@Eef-en-Ineke
- 2010
Weer een favoriet in Frankrijk van ons verdwenen. Was altijd super als je zelfvoorzienend bent. Stroom hebben we zelf in een zonnecel. Gaan nu wel naar de camping
Sitecode: 19241
Prijs buiten proporties! Gewoon hele smalle parkeerplaatsen op gravel. We lezen €15 maar er is stroom aangelegd wat je nog apart moet betalen met munt inworp. De prijs voor 1 nacht is nu €25. Op de camping betaal je €38 De douche ruimte is met douchegordijnen. Wij zijn vertrokken.
Helaas helemaal afgesloten, terwijl de borden in het dorp en omgeving er wel naar toe verwijzen!
Onveilig gevoel hier. Gesloopte camper laten ze er blijkbaar maar staan. Wij hebben koffie gedronken en zijn vertrokken
Prima cp met verzorging. De stad was erg mooi en ook prachtige gebouwen. Kijk op Google voor de tips. Terrassen te kust en te keur, studenten stad hè. Wel 20min lopen naar cathedraal. Prima geslapen!
Geweldige cp met ontzettend vriendelijke signora. ideaal om Cordoba te bezoeken de bus rechts om de hoek in het dorp. Ernaast bij Peter pan heerlijk vers brood of ontbijten. Wij betaalden €16 incl stroom. 2 supermarkt en en café. Ze blijven de komende maanden gewoon open of het moet 40gr worden 😘
Bij aankomst bleek dat de nieuwe?? eigenaar ook de maand mei hoogseizoen heeft gemaakt dus €30!!! Jammer we komen hier al 10 jaar
weer een cp gewijzigd met slagroom. Eerst aanmelden via een app en dan vooraf een plaats reserveren voor €10 per dag. Heel gedoe voor mensen op leeftijd! Maximaal 2 dagen.
Al jaren onze favoriete CP! Alles goed verzorgd bakker en restaurant op wandelafstand. Super iets verder. Prijs nog steeds maar €5. (was 4) En toch zijn er nog steeds campers die om 21u komen en vroeg in de ochtend weer vertrekken om dit luttele bedrag te ontduiken !! Brengt veel onrust voor iedereen die relaxed heeft betaald en vakantie heeft.
Is nog in ontwikkeling, alles afgesloten. Zie foto
De P3 bij de begraafplaats is al jaren in gebruik bij camperaars. De gemeente doet er niets aan om dit in stand te houden, er heeft aantal jaren een sloopauto gestaan die eindelijk is opgeruimd, staat er nu een trailer dwars over 4 cp heen! Doe er iets aan zodat we het leuke dorpje kunnen bezoeken 🚐
Perfecte cp waar we ook al jaren komen. Gelukkig nog steeds geen stroom want we hebben een zonnepaneel. Dat zou de prijs opdrijven! Soms probleem met inwerpen van de munten maar gelukkig heeft een Fransman de politie gebeld zodat het werd opgelost 👍🏻 De uitgifte van de tickets zat vast. Prachtige cp en leuk stadje met terrassen
Al jaren een geweldige cp. Leuk dorp met goede supermarkt incl wasserette. Genoeg restaurantjes en terrasjes 🍷 ook bakkers op wandelafstand. De prijs is nog steeds €6,60 👍🏻 Let op er zijn dan nog camperaars die van de service gebruik maken en zonder betalen om 7.00 uur vertrekken! Dit werkt in de hand dat het terrein wordt verkocht aan CCP die er dan een boom voor plaatst en de prijs naar €15 verhoogd. Dat zie je op veel plekken gebeuren!
