@EdwinHageman
- 2008
Voor een camperplaats prima, helaas stonden we vol in de zon. En veel plaatsen zijn in de zon. Het personeel doet zijn ding, best veel trouwens en weinig betrokken of vriendelijk. Sanitair is basic, maar niet top, ook niet super schoon. Wel vlak aan zee en met de fiets zit je zo in het leuke stadje.
Voor een camperplaats voelt dit als een camping. Er is wat weinig sanitair (althans wc’s) maar altijd is er wat vrij. De douches zijn ruim en zeer schoon. De schoonmaker doet super zijn best, is de hele dag bezig alles netjes te houden en dat zie je er ook vanaf. En de beste man is ook super vriendelijk. De familie die het runt is heel vriendelijk. De weg is wat jammer in de nacht qua geluid, maar we hebben besloten toch een nachtje langer te bli

Een hele leuke kleine camping, direct achter de boulevard. Een hele vriendelijke en behulpzame eigenaar. De voorziening zijn eenvoudig, maar wel schoon. Veel schaduw en best ruime plekjes. Reserveren ging heel makkelijk via de mail en inschrijven was allemaal lekker praktisch. Het winkeltje heeft de basics en er is zelfs een restaurant. Huur scooters worden op de camping afgeleverd en daarmee kun je prima Sorrento, Positano en Amalfi bezoeken.
Hele grote camping, erg moeilijk met inchecken: online geboekt, betaald en ingecheckt, toch weer van alles invullen. En ze hielden 1 ID kaart vast tot € 6 toeristenbelasting betaald was. De kassa was gesloten en ging pas later open. Wat mij betreft fors minpuntje! En zelfs niet toegestaan. Locatie is prima, fietsafstand van stad, Sanitair schoon, maar slechts 10% bezetting op camping. Prijs is fors € 70 per nacht voor 2 pers., camper en stroom.
We zijn aangenaam verrast op deze keurige camping, allemaal nette plaatsen en een mooi, nieuw en goed verzorgd sanitairgebouw. We betaalden er € 36 voor 1 nacht met 2 personen en dat was het zeker waard. En de omgeving is ook verrassend, dat net onder de rook van het Ruhrgebied en industrie, een mooie omgeving. Zeker nog een keer de moeite waard voor een weekendje wandelen of fietsen.
Een hele keurige en zeer goed verzorgde camping. Overigens mag je dat voor deze prijzen wel verwachten, we betaalden voor 1 nacht met 2 personen op een basisplaats € 62,50. Maar het sanitair is als in een luxe hotel, allemaal ruime badkamers en schoon sanitair. Een echte camping die ook in de winter van alle gemakken is voorzien. Je loopt zo het dorp in. Het restaurant op de camping is ook top.
We staan niet vaak op camperplaatsen, dit lijkt meer een mini camping. Het is een plekje om aan te raden, het uitzicht is schitterend en toilet en douche netjes. We waren hier omdat vrienden in de buurt zitten begin juli 2025 en het was heel rustig, slechts 1 andere camper. Het zwembad is overigens heeeeeeel klein 😉.
Schitterende camping als je op een camping plek staat (het extra veld is echt minder). maar het sanitair is echt super de luxe, meer een 5 sterren hotel. Prima restaurant en prima service. We hadden gelukkig laatste vrije plekje op de camping.
Een schitterend gelegen camping, in augustus wel snel vol en reserveren niet mogelijk. Wat verouderd maar wel prima en schoon sanitair. Vanaf de camping veel wandel en fietsroutes. Prima pizza’s op de camping, prima winkeltje. Met de fiets zo in het fantastische Cortina: daar moet je even naar toe!
Prima camping om Arezzo te verkennen. Het sanitair is wat verouderd maar wel schoon. Mooie plekken op terrassen. Er is ook een zwembadje. Met de fiets ben je redelijk snel in Arezzo, niet de fraaiste fietsroute, maar goed te doen. Helaas geen broodjes of winkeltje. Het winkeltje in het dorpje stelt heel weinig voor, nauwelijks vers brood te koop. Het restaurant op de camping schijnt goed te zijn, helaas op maandag gesloten.
Ligging en uitzicht is schitterend. op fiets afstand van leuk stadje. Ondergaande zon is een kadootje hier. Helaas was er geen plek om mee te eten, tsja…. Sanitair is wat bijzonder, past wel bij de camping en op zich prima maar niet heel super. Leuk zwembadje erbij.
Tsja, ligging is top, uitzicht is super, indeling ook. Maar onderhoud matig: sanitair niet schoon (al dag geen schoonmaak gezien), afvalbakken puilen al dag uit (mannen reden er gewoon langs en leegden wel de bakken verderop), gras staat erg hoog, hek/net om voetbalveld mist delen. Restaurant is overigens prima en personeel vriendelijk. We hebben de indruk dat ze het te druk hebben, personeel die het net niet overziet.
