@Eigenhymer3
- 2017
Heerlijke camping in prachtige omgeving. Ruime plaatsen en schoon sanitair. Vriendelijke eigenaar. Mooi fietsen in de omgeving door adembenemend landschap.
Mooie plek in een mooi gebied met vriendelijke eigenaren. Prima sanitair en het restaurant is erg goed. Mooie fietstocht van Komoot rondje vanuit Blesle van 14,9 km.
Mooi aangelegde veilige en schone camperplaats met alle voorzieningen die wel apart betaald moeten worden. Makkelijke binnenkomst via een zuil waar je alles gemakkelijk kunt regelen zelfs in het Nederlands.
Wat een prachtige ruime camping, gastheer is vrolijk en vriendelijk. Wil je graag tips geven in de omgeving. Vanwege het laag seizoen kregen we de 3e nacht gratis. De plekken zijn ruim en sanitair is oud maar schoon. Ondanks dat het terrein schuin is door wateroverlast is het goed te doen. Op de camping is een restaurant waar je heerlijk kunt eten voor een zachte prijs. Elvas is een UNESCO stad en prachtig met het aquaduct en de forten!
leuke camping met alle voorzieningen. Super aardige eigenaar die je overal mee helpt. Mooie omgeving met dorpje op loopafstand supermarkt en goede restaurants aanwezig. Mooie wandelroutes van komoot door bergachtig gebied waar we kuddes Zuidoostelijke Spaanse steenbokken tegenkwamen.
Wat is dit toch een heerlijke camping. Prachtig schoon sanitair, mooie ruime plaatsen echt alles goed geregeld. Fietsverhuur, kayaktochten en een mooi nieuw klimrerk voor kinderen. Ligging aan rivier L'Aube. Heel mooi om te fietsen o.a. langs de meren. Vriendelijke eigenaar die erg behulpzaam is.
Als je rust en natuur wil is dit een mooie camping. Ruime plaatsen en goed sanitair. midden tussen de bossen. Er is ook een visvijver. Mooi wandel en fietsgebied.
Sitecode: 19766
Goed georganiseerde en nette camping met schoon sanitair en mooie plaatsen. Alle service aanwezig en elke plek beschikt over een water en stroomaansluiting. De camping ligt op een zijweg waarbij aan de hoofdweg een digitaal bord staat waarop je kunt zien of er nog plek is. Een bushalte naar het centrum van Luxemburg is op 200 meter en het ov is gratis. Ook op de fiets goed te doen.
Sitecode: 20316
Waardeloze camperplaats, er is één wc en die lekt en is smerig, ook één douche maar daar hebben we ons niet aan gewaagd. . Hogesnelheidstreinen en goederentreinen gaan vlak langs, je zit te trillen in je camper. Wel alle camperdiensten aanwezig maar dat is het enige pluspunt!
Wat een fantastische groene en goed georganiseerde camping, alles is heel schoon en netjes. Ruime plaatsen met meestal erg mooi uitzicht op het dorpje . wij hebben een tour gemaakt met een gids door het prachtige Cabañeros National Park, hele mooie ervaring!