@Edelcampers
- 2022
Begin oktober: afschuwelijk hutje mutje camping met volle straten, bevolkt door camperende senioren met fiets (ook wij zijn senioren, dus daar ligt het niet aan)
Mooi gelegen langs de rivier de Sure, maar ook langs doorgaande weg. Begin oktober nog een paar modderige plekken beschikbaar (veel regen!). Vriendelijke ontvangst. Sanitair keurig. Klein restaurantje was nog open!
Een superdeluxe wintersportcamping, gloednieuw in oktober 2024. Terrassen met mooi uitzicht. Vriendelijke ontvangst. Sanitair verwarmd en super chique (ben wel benieuwd naar hoe het er over een paar jaar uitziet…). Prijs is hoog (in overeenstemming met geboden wintersportvoorzieningen)
We hadden een prachtplekje met uitzicht over het meer. Daar merk je niets van de toeristische drukte van beneden in Orta S Giulio (te voet bereikbaar in ca 20 min). Allervriendelijkste ontvangst, prima eenvoudig sanitair. Wij waren er begin oktober, ben wel benieuwd naar het hoogseizoen….
Goede doorgangscamping. Direct langs de snelweg gelegen, maar daar valt niets van te merken. Vriendelijke ontvangst. Prima sanitair, goede warme douches. Maarrrr… ongezellige camperstraat en genant Zwitsers tarief van 47 CHF
Op 7 oktober helaas gesloten.
Niet verder vertellen! Een mooie camping aan de kust in tropical jungle: lekker rommelig. Eet de avocado’s die uit de bomen vallen (of koop ze bij de receptie). Prima schoon sanitair. Ga zo ver mogelijk van de doorgaande weg staan want die geeft lawaai. Eenvoudig op de fiets langs het strand naar leuk, niet bijzonder Nerja.
Een kleine keurige rustige (eind mei) camping met zwembad; sanitair OK. In het weekend stroomt het vol met grote Spaanse campers. Receptie niet heel behulpzaam. Restaurant met eten op niveau maar niet goedkoop. Dorp Setenil op 5 minuten fietsen: zeker de moeite waard!
Op een onverwachte, onaantrekkelijke locatie (naast de Euromaster aan een doorgaande weg) een stille rustige camping in het groen, met uitstekend sanitair (warme ruime douche). Met restaurant en zwembad (niet uitgeprobeerd). En ga in Elx naar een palmbomenpark!
Schaduwrijke plekken, goed onderhouden, vriendelijk personeel, sanitair beperkt maar schoon. Pad naar de kust waar je eindeloos naar de (in ons geval hoge) golven kunt kijken. In 15 min op de fiets binnendoor in Biseglie, supermarkt en verderop middeleeuwse stadskern, haven en pescheria. Campingrestaurant is lekker!
Mooie plekken voor buscampers langs de Rossbach: dag en nacht gekabbel. Sanitair ruim voldoende en wordt goed schoongemaakt. Zwembad is heel OK. Imbiss met bier en schnitzels. En boven alles heel vriendelijke eigenaars!