Helaas weer een favoriete plek opgegeven en omgebouwd naar ccp met stroom en slagboom 😖😖 wij kwamen hier al 15 jaar en waren helemaal tevreden hoe het was!! De prijs van 8,50 naar €15 terwijl een echte camperaars helemaal geen stroom nodig heeft. Jammer voor de plaatselijke horeca waar we altijd heerlijk hebben gegeten. Ik kan wel janken 😭 😭
Helaas weer een favoriete locatie van ons waar we al 15 jaar kwamen opgeheven en omgebouwd naar een CCP 😭😖 De echte camperaars wil gewoon mooi kunnen staan en heeft geen behoefte aan stroom !!! Heel verdrietig 😢 heb nu alleen de foto’s nog
Vroeger (voor de COVID) was het een gratis cp zodat je het stadje kon bezoeken. Nu is het gewoon een betonnen parkeerplaats en ze hebben stroom aangelegd. De meeste campers hebben tegenwoordig een zonnepaneel en missen de gratis cp in veel plaatsen!! We willen deze weer terug…..zonder stroom
Er stonden 2 Spaanse campers waarvan 1 met wielklem. Helaas uitgeweken naar de camping als beste alternatief. Wij prefereren altijd een cp. Almagro staat bekend als mooiste stadje van Spanje dus zeker een bezoek waard! Prijs van de camping bedroeg €21 zonder stroom.
Een dikke 10! Helemaal top niets op aan te merken
Niet te begrijpen hoe iemand kan schrijven rustig gelegen, het lijkt of de snelweg er langs loopt. 😱
Waren hier jaar geleden ook, wilden het een herkansing geven maar nooit meer!!! Is echt vreselijk…….. Staan ook veel wagens met permanente bewoning en ondergrond waarin je bij de minste regen al muurvast komt te zitten
Een camperplek met camping regels. Je kan niet hier niet zonder reservering staan! Camperaars zijn vrije zielen die niet van reserveren houden. Jammer er waren voor 1 nacht nog genoeg plaatsen vrij. De cp is ook afgesloten achter een hek
Hele fijne mooie rustige cp. Alles heel goed geregeld en netjes. Ook het informatie huisje een toppertje!
Mevrouw van de VVV kwam om 18u €6 ophalen. Op mijn klacht over de stofweg en het plein reageerde ze dat dit zou worden aangepast. Het lijkt wel van meel! Ooit was dit een gratis cp maar door hier €6 voor te rekenen zijn de nieuwe camperaars die weken op de gratis cp staan verdreven !
Na 5 jaar pas hier weer terug! Is nog steeds een prachtige cp met sani station. Onbegrijpelijk dat we deze plek de afgelopen jaren “vergeten” zijn. We herkenden op de foto onze oude wagen.
Perfecte cp, alle service werkt weer! Mooi uitzicht op de Marne en afgemeerde boten. Lekker in je voortuin in de schaduw onder de bomen zitten. Lidl om de hoek.
Voorbij kerkhof links weggetje omhoog. Prima cp, geen bouwopslag! Voorzien van mooi uitzicht en heel rustig. Water inname en vuilwater tegen gebouw aan vuilnisbak voor kerkhof.
We zijn na 5 jaar hier weer terug. Nog steeds goede plek, verkeer rijdt nog steeds langs maar de rommel achter het muurtje is opgeruimd. Weer heerlijk gegeten bij de Parel!!
Plek met mooi uitzicht. Let op zoals eerdere melding: buiten om het dorp heen rijden!!! Campers passen niet in het dorp😝 De officiële cp vonden wij opgesloten, dan liever oordopjes tegen het verkeer.
smalle kleine plaatsen. Lastig inparkeren en bij vertrek als er een langere camper naast je staat nog moeilijker er uit te komen. De tuinen worden besproeid met afval water wat enorm stinkt. Opgesloten achter de huurhuisjes.
stonden vandaag 1 mei voor gesloten poort 😔
Keurig verzorgde cp👍🏻 Mooi aangelegd en vlakbij het dorp
Hele goede cp! Alles keurig verzorgd. Aan een stukje gras. Door het parkje naast de appartementen loop je door mooi park naar een bakker op 5min.
Helaas afgesloten dmv slagboom!
Prachtig aangelegde cp. Alle service aanwezig. Heel de middag en avond sprongen veel parasailers van de berg! Echt geweldig om te zien. Dorpje met slager, bakker en terrasje.
€15 is heel duur!! Vooral als blijkt dat de water service niet beschikbaar is. Alles afgesloten. Dus wc omspoelen met je eigen grijs water tank!
Op het oog goed verzorgde cp. In dorp de spar met wasmachine, een pizzeria en een bakker. Echter was alle service buiten gebruik gesteld behalve grijs water.
Perfecte cp. Heerlijk rustig en vogelgezang! Aan de overkant heerlijke pizza’s en iets verder naar links een restaurantje en boulangerie. Wij zijn zelfs zaterdag en zondag gebleven!
