@Eekhoorntjes
- 2013
De camping hanteerd een al in tarief van € 25.00
Een echte aanrader, alles top in orde .🐿
prima camping ,maar aparte camperplaats is er niet meer . was eerst vooraan op de camping
prima verblijf ,vriendelijk ontvangst . Voor is het manege met paarden. Maar daar achter liggen camping velden groot en zeer ruim opgezet. Nette en verzorgde sanitair en goede Wifi .
prachtige rustige plek , 3 stroomstopcontacten, water betalen met betaalpas. voor en achter mooi uitzicht, beetje afgelegen maar goed met de camper te komen.
goede plaats alles als beschreven. En je staat bijna op voie verte passa pai's. Dus mogelijkheid om te fietsen.
Het is vandaag nog ongeveer hetzelfde.
Is prima service behalve drinkwater is 150 meter bij rotonde Esso tankstations te krijgen
Prima plek ,alles aanwezig goede Wi-Fi. De betaal automaat was voor mij wel even lastig . De prijs is wel verhoogd naar 130 kr.
Ook ik sluit mij hier bij de eerdere goede recensies aan alles is super schoon en netjes en verzorgd en goede ontvangst.
mooie camping op een mooi ruim veld en dat wat je van svr camping verwacht. net sanitair en verzorgd , fietsen kunnen droog weggezet worden en zoals eerder beschreven dicht aan fietsknooppunten.
De camperplaats is vernieuwd maar nog niet klaar, let op watertappen is slecht mogelijk. En de camperplaats zal in de toekomst geld gaan kosten, er zullen mogelijk slagbomen geplaatst worden.