@EdwinHageman

- Bürstner Citycar 600
- 2018
- Buscamper
Juli 2026
Voor een camperplaats prima, helaas stonden we vol in de zon. En veel plaatsen zijn in de zon. Het personeel doet zijn ding, best veel trouwens en weinig betrokken of vriendelijk. Sanitair is basic, maar niet top, ook niet super schoon. Wel vlak aan zee en met de fiets zit je zo in het leuke stadje.
Voor een camperplaats voelt dit als een camping. Er is wat weinig sanitair (althans wc’s) maar altijd is er wat vrij. De douches zijn ruim en zeer schoon. De schoonmaker doet super zijn best, is de hele dag bezig alles netjes te houden en dat zie je er ook vanaf. En de beste man is ook super vriendelijk. De familie die het runt is heel vriendelijk. De weg is wat jammer in de nacht qua geluid, maar we hebben besloten toch een nachtje langer te bli
2 foto's toegevoegd · 3 maanden geleden

Een hele leuke kleine camping, direct achter de boulevard. Een hele vriendelijke en behulpzame eigenaar. De voorziening zijn eenvoudig, maar wel schoon. Veel schaduw en best ruime plekjes. Reserveren ging heel makkelijk via de mail en inschrijven was allemaal lekker praktisch. Het winkeltje heeft de basics en er is zelfs een restaurant. Huur scooters worden op de camping afgeleverd en daarmee kun je prima Sorrento, Positano en Amalfi bezoeken.
Hele grote camping, erg moeilijk met inchecken: online geboekt, betaald en ingecheckt, toch weer van alles invullen. En ze hielden 1 ID kaart vast tot € 6 toeristenbelasting betaald was. De kassa was gesloten en ging pas later open. Wat mij betreft fors minpuntje! En zelfs niet toegestaan. Locatie is prima, fietsafstand van stad, Sanitair schoon, maar slechts 10% bezetting op camping. Prijs is fors € 70 per nacht voor 2 pers., camper en stroom.
We zijn aangenaam verrast op deze keurige camping, allemaal nette plaatsen en een mooi, nieuw en goed verzorgd sanitairgebouw. We betaalden er € 36 voor 1 nacht met 2 personen en dat was het zeker waard. En de omgeving is ook verrassend, dat net onder de rook van het Ruhrgebied en industrie, een mooie omgeving. Zeker nog een keer de moeite waard voor een weekendje wandelen of fietsen.
Een hele keurige en zeer goed verzorgde camping. Overigens mag je dat voor deze prijzen wel verwachten, we betaalden voor 1 nacht met 2 personen op een basisplaats € 62,50. Maar het sanitair is als in een luxe hotel, allemaal ruime badkamers en schoon sanitair. Een echte camping die ook in de winter van alle gemakken is voorzien. Je loopt zo het dorp in. Het restaurant op de camping is ook top.
We staan niet vaak op camperplaatsen, dit lijkt meer een mini camping. Het is een plekje om aan te raden, het uitzicht is schitterend en toilet en douche netjes. We waren hier omdat vrienden in de buurt zitten begin juli 2025 en het was heel rustig, slechts 1 andere camper. Het zwembad is overigens heeeeeeel klein 😉.
2022
Schitterende camping als je op een camping plek staat (het extra veld is echt minder). maar het sanitair is echt super de luxe, meer een 5 sterren hotel. Prima restaurant en prima service. We hadden gelukkig laatste vrije plekje op de camping.
Een schitterend gelegen camping, in augustus wel snel vol en reserveren niet mogelijk. Wat verouderd maar wel prima en schoon sanitair. Vanaf de camping veel wandel en fietsroutes. Prima pizza’s op de camping, prima winkeltje. Met de fiets zo in het fantastische Cortina: daar moet je even naar toe!