@Eef-en-Wil
- 2013
Wat een mooie plek! Recht achter de dijk, grote plaatsen. Wij stonden 2 nachten waarvan 1 alleen. Sanitair in de winter gesloten maar daardoor hoefden we de toeristenbelasting niet te betalen. Voor 2 nachten betaalden we €29.
Let op! Navigeer niet via de knop op campercontact want dan kom je er niet. Volg de borden. Prima plek, stroom € 0,50 per KwH. En daar doe je verrassend lang mee. Ook een goede plek als er alleen gevuld en geleegd moet worden.
Prima plek om te lozen en te vullen. Niet bij de Intermarché maar vóór de action. Kan met een jeton maar ook met € 2 muntstuk.
Prima plek! Heerlijk rustig met een kabbelend beekje. Er staan 4 bankjes, afvalbakken, de sanizuil werkt én er is wifi. (zie het infobord naast de sanizuil). Bereik is inderdaad 0. Ook niet bellen daarom staat hier een telefooncel 🙂.
Fijne parkeerplaats. 4 uur = € 11,00 en 24 uur = € 23,53. Dit is inclusief stroom, laden en lossen. Water doet het gewoon weer en is ook gratis. Het enige wat we niet kunnen vinden is het ww voor de wifi.
Mooie ruime CP. Maar het inchecken en betalen via een QR code vereist doorzettingsvermogen. Wanneer dat gelukt is dan 10 minuten wachten op 2e mail, maar dat weet je niet, met code voor slagboom. Voor wifi code moet je naar de vvv lopen. Wij betaalden € 30 voor een nacht. Na 14.00 mag je erop, voor 13.00 weer weg. Voor de plek 5 sterren maar voor het ingewikkelde systeem maar 3.
Prachtige plek maar de problemen met betalen zijn kennelijk nog niet opgelost. De slagbomen staan open maar water is afgesloten. Er kan wel gelost worden, spoelen van de toiletcassette deden we met een emmer water gehaald op de naast gelegen begraafplaats, tegen onze principes maar nood breekt wetten. Stroom is wel beschikbaar. Diverse qr codes gescand om te betalen maar lukt niet. We blijven toch maar staan.
het was even zoeken maar hier sta je onder het stadion. Niet gezellig, mooi, of interessant maar om te overnachten is het prima. 75 PLN zonder en 85 PLN met stroom. Legen, vullen en chemisch toilet reinigen is allemaal aanwezig. Er staan ook heel veel campers ‘in opslag’.
prima geregeld! € 3,50 en je hebt weer een schone cassette incl vloeistof, een volle tank water en een lege vuilwatertank. Je kan inderdaad niet contant betalen maar iedereen heeft toch tegenwoordig wel een gewone betaalpas.
prachtige plek met een fantastisch uitzicht. geen voorzieningen maar wel vuilnisbakken. mooi wandelen langs de kust.
Prima plek! Heerlijk rustig. In het dorp, 6 km ongeveer, is een servicepunt.
Mooie plaats. Centrum vlakbij. Vanwege de nachtvorst werd het water afgesloten. Wij hadden voor 3 nachten genoeg aan een volle tank water. Wat ook handig zou zijn, is dat je kan zien hoeveel stroom je nog hebt. Dat gezegd hebbende: wij hebben het prima gehad.
Prima plek voor een nachtje. Officieel 7 plekken maar wij stonden met minstens het dubbele aantal. Let op: vanwege de kermis is deze plaats gesloten van 5 tot en met 15 september 2022.
Prachtig plekje! Inderdaad weinig stroompunten maar je mag over het hele terrein staan dus als je geen stroom nodig hebt…. En voor die €15 heb je wel gratis entertainment: de hele dag wordt er van de schansen gesprongen en in het ronde gebouw zie je langlaufbaan. Aanrader!
In tegenstelling tot de vorige review werkt betalen met de pinpas nu wel, contactloos zelfs. Verder goede plek om een dagje zee te doen. Wij hebben alleen € 24 betaald voor 24 uur. Stroom en water waren nog voldoende aanwezig en ik vond de wc echt niet schoon.
Per toeval hier terecht gekomen. Prima plek. Iedere plek heeft een stukje gras. Stukje lopen en je staat aan het IJsselmeer. Alle faciliteiten van de camping tegenover mogen gebruikt worden. Wij betaalden € 15,50 incl stroom en toeristenbelasting. De douche is €0,50 voor 7 minuten en wil je afwassen op de camping neem dan een muntje van € 0,20 mee, dan heb je ook warm water.