@Eijerkamp2020
Dit is echt een aanrader. Wat een perfecte CP. Ontvangst is zeer hartelijk en die hartelijkheid blijft. Het aantal toiletten houdt niet over maar een camper heeft ook zijn eigen sanitair. In Polop is een supermarkt en naar Benidorm is het ongeveer 11 kilometer. Verder hebben ze ook een leuk restaurantje erbij. De algemene indruk die blijft hangen is de service in combinatie met een mooie CP. Dus een echte aanrader en wij komen zeker terug.
Wij hebben hier zeven dagen gestaan met de camper. Receptie was zeer vriendelijk en het sanitair was echt goed. Bij het afwassen was er wel heel erg warm water👍. Voor ons is dit een plek om terug te komen. Nu hadden wij ook wel de mooiste plek. Er zijn zeer veel vaste gasten maar die maken er geen zooitje van. Kortom, een echte aanrader. En je bent met de fiets zo aan de boulevard 🌞.
de camping oogt eenvoudig maar is zeer zeker compleet en ook netjes te noemen. alles wat je nodig hebt is aanwezig. Schoon sanitair. Bijzonder vriendelijk en behulpzaam was de eigenaresse/gastvrouw. Daar kunnen velen nog een voorbeeld aan nemen.
Het is een heel mooi rustig gelegen en zeer goed verzorgde camperplaats. De eigenaren zijn uitermate vriendelijke en ook de informatiemap bij aankomst is zeer compleet. Kortom deze camperplaats is een echte aanrader.
Wij hebben hier één nacht gestaan. Alles is hier echt goed geregeld, het sanitair is schoon en de overige voorzieningen zijn ook top. De eigenaren zijn super vriendelijk. Vanaf de Camperplaats heb je een aantal hele mooie wandelroutes door schitterende natuur. Deze camperplaats is echt een aanrader.