@EdwVanLeers
Beste Audrey wat hebben we genoten van de wijntjes en tapas. De wijn is top en we komen volgend jaar terug een lading wijn kopen. Ook een mooie plek om te bezoeken en om te overnachten.
Prachtige nieuwe camperplaats. Alle faciliteiten en verwarmd sanitair. Op wandelafstand van het centrum waar heel wat horeca aanwezig is en waar heel wat wandelroutes vertrekken. Zeer vriendelijke en behulpzame uitbaters. Restaurant is in het laagseizoen open in de WE maar je kan er wel altijd iets gaan drinken.
Mooie camperplaats gelegen aan de rand van het Sport Vlaanderen complex en midden in de natuur. Je er wandelen en fietsen. Alle voorzieningen voor de camper zijn er aanwezig (lozen, toilet, water en stroom). Werkt met de Aan Uit app voor verblijf stroom en water. Je kan ook met de kaart betalen. De Aan Uit app werkt goed maar je mag hem niet vergeten uit te zetten als je vertrekt. Stonden wel 2 lang verblijvers
Prachtige camperplaats mooie omgeving om te wandelen en te fietsen. Op loopstand van Oirschot een prachtig stadje. De eigenaar is een vriendelijke en behulpzame man. Je voelt je hier welkom en thuis.
Locatie is prima maar je mag slechts 24 u staan. Er is stroom betalend maar verder geen voorzieningen. Ook geen vuilnisbakken. Terrein ligt er ook verwaarloosd bij.
Mooie camperplaats. Betalen doe je in de garage die naast de camperplaats is. Enkel servicen kan voor 2 EUR.