Op 150m verder zit de camping municipale voor dezelfde prijs! Sta je wel tussen veel bomen en helemaal vol met mede camperaars. Naast de cp staat een school met herrie en hoge tonen van enorme ventilator. Wel heel goed gegeten bij rest. le coque d’or. cp is te hoog geprijsd!
Prachtig uitzicht over de Main uitloper van de Loire. Je kan alleen alles compleet bij de poort intoetsen dus niet zonder douche of stroom/water. €16 is gewoon camping prijs!
Mooie cp om te overnachten. Wij hebben hier alleen geluncht.
Perfecte cp, de betaling voor 24u ging gewoon zoals het hoort. mooi uitzicht op de Loire. Alleen door de vele bomen geen satelliet ontvangst. Met de fiets 5km van Orleans over pad langs de Loire
Helaas bezet door de kermis. Dat komt wel eens voor. Jammer, tot de volgende keer!
Heel prettige cp, al jaren onze favoriet. Tot vorig jaar werd de €4 door iemand van de gemeente opgehaald maar nu er in het restaurant een crêperie is gekomen moet je daar betalen.
Sitecode: 2025
De naastgelegen fabriek werkt tegenwoordig vol continu dus heel veel overlast ook in de nacht! Zonder oordopjes valt niet te slapen. Sind je hier €12 moet betalen is het er niet beter op geworden. Jammer
Al jaren een van onze favoriete cp. Helaas is 2/3 van de plek afgesnoept tbv auto’s. Nu zijn op het achterste gedeelte nog ca 6 plekken beschikbaar. Alle service is beschikbaar, wc legen, schoon water en vuil water lozen. Tevens wc gebouw met wastafel aanwezig. Nog steeds gratis!
Sitecode: 2015
Het ziet er op het oog goed uit echter ligt de plek aan de hele drukke weg naar Mende. Het lijkt of je naast de tolweg staat! Dus oordopjes niet vergeten want de vrachtwagens denderen voorbij
Hele rustige overnachting gehad, naast de begraafplaats. We zijn hier enkele jaren geleden al eens geweest en je staat heerlijk onder de bomen, met 30gr heerlijk! geen faciliteiten alleen vuilnisbakken. Water altijd op een begraafplaats. Aanrader om naar het chateau te lopen door leuk oud dorpje. Goed restaurantje Le Sade onderaan de berg
Heel mooi aangelegde cp. 10 plaatsen incl stroom. Een verademing te staan met echte camperaars doordat het betaald is.
Ook in Frankrijk is het camperen door de Corona niet meer wat het was. Iedereen heeft een oude bak gekocht en maken van de cp een vaste plek met de nodige uitdragerij!! Dit is niet zoals wij het vrij staan op cp tot vorig jaar hebben ervaren. Heel jammer want ook in Nederland is het niet meer wat het was. Wellicht op betaalde cp zonder veel faciliteiten dat het beter is.
Deze prachtige plek 2 jaar geleden ontdekt. Helaas is er totaal geen controle door gemeente of politie zodat er Fransen staan die geen geld in de stroomzuil willen gooien maar doodgewoon een aggregaat laten draaien. Dit is in 2021 onacceptabel. Als je niet voor de stroom wil betalen neem dan een zonnepaneel!!!! Het maakt enorm veel herrie en het stinkt. Gemeente doe hier iets aan zodat het weer een fijne plek wordt.
Goede cp vlak bij het museum en de prachtige Verdon waar je heerlijk het water in kunt of een kano, waterfiets of electro bootje kunt huren. Daar vlak bij zit een pizzeria met terras aan het water. Brood is te koop bij het Tabac/presse winkeltje. Geen gebruik gemaakt van het toilet. Geen duidelijke plek om wc te lozen? Wel vuil water lozen en was water in te nemen (geen drinkwater)
Geweldige mooie cp die door de Corona niet konden bezoeken. daardoor waren de mooie oleanders helemaal overwoekerd door onkruid en riet. Blijkbaar waren Wim en Rietha hier ook niet meer geweest. Eef heeft een paar tuinen geordend 🤪 Deze is plek is zo populair vanwege het uitzicht op het meer. Iedereen graag een beetje bijhouden 👍🏻
Heerlijke cp. vlak aan de Lot met voor de camper een smal grasstrookje waar de stoel kan staan. Wel smalle plekjes. Door een Fransman werd uitgelegd dat je hier 4 dagen gratis mag staan. Plaats een foto van bijbehorende bord
Aan de weg beneden staat het nog wel aangegeven, maar de cp is opgeheven. uitgeweken naar camping La Charderie in Pont-de-Labeaume 👍🏻👍🏻
Geliefde plek, altijd vol. Smalle plekken en uitkienen waar je zonder boom kan staan ivm tv. wc lozen en water inname betalen. Leuk oud stadje.
