@Eijkie
Parkeerplaats aan het einde van de Varanger scenic route, die fantastisch is om te rijden! Dat laatste stuk tussen Vardo en Hamningberg is 1 van de mooiste routes die we gereden hebben. Er zitten veel zee arenden dus ogen extra open onderweg. Verderop zijn ook onverharde plekken maar voor ons was dit prima. Wandelen in omgeving mogelijk en vogels kijken. Er zijn veel rendieren ! Top plek voor een nachtje.
1 nachtje gestaan op doorreis naar boven. Prima camping, sanitiar goed geregeld. Dichtbij het centrum waar je lekker kunt eten of een lift naar boven kunt pakken. De camperplek waar wij stonden voelde beetje als parkeerplaats zo vlak bij de straat maar prima voor nachtje.
Prima (grote) camping om Parijs te bezoeken. Op de fiets is de stad goed te doen. Winkeltje op de camping met brood/croissants voor t ontbijt. Heerlijk gegeten in het restaurant. Minpunten vaak koud water gehad met douchen en bij afwas. Douches vaak niet schoon maar is denk niet te voorkomen op zo'n grote camping. Er zijn plaatsen bij waar wij liever niet hadden gestaan. Dicht op loos/vul punten, afval verzamel plekken en de sanitair gebouwen.
Mooie camping met goed en schoon sanitair. Zeer vriendelijk ontvangen en goed advies gekregen tegen de muggen ! Aanrader.
Mooie en rustige camping. 1 nachtje geweest onderweg naar het noorden. Sanitair netjes. Vriendelijk ontvangen. Prima plekje!
Leuke drukke camping op mooie locatie bij strand. We hadden zonder reservering nog een plekje op het gras zonder stroom met uitzicht op zee. Supermarkt en pin op loopafstand. Sanitair prima.
Na een mooie wandeling bij Stac Polliadh hier toevallig aangeland omdat we borden zagen staan. Er was nog plek zonder stroom voor ons. Fijne rustige camping met mooi uitzicht. Wi-Fi bij toiletgebouw. Sanitair prima. Mooie route om er te komen.
Leuke camping op een goeie plek. Niet gereserveerd en hadden nog een plekje zonder stroom in hoogseizoen. Netjes ontvangen bij de receptie. Lekkere foodtruck op de camping, heerlijke burger gegeten. Douche en wc in 1 hokje vonden wij niet handig maar dat is natuurlijk persoonlijk. Aanrader !!
Kleinschalige en nette camping. Omdat Skye druk is via site contact gelegd en gereserveerd en dit was nodig!!!! Uiteindelijk 2 nachten gebleven. Schoon sanitair, zeer vriendelijke ontvangst met goeie tips voor activiteiten. Prima plek om vroeg bij de Quiraing wandeling te zijn. Aanrader op Skye.
Keurig caravanpark met ruime en nette camper pitches op grint. Online gereserveerd en onze naam en nummer hing op raam bij receptie. Bij aankomst was er nog iemand die ons e.e.a. vertelde en ons advies gaf om met de fiets langs het kanaal naar
Prima kleine boeren camping met schoon sanitair. 20 pond betaald voor 1 nacht zonder elektriciteit. Aardige vrouw bij ontvangst.
Heerlijk gegeten, aardige mensen en een rustige nacht gehad onderweg naar het zuiden. Halverwege de middag even gebeld om te reserveren.