@Edwin0165
Mooie en rustige camping. niet al te groot. mooi en heel modern sanitair gebouw wat ook goed en netjes is. vriendelijk ontvangst. Prijs is zeker goed, 275 DKK incl stroom en douchen. bij geen gebruik van douche geld 25 DKK terug. zeker een stop waardig.
nette camping, verharde plaatsen met vlonder voor camper. sanitair modern en netjes, wel weinig. douchen wel duur.
grote camping met schoon en netjes sanitair. gelukkig gereserveerd anders hadden we geen plek gehad. je hebt wel lange stroomkabels nodig, want als je pech hebt sta je een behoorlijk eind van je stroompunt af.
goede plek voor 1 nacht. alleen receptie ligt wel een stuk verder en is matig aangegeven. online boeken kan, maar zijn wel twee campings op de site, de main camping en de asfalt camping. sanitair wel netjes, maar veel te weinig. 2 badkamertjes voor zeker 20 á 30 plekken. miste ook een fatsoenlijke gelegenheid om af te wassen. Dus voor 400 NOK wel overbetaald
prima, maar wel grote camping, goed sanitair en ook schoon. vriendelijk personeel. wel al heel druk en we waren niet echt laat. veel campers onverrichter zake weer vertrokken. wat gezegd winkeltje dicht in de buurt en ook snel in de stad. met de fiets 10 minuten.
niet al te grote camping, was wel druk en ze liet ook steeds mensen toe waardoor het wel erg vol werd. sanitair niet hypermodern maar goed, voldoende en schoon. geen warmwater in de keuken voor de afwas. een beetje overbetaald, maar iets met vraag en aanbod. Vlakbij de camping de bushalte en met bus 29 en tram 1 op een dagkaart ben je zo in Bergen. Dus geen spijt van, want onze eerste keus, midttun, was vol, maar qua locatie ook een stuk minder.
netjes onderhouden camping, mooie vlakke plaatsen. sanitair niet spectaculair, maar netjes en schoon. wifi erg matig en wisselend bereik.
grote camping gelegen aan beide zijde van de weg. het grootste gedeelte lijkt voornamelijk voor (vaste) caravans. Aan de receptiekant meer voor de campers. zeer net en goed verzorgd sanitair en service gebouw. we hebben met het tonen van de ACSI en KCE Card 340 NOK betaald voor 1 nacht met stroom.
was een nette camping. op het moment dat wij er waren niet druk. sanitair niet hypermodern, maar gewoon netjes en schoon. geen last gehad van de lucht van de boerderij zoals eerder beschreven. eigenaresse van vriendelijk en belangstellend. misschien niet voor langer, maar dat is ook wat je zelf eist, maar zeker goed voor 1 nacht op doorreis
vriendelijk receptioniste die, toen ze door had dat we NL waren ook Nederlands met ons sprak. Goede en nette camping, mooie plekken met ook uitzicht op het water. twee dagen gestaan incl. 4 douche munten voor 1000 NOK met CKE. Sanitair modern en goed. Wasmachine en droger ook goed en snel. Alleen jammer dat er alleen een keuken is vooraan bij de receptie en dat de afwaspunten buiten zijn en minimaal overdekt, wat iets minder is bij regen.
zeer nette camping. mooie plaatsen en en sanitair gebouw om u tegen te zeggen. erg mooi, modern en netjes. alles inclusief dus geen gedoe met muntjes of drukknoppen en dat voor 380 NOK incl stroom. we hebben wel meer betaald voor minder. een echte aanrader.
camping was geopend. nette camping met goede plaatsen. net sanitair gebouw met ruime douches zodat je de kleding droog kunt houden. wordt wel mistig want er is geen afzuiging. ook een afscheiding ( wand of gordijn) tussen douche en toilet zou prettig zijn. ook redelijk fatsoenlijke wifi.
leuke camping, net sanitair, alleen we een beetje weinig (2x douche en 1X wc aan zowel dames als herenkant. douche gordijn niet echt meer van deze tijd.aals het drukker is, is het sanitair veel te weinig. gegeten in het restaurant en dat was prima, net als de vriendelijkheid en bediening. wifi oké.
druk bezocht, mooie lokatie, koud afwaswater en geen wifi op de plaats. kortom overbetaald voor 460NOK
zou open zijn maar is geheel verlaten
goede en nette camping. was nu wel druk. veel Noren, waarschijnlijk vanwege de nationale feestdag.
prijs aan de hoge kant, maar zal wel aan de lokatie liggen. sanitair netjes en schoon, alleen belachelijk dat je voor deze prijs nog apart moet betalen voor het douchen. Oja de kortingkaarten is een wassen neus want er werd gezegd dat het voor de prijs niet uit maakt. wifi is waardeloos, wordt er telkens uit gegooid en moet ook elke keer via afzonderlijke website inloggen. kortom overbetaald.
Sitecode: 19872
beetje mindere ervaring. sanitair was nog bevroren en geen tijdelijk voorziening dan dat alleen bij openingstijden van het restaurant/mini markt de toilet gebruikt kan worden. water inname ook improviseren omdat die leiding kapot gevroren was. kortom eigenlijk niet geschikt om open te zijn.
ik geef 1 ster omdat minder niet kan . ook niet naar CC. in de app staat dat de camping gewoon open was vandaag. mooi niet. alles dicht en uitgestorven! tevens een oude zooi. @CC: checken jullie aan het begin van het jaar de campings wel. Echt een slechte service. stonden eind van de middag voor een gesloten en verlaten camping en dan nog een andere zoeken. beoordeling voor beide partijen 0,0