooi. Nu veel achterstallig onderhoud, sanitair redelijk.
Leuke, kleine camping. Goede plek om Orleans te bezoeken. Ben wel nieuwsgierig naar de filosofie van de camping om geen toiletpapier neer te hangen in de verder uitstekende sanitaire voorzieningen?!
Sluit me aan bij de vorige review. Prima voor 1 nacht.
Vier sterren voor locatie, prachtig uitzicht op Bilbao en geweldige busverbinding. Want fietsen is geen optie en Uber te duur. 1 -ster voor de 2 toiletten die er zijn. Erg basic. En zoals al door velen gemeld, vroeg komen en maar voor 2 nachten. Maar je mag uitrijden en dan mogelijk ‘ middags er weer in!!!
Prachtige camping met aan beide zijden mooie natuur( zee en glooiend landschap) Gastvrij en mooi sanitair.
Prima camperplek voor het doel namelijk de stad te bezoeken. Prijs past bij de plek. Sanitair niet in aanleg volgens ons. Zeer basic, het werkt en dat is het.
Redelijke camping, goede plekken voor een camper. Sanitair gemiddeld, wel ( technisch onderhoud nodig, Afstand tot Porto wel groot; met openbaar vervoer ruim anderhalf uur. Met een Uber ruim 45 minuten en ongeveer 15 euro enkele reis.
Sitecode: 19325
Goede camping om Nazare bezoeken. Sanitair ook op orde. Wel een tour om een plek te vinden waar je je met de camper niet vastrijdt in het mulle zand. Tip; met een Ubertaxi de stad ingaan.
Drie sterren voor de ligging tov Lissabon. Zeer goede busverbinding. Plaatsen ook ruim. Maar sanitair erg verouderd en met veel mankementen. Op het oog redelijk schoon ???.
Gemiddelde camping met ster extra voor mooi en nieuw sanitair. Aangegeven prijs klopt niet maar dat is bijna altijd het geval.
Prima camping om de stad te bezoeken. Betaalden wel 34 euro
Leuke camping met een mooie fietsroute naar de stad. Sanitair verouderd, misschien wat kapotte haakjes repareren. Ondanks dat 1 mevrouw heel zorgvuldig de sanitairgebouwen poetste toch niet echt schoon. Maar dat ligt waarschijnlijk meer aan de bezoekers dan aan haar.
Sluit me helemaal bij de voorgaande review. Moet ooit een mooie camping zijn geweest.
Prima, leuke camping. Goede uitvalsbasis om op de fiers het Twentse land.
Al vele jaren komen wij op deze camping. Heerlijk, mooie ligging aan de Rijn en prima uitvalsbasis voor Düsseldorf e.o. Gastvrij en gezellig.
Grote mix-camping met vaste en doortrekplekken. Prima voor bezoek aan Essen. Gloednieuw sanitair. Pizzeria op de camping zeer matig, bediening kan ook beter.
Prima camping, op fietsafstand van Bad Zwischenahn
Al eerder hier geweest. Drie sterren voor de plek midden in Berlijn. En gelukkig iets beter sanitair dan de eerste keer dat we er waren, maar wel aan de schrale kant. En wat wel leuk is de uitbreiding met het cafe, echt Berlijn.
In aansluiting op voorgaande opmerkingen; goed sanitair, de mevrouw aldaar werkt heel hard.Verder veel seizoensplekken met bijzondere bouwsels. 1 nacht voldoende.
Deel de opmerkingen van anderen. Sanitair uitgevoerd in marmer, kapelletje op de camping; hoe Italiaans! wil je het hebben!
Leuke camping, mooie ligging, goed sanitair. En zoals meestal in Italie wel hele kleine plekken.
Bijzondere en leuke kleine camping. Alles zoals sanitair gemaakt van 2e hands materiaal. De directe omgeving vonden we minder; ligging op een industrieterrein. Wel stil. Maar te doen voor bezoek aan Verona.