Een mooie camping met 2 soorten plekjes: vol in de zon op een veldje of onder de bomen. Goed om afhankelijk van het weer en voorkeur rekening mee te houden. Wij hadden een prima plekje in de schaduw, mooi ruim. Let wel op met een grote hoge camper wellicht wat lastig in te parkeren, met onze buscamper geen probleem. Een mooie plek om van hieruit heerlijk te fietsen. De camping ligt langs het riviertje en daar liggen hele mooie fietspaden.
Let op: de camping is eind 2018 door een modderstroom weggevaagd en is nu alleen een camper(parkeer)plaats. Geen schaduw, toiletgebouw wel oké, helaas wel wat geluid van de weg. Je kunt vanaf hier wel prima fietsen en je loop makkelijk het dorp in via een rustige weg. Voor een nachtje was ons betreft voldoende.
We wilden heel graag hier staan, maar je moet vooraf boeken. Ook een belletje voor de volgende dag leverde helaas een “nee” op, helemaal vol geboekt. De volgende dag liepen we er langs en het is een erg gewilde plek, erg mooi gelegen, maar let op: je bent niet de enige, onze schatting zeker 200 campers! Maar gezien de mooie ligging een aanrader.
Een prima plekje voor een of twee, wel een beetje typische beheerders, maar wel vriendelijk. Stroom komen ze aan en weer afsluiten, typische “winter” camping tik, ach het stond bij ons voor € 0,90 op de rekening. Mooi uitzicht op de bergen, vooral bij de ondergaande zon. Van hieruit lekker wandelen.
Omdat alle campings vol waren, hebben we hier een nachtje gestaan. We waren niet de enigen, het was erg druk. Alle stroom punten waren helaas bezet, maar voor een nachtje prima. Er is zelfs een toiletgebouw dat er redelijk schoon uitziet. Prima loopafstand van het centrum, dus voor bezoek aan het stadje aan te raden. En verder: het is een parkeerplaats.
Om in Corona tijd even het huis te ontvluchten een prima plek vlak bij zee. Een keurig het ruim toiletgebouw en we betaalden voor 1 nachtje met 2 personen en onze camper € 22,60 (november 2019). Onze zoon en vriendin deden in december nog een keer hetzelfde.
Prima camping direct aan zee en geen geluidsoverlast van verkeer of spoorbaan (wat je vaak aan deze kust wel hebt). Oké het sanitair is wat ouder, maar wel schoon. Restaurant is echt super en de familie erg vriendelijk en behulpzaam. Wij komen er al vele jaren, in het verleden voor meerdere weken (met caravan en kleinere kinderen) en nu vaak op route strijken we even neer op deze fijne camping.
Hele mooie kleine camping direct aan zee. Deze camping is echt top: mooi en schoon sanitair, goede douches, ligbedjes en parasol op het strand (gratis), een klein winkeltje voor water en brood en een kleine bar. Op 500 meter lopen een leuke haven met prima restaurantjes.
Camping ligt erg mooi met veel schaduw van olijfbomen voor tenten en voor campers combinatie van klimplanten en doeken. Heerlijke camping aan zee met prima sanitair. Op de camping alleen een self service restaurant, maar via het strand loop je naar wat restaurantjes. En anders neem je een taxi naar het plaatsje Githion voor slechts € 7 enkele reis.
Ideale camping om de kloosters te bezoeken. Mooi en schoon sanitair. Meeste plekken zijn goed in de schaduw en vanaf de camping op veel plaatsen zicht op de bergen met kloosters. Oja en niet te vergeten erg vriendelijk personeel, niet moeilijk inchecken, gewoon je camping card afgeven en zelf plekje zoeken. Wel even om denken dat je hier alleen contant kunt betalen, gelukkig is het niet duur :-)
Mooie kleine camping met vriendelijk personeel een keurig & schoon sanitair. Ook de elektriciteitsvoorziening en water zijn nieuw aangelegd. Wij hadden erg mooi plekje onder de bomen met uitzicht op zee. Via een trap (70 treden) loop je zo naar een kiezelstrandje. Jammergenoeg geen restaurant, maar via het strand loop je wel naar luxer resort met luxere bar en restaurant.
Sitecode: 19430
Niets teveel geschreven in de recensies: gewoon goed. Het sanitair en de camping zijn schoon en worden goed onderhouden, mooie plekken (wij hadden een fantastisch uitzicht over de zee) en heel vriendelijk personeel. Kortom gewoon naar toe gaan.