@Eddyk
zoals al gezegd, fijne camping, eenvoudig sanitair, maar schoon. je zoekt zelf een plekje. dames komen rond 19.00 geld ophalen. zorg voor contanten. je kunt niet pinnen. prijzen zijn nu: € 17,80 voor 2 personen, stroom en een camper.
Sitecode: 72079
De camping is gewoon open. Je wordt vriendelijk ontvangen en je kunt zelf een plekje uitzoeken. De plekjes zijn mooi afgebakend met heggetjes, maar alles mag wel wat onderhoud krijgen. Er stonden een stel Fransen met keihard de radio aan. We werden uitgelachen toen we er wat van hadden gezegd. Dit feestje ging door tot 23.00. de beheerder gebeld. daarna ging het wat zachter nog door tot 01.00 uur.
Wat een prachtige camping. Mooie plekken. Alles goed verzorgd! Vriendelijk ontvangst. Sanitair prima, we misten wel een krukje na het douchen. Als je wat ouder bent, is het fijn dat je kunt zitten om je voeten te drogen! Daarvoor is nog genoeg plek bij de wastafels. Verder alles prima!! Succes met jullie camping!!
Sitecode: 42097
Wat een dure camping! Nog nooit zo veel betaald in het binnenland van Spanje. € 37,00 Camper € 12,00 Twee personen € 18,00 Electra € 7,00 Wel lekker warm water om te douchen, maar lauw water voor de afwas. Veel vogels om te fotograferen: ooievaars, gieren en wouwen. Toch komen wij hier niet weer! Te duur!
Prachtige camping. Je wordt allervriendelijkst ontvangen door de Nederlandse eigenaar, Jeroen. Voor tenten zijn er prachtige, schaduwrijke plekken. Voor campers en caravans is de keus voor schaduw plekken wat kleiner. Sanitair is prima. Twee douches is wat aan de magere kant. Maar al met al een aanrader!!
Wat een prachtige camping. Het begint al bij het vriendelijke ontvangst door de Engelse eigenaren. En dan de plekjes, verstopt tussen de bomen en struiken, waardoor genoeg privacy en schaduw. Het sanitair is top. Alleen een klein krukje in de doucheruimte zou fijn zijn geweest. Of een bankje in de algemene ruimte. Deze camping is een echte aanrader.
prima camping. je kunt kiezen uit drie plekken. piepklein voor € 25,00, € 28,50 voor een mooie, grote plek en € 33,00 voor nog iets groter en dan heb je er ook een wasbak met water bij. niet bepaald nodig want het sanitair is schoon en super heet water. klein krukje in de douches zou fijn zijn geweest. jammer dat er nog weinig afscheiding is tussen de plekken. je ziet letterlijk wat je buren aan het doen zijn. de camping is een aanrader!
Nu gratis toegankelijk. Elektriciteit is aanwezig. Net zoals water afvoer, water en chemisch toilet legen.
Helemaal eens met de vorige reviewer.
prima camping voor een dag of 2. vriendelijke receptie, schaduwrijke plekken (het is 30 graden).
11 mei nog gesloten
Prima plek om een nachtje te staan. geen voorzieningen, behalve je vuil water tank te legen.