Prima camping zoals al door andere bezoekers ook gemeld. Kleine korting met de ANWB camping card
Het enige wat goed is is de locatie en bereikbaarheid met ov naar Turijn. Zeer slecht sanitair. Moet je apart voor betalen evenals elektriciteit.
Gewoon prachtig. De weg er naar toe, de ligging, zo mooi het uitzicht op de bergen.
Gewoon goed, mooie ligging. Prima sanitairgebouw.En vooral zeer vriendelijke en gastvrije eigenaren.
Wel overnacht maar kreeg te horen dat we de volgende dag weer konden vertrekken vanwege andere boekingen. Goede ligging maar waanzinnig duur, 61 pond maar door de kortingskaart werd het 45 pond.
Helaas niet kunnen overnachten; bomvol de hele maand september. Wel 2 adressen gekregen in het achterland van Cardiff, naar toe gereden en niemand te bekennen.
Prima basisplek als je alles ( toilet en douche) aan board hebt. Je wandelt zo naar het Landschaftspark Duisburg
Prima camperplek bij een fantastisch erfgoed. Indrukwekkend. Het plaatsje Volklingen maakt echter helaas een armoedige indruk, niets te beleven.
Prima camping. vriendelijke ontvangst. Sanitair wel erg verouderd maar schoon. . Ook prima on op de fiets naar de stad te gaan. En bij terugkomst bier en wijntje voor 5 euro!!!
Zoals al eerder door anderen gemeld. Mooie, nieuwe camping. Goed en met zorg aangelegd. Mooi sanitairgebouw. En natuurlijk in de mooie regio Twente.
Leuke plek, echt zoals een boerderijcamping moet zijn. Koeien, kippen en mensen samen.
Leuke , kleine camperplek. En alles op basis van vertrouwen; betaling camperplek, ijs kopen etc Dat nog kan!!!
Bijzonder; wel/niet open. Maar we kregen een plek., niet verder gezocht vanwege tijd. Op zich mooie camping met veel seizoensplekken. Goed sanitair. Duur, 43 euro voor 1 nacht. Te duur ondanks de faciliteiten. Restaurant van een hotel,naast de camping, heel vriendelijk en goed Duits eten.
Zoals een camping van dit formaat en locatie. Nu in het voorseizoen goede plek met uitzicht op het gras. Goed sanitair en prima fietsroutes. Wel duur.
Prima camping, geweldig sanitair, verwarmd gebouw en vooral leuke muziek tijdens het douchen. En zeer goede en comfortabele busverbinding naar Venetië. En de prijs ook zeer acceptabel.
Goede camping, wel groot. Sanitairgebouw geweldig.
Leuke camping en gemakkelijk om van hieruit met de fiets naar Salzburg te gaan.
Prima camping, als doortrek maar ook om Luxemburgstad te bezoeken. speciaal compliment voor de jongeman van de brasserie, zo gastvrij!! En het sanitair, perfect onderhouden.
Matige camping, was misschien ooit mooi, nu verwaarloosd en veel semi-permanente bewoners. Wel redelijk: het toiletgebouw. Wel goed: mooie tramverbinding naar het centrum van Grenoble.
Goede camping om Arles te bezoeken. En, in deze tijd ook niet onbelangrijk, zeer goede wifi en gratis!!! Wel een minpuntje. Omdat we vooraf gereserveerd hadden geen korting met de Ascicard.
De sterren zijn bedoeld voor de ligging tov Avignon en de ruime camperplekken. Verder slecht werkend sanitair,, verouderd, koud water. En een zeer duur campingwinkeltje; fles cola 9 euro.
Prima camping om Mont St.Michiel te bezoeken met de fiets.
Leuke, kleine camping. gebruikt ter overnachting. Sanitair oud maar schoon. En in dit jaargetijde wel wat koud, ook het douchewater niet echt warm.
Prima stadscamping, alles werkt, keurige plekken.
Redelijke camping, dichtbij de rotsen, enige pluspunt. Sanitair zeer verouderd en vies. Gesloten van 12.00-15.00 uur met rijen campers op straat die moeten wachten.