prachtig gelegen nieuwe camperplaats met heel mooi uitzicht. Om 21.00u werd door de gemeente €5 dmv pin geïnd
Sitecode: 92088
Wat een rust en uitzicht! Rondom tussen de weilanden. 5km van Lunteren en 5,5 van Barneveld. Geweldig mooi bedrijf, eendeneieren. De boer verteld er graag over en prachtig om te bewonderen. Dit is een CP die een camperaar graag heeft, water inname en lozen en wc stort en afval. Wij hebben er ook van “genoten” familie van Veldhuizen👍🏻
Super fijne cp. Komen hier al jaren, voelt als 2e thuis! Kan niet begrijpen dat er mensen iets negatiefs weten te verzinnen. Wij zijn heel blij met jullie hoor en wij gebruiken altijd alles in de camper
Prima cp heel goed verzorgd. €7 met muntinworp. Heel rustig geslapen weinig last van de kraaien. Prachtig uitzicht in de avond op de verlichte kathedraal.
Sitecode: 11949
Prima cp met mooi uitzicht op de Saône met regelmatig een bootje langs. Alleen goed met droog weer, wij waren hier eerder toen was alles drassig. Het servicestation was weer gerepareerd.
Wat een prachtige locatie, heerlijk rustig gelegen aan het stromende water. De koeien met bellen staan in de achtertuin. Perfect gegeten op het terras bij het restaurantje chez Marie&Patrick. Tevens bij betaling in de kaaswinkel voor de cp (5,10) heerlijke kaas gekocht en brood!
Heel rustige cp met prachtig uitzicht. Nieuw sanitairgebouw, perfect schoon met heerlijke douche en zelfs föhn. Bij betaling krijg je de code. Klein oud dorp. Links om het dorp heen is de toegang naar de cp.
Dit al jaren een favoriet van ons. We hebben de roerdomp en de ijsvogel weer gezien, hoewel het water dit jaar niet zo schoon was. Hier is de jeugd hier ook gegroeid, zodat ze op zaterdagavond tot 12u aan het feesten zijn in het parkje en op de brug
Prima plek voor overnachting. Niet ver van gezellige centrum. De cp ligt tegen een natuurgebiedje met vijver waar je rustig kan zitten. Verkeer viel mee, tussen 24u en 7u vrij rustig. We stonden met 5 campers.
Mooie plek met ruim uitzicht. ‘s morgens 2 verse eitjes!
Wat een heerlijke cp. Veel rust en een winkel vol lekkernijen ook lekkere eitjes. De dames kip komen rond de camper scharrelen geweldig!
Hele prettige locatie. Doordat wij geen stroom gebruiken adviseerde de eigenaar om langs de weide te gaan staan, dan bleef er een plek met stroom over voor een ander! Heerlijk in de volle zon. Het dorp Gendt is op 2 km.
Al jaren een van onze favoriete cp. Ondanks de Corona maatregelen was het hier op zaterdagavond helemaal vol. 2 diners bij het restaurant gehaald, waar we normaal gesproken gaan zitten eten, was enorm goed en super verzorgd. We hopen snel weer op het terras plaats te kunnen nemen! Er is aan de waterkant een extra plek gecreëerd voor 16 campers.
Wat een rust! Alles is heel goed verzorgd en heel vriendelijk aan de receptie. Normaal staan we ergens maar 1 nacht maar nu zelfs 3 nachten gebleven. Geweldig mooie fiets routes en hele leuke plaatsjes in de omgeving Mn Eersel👍🏻
Sitecode: 20141
Wij komen hier al jaren, soms heb je pech en sta je dichter bij de weg waar veel verkeer rijdt. Helaas is de frietkot vorig jaar omgebouwd tot kapsalon.
