@EgonD
- 1994
wat een nette kleinschalige camperplaats is dit! De eigenaresse doet haar uiterste best om het je naar de zin te maken en staat open voor tips ✅ De basisvoorzieningen zijn aanwezig. Als je stroom wilt, kan je daar extra voor betalen. Aan de weg staat een ‘telegraaf’ met maximaal 6 bordjes/campertjes eraan zodat je kan zien hoeveel plaatsen bezet zijn 😉 Een kleine wandeling (1,5km) brengt je naar de dijk vanwaar je over het wad uitkijkt.
mooi aangelegde Camperplaats bij het gelijknamige restaurant. Zeer vriendelijke ontvangst bij het aanmelden. De stroom (16A) zit bij de prijs in. De basisvoorzieningen zijn aanwezig en prima als je zelfvoorzienend bent. Je bent snel op de dijk met monument en leuke informatie. In het restaurant hebben we voortreffelijk gegeten! Wandelen langs de dijk kan prima, maar je komt wel regelmatig wildroosters tegen en is voor honden niet zo fijn.
we staan op deze vuurwerkvrije camperplaats met onze hond Maxx. Wat een nette CP is dit met mooi sanitair, een gezellige ruimte waar je gezellig kunt zitten en een praatje maken. Marius is een zeer behulpzame eigenaar en geeft bij aankomst uitleg over wat er zoal in de omgeving te doen is. De camperplek is op grind met een grasstrook. Op oudejaarsdag worden oliebollen gebakken die ook uitstekend smaken ;-) Zeker een plaats om terug te komen!
Super plekje in de natuur met rust en ruimte. De bevlogen eigenaresse zorgt dat het terrein tip top in orde is en is altijd in voor een praatje en het verschaffen van informatie. De 10 plekken zijn allemaal heel erg ruim en de stroom- en waterpunten dichtbij. De douche en toilet zijn erg netjes en schoon. Je kan frisdrank en ijs kopen in een ruimte waar je ook gezellig kan relaxen. Leuke mogelijkheden om een hengeltje uit te gooien.
Mooie camping met toegewijde eigenaars die ons een warm welkom gaven! Nette plekken met stroom- en wateraansluiting vlakbij iedere plaats. Toilet- en doucheruimte erg netjes en schoon. Voor de vissers zijn er steigers waar je goed kan zitten om proberen je visje te vangen. Geluid van de straaljagers is spectaculair! Wij hebben er met plezier 2 nachten gestaan en zeker voor herhaling vatbaar!
Wat een leuke camping met geweldige eigenaren! Ze zijn zeer behulpzaam en geven alle informatie die je nodig hebt. De camping plaatsen zijn ruim en erg netjes. Het sanitair is sober maar schoon. wij wilden ook graag vissen en daarvoor kregen we ook de nodige tips en tricks. Het terrein is groot en goed verzorgd, het wordt met zorg onderhouden. We komen zeker nog eens terug!
Goede camperplaats met stroom en waterpunt vlakbij de camper. Douches en toiletten erg netjes bij het havengebouw. Vriendelijke havenmeester. Eerst ticket nemen en camperplekje zoeken en daarna bij de betaalzuil betalen. Kosten 25 euro per dag all-in. geweldig uitzicht over het water. Langs het water mooi wandel- en fietspad.
Camping aan de Oostzee met veel vaste plekken. Het fijne is dat er een speciaal tarief is voor laatkomers die een nachtje willen staan. All In tarief 25 euro met stroom en vrij gebruik van toilet en douches. Douches zijn zeer goed en sanitair netjes en schoon! je kan even van te voren bellen of er nog plek is. Hele sympathieke beheerder! Het is een kleine 50 meter naar het strand. Camping ligt naast militair terrein.
wat een mooie Camperplaats! Staanplaats op grind met gras voor de deur. Plaatsen met mooi uitzicht over het water. Hele nette cabins met toilet, wastafel en douche ineen. Reserveringssysteem werkt prima. Wij stonden er 1 nacht op doorreis naar de Oostzee maar komen zeer zeker nog eens terug! Op het landgoed kun je heerlijk wandelen en genieten van gave kunstwerken!
hele mooie camperplaats en hele aardige havenmeester die zorgt dat alles prima geregeld is. Ruime plekken en netjes onderhouden. Nette toilet en douches. ook bij de watersportvereniging uitgebreide uitleg gekregen over het Skutsje zeilen. Wat een enthousiaste mensen! Plek om zeker weer terug te komen!
heerlijke camperplaats met zeer behulpzame beheerders die meedenken om oplossingen te vinden als het eens tegenzit. Goed aangelegde en onderhouden plaatsen en nette voorzieningen. Tip: afvalbak voor de hondenpoepzakjes zou handig zijn. De plaatsen uitkijkend op het water zijn zeer geliefd. Het boekingssysteem is handig en de afgesloten toegang geeft een veilig gevoel. Heusden is een leuk plaatsje dat te voet ook makkelijk te bereiken is!
