@EdwardRaphael
- 2016
- Adria Compact SP
- 2011
Sitecode: 91927
Mooi gelegen camping gelegen tussen Ede en Lunteren. Goede uitval basis voor mooie fietstochten. We hadden voor een nacht geboekt maar we komen zeker weer terug. Minpuntje was de weinige damestoiletten voor 80 campingplaatsen.
Een mooie Camperplaats waarbij je eventueel met de fiets mooie ritten kan maken naar bv Franeker. Het sanitair is goed met goede douches en schoon toilet . Enig minpuntje is de dichtbij gelegen militaire vliegveld van Leeuwarden wel in de ochtend vreselijk veel kabaal veroorzaakte. Hier had de beheerder geen invloed op maar verstoorde wel de ochtend rust op de camper plaats
We zijn hier ‘kind aan huis’. Altijd weer fijn hier een paar dagen te staan. Vriendelijke ontvangst, sanitair prima. Alleen opgepast met honden bij de rivier, zeer snel stromend water! Verder weer lekker gegeten bij het naastgelegen restaurant.
Zo dan, wat een superplek!! Allerhartelijkst ontvangen door Margreet en Bert … zoek lekker een plekje … Heerlijk zwemmen in de bergsee. Met de honden zo het bos in voor een wandeling. Sanitair prima. Maar … weet wel: de weg naar de camping is 10% omhoog, dus opgepast, zeker met de caravan! Maar wij gaan nog een keer in de herhaling. TOP!!
11 en 12 juli 2 dagen gestaan: wat een heerlijke plek, midden in het bos. Hele vriendelijke ontvangst, schoon sanitair. Zo met de honden het bos in. De Olympiasee-burger bij het eigen restaurantje was super.

Een heerlijk plekje voor een paar dagen rust. Vriendelijke ontvangst, prima sanitair. Kom je voor 15:00 uur en na 18:00: zoek een plekje en meld je nadien, geen probleem. Dwars door de moor gefietst. Elke dag verse broodjes … voor herhaling vatbaar!! … en de vogels zorgen voor een ochtend- en avondconcert …
prachtige camping aan een kabbelende beekje. Mochten eigen plaats uitzoeken. Campers zoeken elkaar op, op middenterrein waardoor het daar druk was. leuk restaurantje met een beperkte en eenvoudige kaart. Schone WC en douche ruimtes. genoeg water en electriciteit punten. Waarom geen 5 sterren. Er zit geen was- en droog machine. Wel een soort chemische was reiniging zonder verdere uitleg. personeel heel hoffelijk en vriendelijk. broodjesevice..
Vriendelijk ontvangst door de vrouw des huizes. Champagneproeverij was erg leuk, flesje(s) meegenomen. Hoefde inderdaad niets af te rekenen voor de overnachting. Fijne, rustige plek voor overnachting op doorreis.

Helaas een ‘wat lage’ beoordeling vanwege de sanitaire voorziening is afknapper.Camping was steeds snel vol en helaas werden wij op een plaats gezet naast de WC’s. De rioollucht was duidelijk aanwezig en de ventilatoren van het gebouwtje stonden hevig te loeien. Probeer daar niet in de buurt te staan! Omgeving is prachtig. Schoon zwemwater ondanks de vele badgasten. Ga fietsen rond het meer.
Mooie camping. Jammer van de weinig electriciteitskasten. Daarom veel groepen van campers bij de weinige kasten. Sanitair: enkel kleine boilers voor afwaswater dus lang op je beurt wachten. Restaurant is tevens receptie. Soms op je beurt wachten terwijl het eten wordt rondgebracht.
Mooie camping aan zee. Twee dagen geweest. Zaten op schaduwrijke plek. Naast ons werd hevig gebouwd aan nieuw appartementen. Tja moet ook gebeuren. Verder alles OK. Voor hondenhouders; langs het strand loopt een klein weggetje naar het dorp. Heerlijk!
Aan de beoordelingen gezien een aardige camping maar voor ons was het niets. De navigatie stuurde ons voorbij de juiste straatingang. Campingbord was telaat aangegeven. Enfin Voor onze logge Adri camper waren weinig ‘stabiele’ plekken. Uiteindelijk zagen we er een onder bomen en aan doodlopende weg, bleek het een uitlaat plaats voor honden te zijn!. We zijn meteen weer vertrokken.
Aardige camping aan zee. Let op neem waterschoenen mee. Snel geholpen bij receptie. Sanitaire voorzieningen ok. Aantal douche plaatsen beperkt. Honden moeten per overnachting betalen. Omvang eigen plek beperkt door schots en scheef gezette tentjes. Mooie bijkomstigheid; eigen Bakkerswinkel .
Sitecode: 41960
Mooie camping . Veel vaste plaatsen. Passanten moeten kriskras op één veld staan. Kan zomaar voor je uitzicht staan. Vliegveld in de buurt dus let op voor laagvliegers. Nicole is een goede gastvrouw. Goede san. voorzieningen. Afrekening liefst contant en in Sfr.
Mooie camping aan gelegen aan het water. Goeie uitvalsbasis naar Venetië zelf. Camping is groot met voornamelijk campers.Voorzieningen zijn goed maar het wel even zoeken wat oud is en wat nieuw. Douches oude gedeelte zijn klein maar in nieuwe gedeelte groot. Honden zijn welkom maar weinig uitlaatvoorzieningen. Brutalen gebruikten de naastgelegen botenopslag plaats. Wij hadden veel last van muggen