Prima cp gelegen bij sportvelden en school om de hoek. Hier alleen geluncht. Goed gevoel.
Ruime vlakke plaatsen. Gesitueerd aan beide kanten van een groen parkje. Zowel in de schaduw als in de zon. Echter wel dicht bij de weg die op zondag heel druk is. Hebben alleen geluncht.
Wat een prachtig aangelegde cp en droomuitzicht. Alle voorzieningen aanwezig. 5min wandelen vanaf heel leuk gezellig dorpje. Bedankt gemeente Bargemon👍🏻 voor deze top plek!
Redelijke cp wel voorzien van alle service. Tegen parkje met sportvoorzieningen aan. Dorpje met 3 restaurants en 2 bakkers. Er is geen geld opgehaald.
Sitecode: 52029
Droom locatie!! Heerlijk de rust aan klein meertje met hooguit wat kikkers, eenden en ‘s nachts de nachtegaal. Bij de kiosk zei de mevrouw dat het gratis was 👍🏻👍🏻 we stonden met 8 campers.
Situatie gewijzigd nu maar max 24u toegestaan. Prima plek om Sault en de lavendel te bezoeken.
We waren hier paar jaar geleden en stonden toen in mei met 4 wagens en nu half juni met 20! Nog steeds een aanrader alleen jammer dat mensen de ontlasting van hun hond niet opruimen.
Prachtig gelegen cp met op loop/klim afstand het dorp met bakker. Fijne rustige locatie🚐
Prachtige locatie alles aanwezig! Bedankt gemeente Retournac 👍🏻
Rumoerige locatie verkeer gaat continue door!! Als service heb je alleen een vuilnisbak en vuil water lozen die in de €7,50 zitten. De rest is apart betalen via jetons of Franse bankkaart.
Lammert (zelf een camperaar) heeft het tip top in orde! Alles is echt perfect, geen op of aanmerkingen kunnen vinden. Weer tijd voor een medaille 🏅
Sitecode: 22046
Wat een prachtige locatie! Soms kom je toch weer eens zo’n mooi pareltje tegen. Top, bedankt gemeente Bouilieu les Annonay
Goed verzorgde cp bij toeristenbureau. Alle service aanwezig en supermarkt op wandelafstand. Goed geslapen!
Sitecode: 2052
Perfecte cp waar we al jaren komen. En altijd heerlijk traditioneel gaan lunchen bij La Jouvence. Op dinsdag leuke markt met heerlijke kaas en aardbeien.
Prachtige mooi aangelegde locatie! Het klopt alleen wel met het verkeer vanaf 6u. 5-5-19 Eef en Ineke
Sitecode: 20141
We komen hier al jaren en is prima CP met veel verkeer. Waar ik me al jaren aan erger is dat er op de camperplaats niet een kleine vuilniscontainer wordt geplaatst! Nu moet je met je kleine pendaalzakje helemaal achter de receptie aan de overkant naar de grote containers!!
Mooie cp heerlijk zitten op het gras. 2 otters gezien en een ijsvogel! Geen bakker. Proxi op woensdag gesloten. 12-9-18
Gewoon goed te bereiken, geen betonblokken! Eenvoudige cp met servicestation. Naast het voetbalveld. 11-9-18
Zeer goed verzorgde cp alles aanwezig en gratis! Het plaatsje is erg leuk heel veel prachtige vakwerkhuizen. En restaurant en de bakker vlakbij. En......iedere woensdag vanaf 18u een pizzakraam met heerlijke pizza’s. Wel even bestellen maar de wachttijd waard!! 5-9-18
Prima plek voor overnachting. Service station en boulangerie aanwezig. 5-9-18
Vriendelijke mensen en heerlijke Muscat en cremant rosé gekocht. Voor overnachten vraagt men €5. We zaten midden in het oogst seizoen dus daardoor onrustig. De bakker is op dinsdag gesloten. De snelweg is goed te horen. 4-9-18
Deze plek was altijd een favoriet! Prachtig parallel aan het water parkeren is d.m.v. een stopbord door gemeente uitgebannen. Je mag nu alleen bij de brug parkeren. Deze wordt nu nog gerenoveerd maar daarna altijd last van verkeer. Heel erg jammer. 3-9-18
Hele mooie CP, met deze hele warme dagen een heerlijk windje tegen de weilanden aan. Ontzettend vriendelijke eigenaar die ons, nadat we vertelden geen koelkast op gas te hebben, gelijk aanbood om de schoorsteen met hogedruk door te blazen want dat zou het probleem kunnen zijn. Wij gebruiken altijd de douche en toilet in onze camper dus daar geen gebruik van gemaakt. Alles tip top in orde! 25-7-18
Prima camperplek dichtbij leuk stadje en strand. Bakker en supermarktje aanwezig. Ook leuke (kleine) boulevard met paar restaurants. Helaas geen voorzieningen maar een echte camperaar kan wel een nachtje zonder!
