@Edwin2908
- 2021
Hier mag je alleen overdag (tot 20.00 uur) parkeren. Niet overnachten
mooie plek, afgescheiden door een schapenhek. Schoon en net sanitair. Gezellige eetgelegenheid aanwezig. Naar centrum Spakenburg ongeveer 1,5 km, goed lopend te doen. Voor herhaling vatbaar
24 t/m 26 mei (2 nachten) hier opnieuw gestaan. Toen we aankwamen stond het vol en zijn we naar de overloop gegaan. Van de beheerde. mochten we ook op het gemaaide gras op de camperplaats gaan staan, was alles wat dichterbij en konden we eventueel ook gebruik maken van de stroomzuil. prima voor elkaar en een vriendelijke beheerder met goede tips. We komen hier zeker nogmaals terug.
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 2 jaar geleden

hier gestaan van 9 mei tot 11 mei, Hemelvaart, 2 nachten. we kwamen rond de middag aan en hadden de laatste plek met stroom. Ondanks dat het groot is voelt het niet zo aan. Mooie ruime plaatsen en vriendelijke beheerders. €16 per nacht, incl stroom. Vuil water en wc legen voor gasten gratis, schoon water kost €0,10 per 10 liter. Grote supermarkt, met verse broodjes, op loopafstand, ca. 700 meter. Voor herhaling vatbaar
2023
Een locatie beoordeeld · bijna 3 jaar geleden
Mooie camperplaats, ruime verharde plekken Stroom via automaat sanitair schoon en netjes en gratis. Vuil water lozen en schoon water ook gratis. Ook kun je je toilet hier legen. Voor herhaling vatbaar
Geweldige plek met dito uitzicht. Geen voorzieningen behalve een prullenbak. Mooi om te zien wat de locale gewoontes zijn, rijdt er af en aan. Geen hinder van gehad en vanaf ca 23 uur was het erg rustig. Heerlijk geslapen
mooie plek voor doorreis. Moet tegenwoordig betaald worden bij Gasthaus Langstedt. Douchedeur kan nog steeds niet op slot
18-06 hier gestaan. Vriendelijke en enthousiaste ontvangst. Plek voor de camper was goed. Douchen kan in gebouw (oude school) aan de overkant van de weg. Ook is er de mogelijk om je watertank te vullen. Vuil water afvoeren (toen) nog niet. Zeer schoon en net sanitair
17-06 hier weer gestaan voor 1 nacht. Lekker rustig, simpel maar doeltreffend. Perfect voor 1 nacht