Slecht, komen op tijd aanrijden. Camping gesloten, geen toegang meet voor campers omdat het geregend zou hebben!!! Camping had gewoon voldoende plek. Franse “ gastvrijheid” dus….
We komen al enige jaren op Vliegenbos. Camping opnieuw ontworpen, mooi gedaan. Gewoon een geweldige stadscamping, oase van rust midden in Amsterdam . Met de metro binnen 5 minuten in centrum. Prima voorzieningen.
Prima camperplek midden in de stad. sNachts helemaal stil en donker!! Wel heel basic wat betreft sanitair; in containers maar alles werkt wel en geen gedoe met muntjes.
Wel een redelijke plek. Maar voor alles moet apart betaald worden.Alles erg gedateerd. Veel permanente plekken met allerlei bouwsels.
Prima camping, terrein zeer goed toegankelijk voor de camper. Prima sanitair en… altijd leuk muziek in de doucheruimte! Goede uitvalsbasis voor de stad, gratis o..v
Leuke, kleine camping. Goede plekken voor campers met een redelijk formaat. Mooie vergezichten. Restaurantje met 2 “ topgerechten” kippenpootje en entrecote, goed gegrild.
Natuurlijk goed in de zin van dat je houdt van volledig vermaak. Alles is er, brandschoon etc etWij zochten een plekje en hebben zeker goed overnacht. Maar waanzinnige prijzen. Spontaan gereageerd op de vraag: plek aan zee. Blijkt alleen te gaan over de loopafstand naar het strand!! Verder gewoon tussen de heggetjes staan. Maar goed, smaken verschillen!
Ongepland terechtgekomen omdat voorkeurscamping vol was. Onvriendelijke ontvangst, voorzieningen redelijk. Uitzicht op hondentrainingskamp. Bij uitchecken ook gewoon niet gastvrij.
Omgeving prima. Echter ontvangst en afscheid zeer onvriendelijk. Hadden vanwege mogelijke drukte aanbetaling gedaan . Reserveringskosten 10 euro. Toen ik een opmerking maakte over de hoogte van dit bedrag kreeg ik terug blij te moeten zijn met de plek!! Anders had ik wat anders moeten zoeken. Totaalprijs. veel te hoog dus.
Zoals al eerder gemeld. Prima stadscamping met een zeer goede verbinding met het centrum Berlijn. Sanitaire voorzieningen schoon maar wel heel erg gedateerd en simpel. Ontvangst en service zeer vriendelijk en goed!!!
Sitecode: 20377
Aardige camping. Klopt zeker dat er betreffende de sanitaire voorzieningen is uitgepakt met tegels etc en lekker warm. Vindt de prijsverschillen wel erg groot. Aan de rand en het midden 30 euro. Vijf meter naar achteren 20 euro!!! Een beetje overdreven; vind ik althans
Wordt al eerder gemeld. Echte stadscamperplaats; vol, dicht op elkaar staan. En naast de 12 euro voor alles verder betalen met munten of euro’s. Stadje is leuk en een fietstocht naar De Insel Paul
Grote camperparkeerplaats.Alleen gaan staan als je dus Hamburg wilt bezoeken. Openbaar vervoer op 200 meter van de parkeerplaats. Verder zeer basic en douchevoorziening matig.
Sluit me aan bij de voorgaande gast. Goede stadscamping voor campers en tenten.
Grote camping, kwamen we terecht omdat een nabije camperplaats al vol was. Voor ons te massaal en erg duur. De plek waar wij werden neergezet keek uit op de opslag met bouwmaterialen.
Prima camping, zeer gastvrij, zeer schone sanitair. En voor gezinnen helemaal perfect vanwege de enthousiaste inzet van het recreatieteam.
Leuke kleine camping in de stilte. Wel wat levendigheid van het kanoverhuurbedrijf.
Goede camping met goede camperplekken, wel groot dus zoals nu in het hoogseizoen druk. Groot voordeel, goede uitvalsbasis voor Kopenhagen, half uurtje met de fiets en alleen maar rechtdoor fietsen....