Wat een vreselijke plaats! Hier wil je voor je verdriet nog niet eens gratis staan. Direct heel snel weggereden.
Prachtige rustige cp aan het water in groene omgeving met veel vogels. Zijn hier al vaak geweest en het water is t.o.v. 2017 enorm schoon en helder geworden!
Wij zijn hier al verschillende keren geweest maar nog nooit zo’n overlast gehad! Groep feestende jongeren op het auto parkeerterrein. Dus het weekend hier maar overslaan!
Super mooie plek, heel verzorgd met mooi uitzicht op het stuwmeer. De betaalautomaat was defect op 17-6-18.
Hele goede cp alles goed verzorgd! Zonder stroom €6. We hebben hier heerlijk geslapen.
Prima plek voor overnachting. Alle service aanwezig en goede wijn te koop. Restaurantje Nou 21 was aan ons niet besteed. Bij binnenkomst was het blauw van de sigaretten rook. Eten in de camper bood uitkomst. Eef en Ineke
Mooie plek en idem uitzicht. Alles aanwezig. Kleinschalige wijnboer. Alleen in de omgeving diverse varkensstallen met bijbehorende lucht. Eef en Ineke 6-6-18
Dit is nu even tot rust komen! Idd doorgereden tot de picknick plaats t/o het klooster en stroomversnelling. Bedankt voor de tip om niet door de kleine tunnel te rijden. Eef en Ineke 5-6-18
Sitecode: 19226
CP is prima verzorgd! Alles aanwezig. Leuk plaatsje met gezellige ramblas met veel terrasjes. Helaas rijden er wel veel auto’s langs, wellicht sluiproute? Wij stonden met totaal 8 campers. Eef en Ineke 5-6-18
Wat een ontzettend leuk plaatsje met goede sfeer. Lekker gegeten bij La Perla. CP is prima verzorgd met onder de blauwe deksel water en ervoor in de grote put wc. Helaas scheurt het verkeer er wel langs. Tussen 12 en 6 rustig. Eef en Ineke 1-6-18
Sitecode: 19910
Mooie plek met gratis service! Fijne locatie. Eef en Ineke 30-5-18
Sitecode: 19910
Mooie plek in het gras. Wij konden helemaal recht staan. Toch weer jammer dat onze Franse voorganger die net wegreed alles op de plek had geloosd! Alle service aanwezig en gratis!
Prima plek om Valencia te bezoeken. De bus voor de deur en 500m naar recht is het dorpje met wat restaurantjes en een winkeltje. Alles aanwezig en WiFi werkt goed in de buurt van receptie. Rond plek 13 ook minder last van verkeer. Eef en Ineke 22-5-18
Bedankt voor de juiste coördinaten van de P plek op de hoogvlakte. Hele mooie locatie voor 24uur. We stonden met 3 campers. De juiste plek is N40.40024 W1.42431. Eef en Ineke 20-5-18
Prima plek vlak bij 2 kleine supermarkten. Heel leuk het middeleeuwse dorp! Idd jammer dat sommigen de honden overal laten poepen. En dan heb je net weer een Spaanse buurman die zijn douchewater gewoon weg laat lopen terwijl alle voorzieningen aanwezig zijn. We stonden hier met 25 campers! Eef en Ineke 19-5-18
Geweldige plek om met de tandradbaan naar de Montserrat te gaan. Echt een aanrader met prachtige kerk en fabelachtige uitzichten!
Wat een prachtige rustige plek! Hier kom je echt tot rust. Keurig verzorgd. Leuk restaurant met gezellig terras op de camping en vers gebakken broodjes. Ook ‘s nachts heerlijk rustig!