heel mooi aangelegde camperplaats met verharde inrijstroken zodat je ook met nat weer goed op je plaats kan komen. Naast de camper heb je dan een ruime grasstrook om te zitten. De toilet- en doucheruimte is heel erg netjes en de douchecabines zijn zeer ruim! De eigenaren zijn heel erg behulpzaam geweest bij het uitzoeken van een andere plek. De plek die wij hadden gereserveerd was kapotgereden (hoe dan, vraag je je af). Heerlijke plek!
hele nette en met zorg en slimheid aangelegde camperplaats met alle voorzieningen. Het toilet- en douchegebouw zijn erg netjes en schoon. De informatiemap die je ontvangt bij het inchecken geeft ook net iets meer dan je op andere plaatsen krijgt. In de ijsboerderij kan je heerlijke producten kopen.
goede camperplaats voor een bezoek aan Le Treport. Aan de. overkant van de weg heb je een geweldig uitzicht over zee en de krijtrotsen. Bij het inrijden kan je bij de zuil met display eerst terug naar het begin en dan een taal kiezen. Dan wijst het inchecken zich zelf. Wij ontvingen een ticket met een code voor het uitrijden. Anderen hadden geen ticket gekregen en sommigen hadden een code op het display die ze moesten onthouden….let dus op!!
uitstekende camping die op loopafstand van Arromanches ligt. Uiterst vriendelijke ontvangst en mooie plaatsen. Het sanitair is ook prima in orde. De camping is erg rustig. Dit is een prima uitvalsbasis om de vele indrukwekkende plekken en musea met betrekking tot D-Day te bezoeken.
leuke plek met goede voorzieningen. Restaurantjes in de buurt en mooi park naast de camperplek. Lijkt fijne plek om te overnachten…… totdat de jongeren tot vroeg in de ochtend besluiten te feesten. Wat een lawaai! Wij komen hier niet meer terug.
geweldig nette en goed verzorgde camperplaats met hele aardige beheerders die ‘s avonds het geld komen innen. Belangrijk is om je aan te melden via whatsapp, sms of telefoon zodra je op de plek bent! Er is ook een app voor het boeken maar die vond ik niet lekker werken. Er zijn niet veel plaatsen met schaduw wat bij hele hete dagen niet prettig kan zijn. Grote banners laten zien wat er zoals te doen is in Schweinfurt.
Sitecode: 101936
wat een heerlijke plek is dit! Wij stonden op een mooie en ruime plaats direct aan het water. De eigenaren zijn zeer vriendelijk en de ontvangst was prima! Het sanitair is goed verzorgd en netjes. Als je de poort uitgaat kan je heerlijk een wandeling met de hond maken rond het Schaartven. Een plek om zeker terug te komen! De afwasplaats kan iets gebruiksvriendelijker. Met vriendelijke groeten, Rina en Egon
mooie plaatsen met verharde ondergrond en gras als ‘voortuin’. Het sanitair is eenvoudig maar schoon. Zeer vriendelijke ontvangst door de eigenaar en eigenaresse. Met de eigenaar besproken dat ook wat grotere campers ruimte genoeg hebben als er met beleid wordt ingeparkeerd…..lees ‘niet over het gras wordt gereden’. De eigenaar is, terecht, zeer zuinig op de nette grasmatten!
Hele nette, knusse en goed verzorgde camperplaats. Wij hebben hier met vrienden drie nachten gestaan in een zeer gemoedelijke ambiance. De tijdelijke beheerders Henk en Sjoukje deden er werkelijk alles aan om het de gasten naar de zin te maken….en dat is uitstekend gelukt! Van ‘grasmatjes’ voor je voordeur tot picknicktafel tot een gezellige ruimte om te vertoeven als het wat frisser wordt. Ook de toilet en doucheruimtes zijn keurig netjes!
nette camperplaats achter het station, dus er is wel geluid van treinen! Vanaf de CP loop je zo het centrum in. Vanwege de vele bouwwerkzaamheden is er al vroeg in de ochtend veel bedrijvigheid. Grijs water lozen is mogelijk. Helaas kan je de toilet cassette niet lozen.
Mooie camperplaats met plaatsen aan het water voor een super uitzicht! Tip: als je water nodig hebt, vul dan de watertank meteen bij de vulplaats. Anders is het 250 meter lopen met je gietertjes🙈. Toiletten zagen er niet fris uit. Het eten (wij hadden schnitzels) bij brasserie Vin was top in orde! Bediening erg vriendelijk. grijs water lozen in goot is probleem als ze er bezig zijn met boten.
Nette verzorgde camperplaats met zeer net sanitair! De plek is op grind met daarnaast gras. Als je water nodig hebt dan kan je dat het beste tappen bij aankomst (100 liter voor 1 euro) Even een paar gieters met water vullen lukt helaas niet.
