@EdvLeeuwen
- Westfalia Sven Hedin Crafter
- 2018
- Volkswagen
- Buscamper
Hele leuke camping, heel mooi zwembad en aan de kust. Strand is wat smal wel erg schoon, leuke pleintje met supermarktje en wat kraampjes en barretjes. Sanitair erg netjes en schoon. Douches gingen helaas na elke 5 seconde uit en veel mieren.
Sitecode: 20188
Alles is geweldig!
Van alle gemakken voorzien! Tankstation is om de hoek. Supermarkt zit er naast. Weer helemaal gereed voor de het vervolg van de reis.
Wat een mooie locatie! Kleine camping, mooie camperplaatsen! Alles schoon en fris. Zéér aardige eigenaar. Ze hebben ook motelkamers. Aan veel kleine details is gedacht. In de avond zorgt de zonnecel verlichting voor een bijzondere en sfeervolle camping. Kajak konden we zomaar gebruiken. Water was wat fris maar de sauna was heerlijk daarna.
Fantastisch uitzicht over het meer. Camperplaatsen kijken daar op uit. Rustige kleine camping met veel extra's waar je niet voor hoeft te betalen. Nederlandse eigenaren, maar Noors kan ook worden gesproken. Prachtig nieuw receptiegebouw waar broodjes voor het ontbijt kunnen worden afgenomen. Ook een pizza behoort tot de mogelijkheden. Zeer schoon sanitair gebouw wat dagelijks wordt schoongemaakt. Kajaks liggen aan het meer. Mag je zo gebruiken!