@Edward
- 2013
Zoals altijd weer een welkom gevoel bij Astrid en John! Groet Meta en Edward
Wat een vriendelijke ontvangst en met de vertaal app leuk met elkaar kunnen communiceren. Alles perfect voor elkaar.
Fantastische CP. Aan en afmelden 👍een kind kan de was doen!! Vriendelijke eigenaren,komen zeker weer !
Komen hier vaker,top voor elkaar en lekker eten in restaurant voor prima prijs!
Hier 2 dagen gestaan,prachtige camping waar je zo de bossen inloopt en kunt zwemmen in het meer met zand bodem. Gezellige eigenaren waar niets te veel voor is ! Bedankt voor de gastvrijheid
Wat een prachtige plek aan het water. Gastvrije supervriendelijke eigenaren waar niets te veel voor is. Schoon sanitair en heerlijk verse broodjes en vooral hun schepijs proberen!! We hopen dat veel mensen dit plekje bezoeken!! Bedankt!
Sitecode: 92095
De naam Industrieweg doet afbreuk aan deze prachtige camperplek !!!! We werden vriendelijk ontvangen door eigenaar welke ons ook de nodige informatie verstrekte. Een prachtig uitzicht over de weilanden en alle voorzieningen top voor elkaar! We komen hier zeker weer een keer terug.
Mooie camping schoon sanitair vriendelijke eigenaren! restaurantje waar je prima keus hebt op een lekker maaltijd en lekker ijs voor weinig geld! Een absolute aanrader!!! En niet vergeten de heerlijke broodjes welke ter plekke worden gebakken ,dus geen broodjes uit de supermarkt die afgebakken worden!!!!
Prima plek bij restaurant,heerlijk gegeten! Douchen mogelijk! perfect voor elkaar!
Fantastische cp,keurig verzorgd en van alle gemakken voorzien! Ruime plaatsen ! Bedankt!
Sitecode: 92027
Prima camperplek! vriendelijke ontvangst door de eigenaren !! Zijn de camping nog volop aan het opknappen. Komen zeker terug om te wandelen en fietsen in de mooie omgeving.
Prima CP en vriendelijke eigenaren van een prachtig boerenbedrijf. Schoon sanitair en IJsselstein is een gezellige plaats. We komen hier zeker terug!
We waren hier 4-06 t/m 6-06 2020 met de camper! Vriendelijke ontvangst op een keurig verzorgde camping met alle voorzieningen,netjes en schoon! De Corona maatregelen waren hier prima geregeld w.b.t de hygiëne. Het sanitair is ook aangepast voor gehandicapten!!
Mooie CP vriendelijke eigenaren en een hartelijke ontvangst! Zijn dit jaar gestart en hebben dit geweldig aangepakt.Vanuit hier naar Elburg is maar 6 km op de fiets aangezien daar geen camperplek meer te vinden is! We komen hier zeker weer!
Top locatie!
Een prachtige CP waar we vriendelijk ontvangen werden door de eigenaren en wegwijs werden gemaakt. Sanitaire voorziening 👍 en veel informatie over de omgeving. Prima wifi! We komen zeker terug!
Super camperplek! Vriendelijke ontvangst door Anton en Karin. Een bezoek aan het naastgelegen kasteel onder leiding van Anton is beslist de moeite! We komen hier zeker terug.
Waren 2 weken geleden hier, zeer vriendelijke ontvangst met uitgebreide info van Jaap en Inge! Mooie plek aan de haven met uitstekende voorzieningen!! Komen zeker hier om te fietsen.
Mooie CP aan de haven bij met Jaap aan de Zwaan 22 in Woudsend. Vriendelijke ontvangst door Jaap en Inge met uitleg van wat er doen is in Woudsend! Perfect sanitair. Komen zeker hier terug!
Prachtige camping,aanrader!! Sanitair top,grote staplaatsen.
Mooi CP en goede voorzieningen! Prachtig strand en haven. Heel vriendelijke ontvangst en uitleg van havenmeester! Absolute aanrader!
Mooie CP ruime plekken ! Vriendelijke ontvangst! Mooi en schoon sanitair,absoluut een aanrader!
Hier 21/03/18 gestaan, prachtige CP met prachtig sanitair! Mooie landwinkel met lekkere producten en broodjes service. Vriendelijke eigenaren!
Mooi gelegen CP bij de bossen. Voor € 10.- incl stroom en wifi, wat wil je nog meer? In het restaurantje heerlijk eten voor een nette prijs en vriendelijke eigenaren! Mooie fiets en wandelomgeving.
Keurige CP, vriendelijke mevrouw! Sanitair super voor elkaar! Kasteel bezocht met restaurant met uitzicht op de Maas.
Sitecode: 20675
Vriendelijke beheerders, werden keurig ontvangen en voorzien van de nodige info!
Inmiddels zijn we hier al vaker geweest. Heerlijke rustige plek met prima voorzieningen. Goede fiets en wandelmogelijkheden. Vriendelijke gastvrije beheerder. Ook met sneeuw zijn alle voorzieningen dik voor elkaar!
Sitecode: 20937
Komen hier vaker, prima cp en vriendelijke eigenaar!
Werden hartelijk ontvangen,een prachtige CP met alle voorzieningen van een camping!! Kan ik een ieder aanraden, was het overal maar zo voor een lage prijs!! Klasse!!
Keurige camping naast de autobahn.