Hele leuke camperplaats met de staanplaatsen rondom een mooie vijver. Het geeft een ruimtelijk gevoel ook wanneer de camperplaats vol is. Op onze plaats hadden we tot zonsondergang de zon. Erg behulpzame en vriendelijke beheerders!
Mooie camperplek op grasveld bij visvijvers. ‘S morgens om 7 uur gaat de poort open en arriveren de vissers met auto’s en busjes. Dus als je geen last van rumoer vroeg in de ochtend kan je het beste een eindje van de poort gaan staan. Toilet en douchegebouw gedateerd maar wij hebben dat in principe niet nodig. Aardige beheerders!
We hebben 1 nacht gestaan met de camper. De camping is ruim opgezet en erg netjes. Goede camperplekken en goede voorzieningen. Water en stroom op de plaats en het sanitair is uitstekend! Douchen en warm water is bij de prijs inbegrepen. Voor de fietsliefhebbers zijn er veel mooie routes in de omgeving.
Hele nette camperplaats met leuke plaatsen op gras in een rustige omgeving. Mooi nieuw sanitair, netjes verzorgd; het douchen kost een euro. Zeer vriendelijke ontvangst!
Geweldige camperplaats, niet voor niets een Topplatz. Heel vriendelijke ontvangst en zeer uitgebreide uitleg. Schoon sanitair en twee plaatsen voor legen grijswatertank. Er zijn geplastificeerde fiets- en wandelroutes die je kan meenemen en na gebruik weer terug hangen. Oirschot is op loopafstand van de plaats en is een gezellig plaatsje! Een bord ‘stapvoets rijden op de CP’ zou een aanrader zijn.
Fijne camperplaats aan de haven langs het Twentekanaal bij het restaurant. We zijn er een aantal keren geweest en altijd wel een leuk plekje te vinden. Schoon sanitair, nette plaats voor legen chemisch toilet. In het restaurant wordt lekker eten geserveerd!
Hele leuke en nette camping met zeer vriendelijke eigenaren. We hebben hier twee nachten gestaan en voor onze kleinzoon was er meer dan voldoende vertier, waardoor het voor ons ook extra geslaagd was! Douches en toiletten zeer schoon en goede preventieve corona maatregelen. Campers op een leuk, ruim opgezet grasveldje dat keurig onderhouden wordt! Hele mooie rustige omgeving!
Eind mei een plekje weten te bemachrigen op deze locatie. Hele mooie plaats direct aan de Linge! Vriendelijke beheerder die alle Corona aanwinzingen zeer goed in acht neemt.
Eind mei 2020 twee nachten op de camping verbleven. Ruime plaats op grof grind (iets minder comfy voor de hond) met uitzicht op de Lek. Zeer vriendelijke en spontane eigenaren die er echt iets moois van maken. Door Corona veel faciliteiten niet bruikbaar. Mooie wandeling rondom Schoonhoven gemaakt.
Sitecode: 92024
Wij hebben twee nachten op deze LEuKe camping gestaan en het is ons zeer goed bevallen! De nieuwe eigenaren hebben grootse plannen en wat ze al gerealiseerd hebben is uitstekend. De plaats voor de camper is verhard en ruim voldoende. Wij stonden op plek 43 en hadden heel veel ruimte. Weliswaar keken wij niet direct uit op de Lek maar totaal geen bezwaar! Wij komen zeker terug!
De plaatsen rondom de vijver zijn ruim en afgebakend met aan twee zijden een nette heg. De plaatsen hebben veelal een verhard ‘terras’ voor de camper. Wij stonden op plaats 16 direct aan de vijver. Rust en ruimte! Het vissen is erg lastig met het hek als afscheiding naar de vijver. De wifi ontvangst viel tegen. Mooie wandelmogelijkheden o.a. het ‘vlinderommetje’ is zeer aan te bevelen.
Sitecode: 20506
Nette plaatsen en we hadden een plaats aan het visbotenhaventje. Zeer goed en net sanitair! Enige minpunt is het verkeer op de provinciale weg die achter de canperplaatsen langs loopt. Dat is duidelijk hoorbaar. Lemmer is op loopafstand en heeft gezellige terrasjes. De prijs voor de hond komt er extra bij en bedraagt 4 euro/nacht.
Wij konden nog een plekje krijgen in de haven. Daar zijn 5 plaatsen. We stonden op plaats 3 wat een ruime plaats is met uitzicht op de haven en op de Luts met veel bootjesverkeer. Het sanitair is uitstekend! De ontvangst is uitermate vriendelijk! De plaatsen in de haven zijn 20 euro en het douchen kan met 50 eurocent munten. Een wisselautomaat is aanwezig in het sanitairgebouw. Aanrader!