@EddyUnk
- 2021
Prima camperplek, lekker rustig gelegen. Op 5 min lopen zit je in het centrum waar meerdere goede restaurantjes zijn. Vooral de Italiaan CasaNova is erg goed. ook zitten er 2 bakkers dichtbij. de plek zelf is vlak en stroom gaat idd met 1€ munten via een automaat. De parkeerkosten gewoon via EasyPark. kosten waren €8,39.
er staat geen ander bord dat dat het een parkeerplaats is en dat caravans en campers maximaal 2 dagen mogen blijven staan. Mooi uitzicht, vlakbij monument Sverd i fjell. niet helemaal vlak en buiten een hele grote prullenbak geen services. prima voor 1 nacht.
de plaats is er gewoon hoor, je moet alleen net iets eerder rechtsaf. er staat een bordje op de zijkant van een woning. richting de garage en dan naar links.
Prima plek voor een doorreis. plaatsen zijn aangegeven en je kunt gebruik maken van de toiletten van het zwembad (open van 6:00-21:00). wij hadden geen stroom nodig maar er zijn plekken waar je dat kunt nemen. er is ook een (betaalde) sani-zuil aanwezig.
9 plaatsen beschikbaar, idd gratis. er is ook 1 openbaar toilet op het terrein, verder geen voorzieningen. inderdaad een beetje luidruchtig, maar gelukkig is het nu niet te warm en regent het af en toe, dus het is beperkt. Naast de (ruime) camperplaatsen zijn gewone parkeerplaatsen waar ook enkele campers staan, aangezien het rustig is is dit nu schijnbaar geen probleem. geen idee hoe dat is als de haven hier vol ligt. Met dank aan de gemeente.
2023
4 foto's toegevoegd · bijna 3 jaar geleden

prima plek, zeker aan de rand heel ruime plekken. via de QR code een account aangemaakt bij Alpaca en probleemloos kunnen betalen (ApplePay). Stroom is inclusief in de €12. het restaurant tegenover is prima (alleen contant betalen!).
uitstekende camperplek met prachtig uitzicht over het fjord. Toilet kan geleegd worden, vers water gevuld worden en iets verderop grijs water geleegd. Alles wat je nodig hebt dus. Ook prima plek om te vissen (koolvis, zee forel)
locatie is fantastisch, alleen is het niet meer gratis. parkeren kost nu 25 NKR per uur met ern maximum van 250 NKR per 24 uur.
Camping is momenteel nog gesloten, maar na overleg met de eigenaar mochten we er wel gaan staan. camping in enigszins verwaarloosde staat, al is het sanitair dicht dus dat hebben we niet kunnen beoordelen. onderaan zijn op zich goede, verharde camperplaatsen. bovenin sta je gewoon in het bos op bosgrond. er zijn ook 2 vuurplaatsen waar je gezellig kunt grillen. Water tap of grijs water dumpen niets van gevonden.