@Eef-en-Wil
- Mclouis
- 2012
September 2026
Een locatie beoordeeld · 15 dagen geleden
Prima plek achter de kerk. € 5 voor 24 uur inclusief water en stroom.
Augustus 2026
Een locatie beoordeeld · 26 dagen geleden
Voor ons 5 sterren, alles wat een camperaar nodig heeft. Mooi gelegen aan de Loire dichtbij Orléans. Wij betaalden voor 2 nachten € 22,64. Stroom bij de prijs inbegrepen.
Een locatie beoordeeld · 28 dagen geleden
Een fijne
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Sitecode: 196635
Prima plek met alles wat een camperaar nodig heeft. Vriendelijke en hulpvaardige eigenaar. Het enige piepkleine minpuntje is het ontbreken van een loosplek voor grijs water. Er is wel een put zodat je met een emmer kunt aftappen. Bij ons is dat lastig want de uitgang zit in de midden onder de camper. De eigenaar is op de hoogte en gaat er vast wat aan doen. (1-3 augustus 2026)
Mei 2026
Inchecken is inderdaad lastig maar even volharden en dan lukt het. Let op dat dit geen Nederlands toetsenbord is, de z bijvoorbeeld zit op een andere plek en zoek je het apestaartje? Onder de q (alt-q).
Wat een mooie plek! Recht achter de dijk, grote plaatsen. Wij stonden 2 nachten waarvan 1 alleen. Sanitair in de winter gesloten maar daardoor hoefden we de toeristenbelasting niet te betalen. Voor 2 nachten betaalden we €29.
Let op! Navigeer niet via de knop op campercontact want dan kom je er niet. Volg de borden. Prima plek, stroom € 0,50 per KwH. En daar doe je verrassend lang mee. Ook een goede plek als er alleen gevuld en geleegd moet worden.
Prima plek om te lozen en te vullen. Niet bij de Intermarché maar vóór de action. Kan met een jeton maar ook met € 2 muntstuk.
Prima plek! Heerlijk rustig met een kabbelend beekje. Er staan 4 bankjes, afvalbakken, de sanizuil werkt én er is wifi. (zie het infobord naast de sanizuil). Bereik is inderdaad 0. Ook niet bellen daarom staat hier een telefooncel 🙂.
Fijne parkeerplaats. 4 uur = € 11,00 en 24 uur = € 23,53. Dit is inclusief stroom, laden en lossen. Water doet het gewoon weer en is ook gratis. Het enige wat we niet kunnen vinden is het ww voor de wifi.